2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnan vitamin ilacından fazla oldu aldığım antibiyotikler çok sinirleniyorum artık nasıl ise yaradı mı sirkeli su ?

Su içmekten karnım çatlayacak en son öyle hissediyorum
Yarıyor canım rahatlatıyor en azından geçmiyo çünkü hiçbir şekilde

Dümdüz sırt üstü yatirmadim hiç ,kafa kısmı biraz yukarıda ayak kısmı asagida olacak şekilde yatak altına destek yaptım ( reflü yatağı mantığı ) o şekilde aşağı doğru meyilliydi tabi hiç yatırdığım gibi bulmadım çok kayıyordu aşağı doğru

Sonra sıraya göre sağ sol yan çevirerek yatırdık ,bir uykuya yatınca sağdan ,ikinci uykuya yatınca soldan yatırdım .

Burun temizliğine gelince ,odanın nemli olması çok önemli bu anlamda ,ben hiç serum fizyolojik kullanmadım yazın doğduğu için tıkanma problemi yaşamadım . Kışa doğru zaten büyüdü hüptürükle çekiyordum o zamanda

Ben hep saga ve sola olacak sekilde yatirdim bi sure sonra zaten reflusu oldugundan reflu yatagi aldim ama onda da hep sag sol olacak sekilde destekle yatirdim. Burun temizleme sikligimi hatirlamiyorum ancak sabah aksam olacak sekilde yaparim sanirim diye bir dusuncem var ama zaten nefes alisindan tikali yada acik oldugunu muhakkak anlarsin. Siringa kullanmadim su kucuk tup seklinde fizyolojikler var ya onlari yarim bir delige yarim diger delige olacak sekilde sikiyordum sonra cekiyordum asla kuru iken cekilmemeli bu arada biliyorsundhr

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Çok şükür bebeğin iyi sende iyi olursun çok yakında inşallah

Geçmiş olsun altında yatan baska bir şey olabilir mi acaba ? Cok sık başına geliyor
Polikistik böbrek hastalığım varmış yeni öğrendik bizde genetik hastalıkmis hamilelikte enfeksiyon zaten olan bişey senin hastalığında daha fazla tetikliyor dedi üroloji ve nefroloji doktorları

Polikistik böbrek hastalığım varmış yeni öğrendik bizde genetik hastalıkmis hamilelikte enfeksiyon zaten olan bişey senin hastalığında daha fazla tetikliyor dedi üroloji ve nefroloji doktorları

Çok geçmis olsun en azından sebep bulunmuş doğum sonu bu kadar hastalanmazsin ama dikkat etmen gerek sürekli demek ki

Cok gecmis olsun. Benimde bekarligimdan beri yasarim iltihap olayini belki 50 doktor gormustur simdiye kadar hic altinda bir sebeb var mi diye arastiran doktorla karsilasmadim dogum sonrasi kontrolde ozellikle isteyeyim bende bir arastirilsin

Kızlar ben yarın doğuma giriyorum perinatologla görüştüm bugün sonuç aynı. Şimdi bütün işlemleri yaptırdım yarın sabah 9.30da yatış olacak
İnsallah guzel, sağlıklı bir doğum geçirirsin, evladını da sağlıkla kucağına alırsın. Ciger gelistirici yaptilar mi?

Çok geçmis olsun en azından sebep bulunmuş doğum sonu bu kadar hastalanmazsin ama dikkat etmen gerek sürekli demek ki
Teşekkür ederim
Cok gecmis olsun. Benimde bekarligimdan beri yasarim iltihap olayini belki 50 doktor gormustur simdiye kadar hic altinda bir sebeb var mi diye arastiran doktorla karsilasmadim dogum sonrasi kontrolde ozellikle isteyeyim bende bir arastirilsin
Evet benimde devlette hiç kontrol etmediler detaylı şekilde sürekli ilaç verip yollamışlardı ilk defa 13 haftalık gebeyken Antalya da medstar hastanesinde nefrolog istedi böbrek ultrasonu o şekilde öğrendim bende resmen şans eseri yaşıyoruz bu hayatı

hayırlı olsun gözün aydın inşallah en kısa sürede toparlarsın refakatçin varsa bebekle ve senle ilgileniyorsa üzülme nolur en azından bebeğin sağlıklı ve yanında kaç kilo doğdu acaba?
Kızlar ben yarın doğuma giriyorum perinatologla görüştüm bugün sonuç aynı. Şimdi bütün işlemleri yaptırdım yarın sabah 9.30da yatış olacak

Suyumuz az ve karın çevresi geriden geliyor 35+1 oluyoruz yarın dışarıda olması daha iyi dediler
benim bebeğim de geriden geliyor? acaba bugün kaç kilo ölçüldü ?
şimdiden sağlıcakla alın kucağınıza
dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…