2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Evet olabilir ürolojiye görünsen iyi olur . Kadın doğum doktorun biliyor mu taşın olduğunu ? Erken doğumu tetikliyor diye biliyorum takip etmende fayda var
Bende de oldu 26 da taş stant takıldı peşimi enfeksiyon bırakmıyor 30 dan beri hatta erken doğumu bşle tetikliyor şimdilik tutuyoruz bakalım ben ne kadar tutabilcem 36 yı görsem yeter fazlasında gözüm yok zaten

Çok çok geçmiş olsun, bebek de iyiymiş çok şükür, sen de bir an önce sağlığına kavuşursun Allah’ın izniyle hiç endişe etme. Bebek ne kadar doğdu bu arada bir mahzuru yoksa

Kızlar ben yarın doğuma giriyorum perinatologla görüştüm bugün sonuç aynı. Şimdi bütün işlemleri yaptırdım yarın sabah 9.30da yatış olacak
Sağlıkla gelsin inş dualarımız sizinle.

Zaman az kaldıkça haberler sıklaşmaya başladı valla daha Aralık a yeni giriyoruz. Hazırlıklar falan da neredeyse bittiği için bundan sonra zaman geçmez Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Bende aynı şekilde 36' yı görsem yeter diyorum Doktorumda sürekli kontrol ediyor zaten inşallah sağ salim alırız bebisleri
Yok canım söylemedim nidaya ki kontrol de söylicem
Mutlaka söyle canım doktorun ona göre takip eder

Bende aynı şekilde 36' yı görsem yeter diyorum Doktorumda sürekli kontrol ediyor zaten inşallah sağ salim alırız bebisleri

Mutlaka söyle canım doktorun ona göre takip eder
İnşallah canım evde yatmak düzenli beslenip bol su en temizi tuvalet yemek dışında kalkmıyorum bide kontroller 2 hafta daha tutmam lazım bebişleri

Evet canım burundan . Bugün tekrar gittik görmeye büyüyor yavaş yavaş çok şükür .
Cok sevindim gormemistim simdi gordum
Sağol canım sizlerede bit an önce tattırsın mevlam inşAllah
Canım çok sevindim hem sevindim hem senin hem minik Ayazin toparlanmasına inşallah bundan sonra eve geldiği güzel haberleri alırız. Kendine iyi bak
Çok sağol canım Allah razı olsun . İnşAllah bir an önce hayırlı haberlerle .
Belki önümüzdeki hafta bizim buradaki hastaneye sevk olacak daha yakın olunca sık sık giderim inşAllah.

Kızlar başka Arkadaşlarda doğum yapmış sanırım fazla okuya mıyorum geçmişi . Yeni gelen miniklerimiz hoşgeldiniz sağlıkla hoşgelmişler inşAllah . Rabbim tez zamanda kavuştursun inşAllah. Rabbime dua edin o ol diyince herşey oluyor inşAllah.

2180 ölçüldü canım
Canim kendine sıkıntı yapma. Benim büyük oğlum 37. Haftamda 2060 Gr doğmustu. Belli bir süre kuvezde kaldı sonra evimize getirdik. Evet sıkıntılı zamanlardi ama ciğer geliştirici yapılmışsa problem yapma. Dediğim gibi Allah'tan kilosu iki kilo varmış. Biraz sabır gerekli. Olumlu dusun herşey güzel olacak inşallah.

İnşallah Canim gerçekten sabır işi. Dua edicem artık sağlıkla kavuşup sağlıkla evimize dönelim inşallah

Wala hepimiz aralik ocak annesi olmasi beklerken kasim anneleri doldu
Bana biraz once bir sanci vurdu inanamadim 15 dk kadar once kasildi ve belime vurdu baya ciddiydi umarim devam etmez
Benim de dün akşam öyleydi, yarım saat ara ile iki sancıgerçi ilk doğum olduğu için tam olarak da neyi beklediğimi bilmiyorum ama sonraki yarım saati bekle bekle gelmedi bi türlü, sonra devam etmedi Allahtan

Wala hepimiz aralik ocak annesi olmasi beklerken kasim anneleri doldu
Bana biraz once bir sanci vurdu inanamadim 15 dk kadar once kasildi ve belime vurdu baya ciddiydi umarim devam etmez
Dün ben de yazmıştım sürekli kasılıyorum diye, bugün takvimimde ağrılı kasılmalar olabilir yazıyor senin de öyle bir şeydir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…