2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben bu yazindan milyon seneryo uretirim yanliz

Hem ne malum küvezde kalacakları dur bakalım haftan da ileri maşallah bazı hastaneler 35 dolmadıysa hiçbir sorun yoksa bile küveze alıyormuş önlem amaçlı ama senin 35i geçmene ne kalmış ki şurda

İnsallah canim insallah ta insaniz iste ilk dogumda hic kotu seyler gelmezdi aklima simdi zilyon sey geciyor vs. İnsallah hersey cok guzel olacak
Bana da saçmasapan düşünceler geliyo bazen. Önceleri kızımı bırakıp nasıl giderim diye düşünüyordum şimdi de oğlana acıyorum ya onu kızım kadar çok sevemezsem diye. Halbuki beş parmağın beşi de bir der büyükler.

Bide bı sorum daha olucak 3cocuk doğurdum ama yine bilmediğim şeyler var mesela oğlumda göğüslerim çok yara oluyordu krem suruyodum ama gecmiyodu öyle olunca oda emmek istemedi bende canımın acısından vermekte zorlanıyordum ama kendisi bıraktı çok emziremedim gümüş kapaktan bı haberdim burda öğrendim onu sipariş ettim bugün ulaştı elime acaba ne zaman kullanmaya başlamalıyım

Kızlar ben doğum yaptım. Bebeğim beklenen kilodan fazla doğdu 2400gr. Üzüldüm açıkçası yani pek gelişim geriliği göremedim makat geliş olduğu için olculememis net yani biri perinatolog biri 35yillik doktor biri kendi gittiğim tecrubeli yani şu an yenidoğan yoğun bakımda bebeğim biraz solunum sıkıntısı olmuş

Beş parmağın beşi de bir olmaz derler. Yani kessen hepsi can olduğu için canim yanar ama her birinin sevgisi farklıdır aynı oranda sevmek mu kun değil zaten. Kendi annelerinize bakın. Sizce tüm çocuklarına aynı sevgiyle mi yaklasiyorlar. Hepsini severler ama sevgi oranları farklıdır ama birine bile birşey olsa canından can kopar .

Kilosu da iyi o bile + - fark eder.Zaten son haftalar daha da hızlı kilo alacak için rahat olsun .Doktor sorun görse söylerdi sıkma canını
Bizim burdaki doktorlar baştan savma iş yapıyorlar benim kuzenim de takibini o hastanede yapiyordu hiç bı sorunu yok dediler çocuğu orda doğurdu 3aylik şu an zatürre teşhisiyle başka bı hastaneye goturuyo meğer çocuğun soluk borusuyla mide borusu arasında doğuştan gelen bir delik varmış ultrasonda de fark edilse erken tedavi olabilirdi doktorun hatası oda dava açmayı dusunuyo çocuk iyileştikten sonra

Aman Allah korusun ama o detaylıda belli olurdu yaptırdı mi detaylı ?

Annemle altlı üstlü oturuyoruz ,işini gücünü yapan ben ve eşim o da bize çok yardımcı oldu ve oluyor, oğlumu emin ellerine bırakıp gittim ama bir şey olsa erkek kardeşimi bir tık daha ayırır

Gerçi bende erkek kardeşimi ayırtıyorum 2 sene evvel köyden arsa satıldı,kardeşim de o ara evlenecekti ev filan bakıyorlardi ben hakkımı almadım ona verdim ,çok şükür evimiz arabamız var diye .İki evlat arasında ben nasıl olurum bilmiyorum ama oğlum ilk göz ağrım onun yeri apayri zaten kızın taliplisi çok ananem bile 90 yaşına geliyor ben bakarım dedi

Ah anneler geneli erkek evlatlarini kayiriyir annenle alt üst oturman ne güzel masaAlalh şanslısın.
Çocuklarımızı farklı oranda sevgiyle sevmemiz çok doğal ama önemli olan onlar arasında eşit davranabilmemiz. İnsaAllah öyle olurum

bildiğim kadarıyla son haftalar günde iki saat kullanılıyor. aldığın firmaya telefonla ya da maille ulaşırsan onlar seni daha iyi aydınlatır ben işk doğumda kullandım meme ucu yarası yaşamadım gümüş kapak sayesinde. doğumdan 1 ay önce lansinoh merheme başlamıştım ama
sağlıkla kavuştunuz ya bunda da vardır bir hayır belki daha sonrasında başka bir komplikasyon olacaktı hiç üzülme yanlış ölçüm her bebekte olabilir moralini yüksek tut toparlanınca 3 saatte bir sütünü sağıp topladığın sütleri bebeğine gönderirsin allah analı babalı büyütsün

Kilosu iyi masaAllah. Solunum sıkıntısını da en kısa zamanda atlatır cihazlar tam olcemiyo zaten olumsuz düşünme bunda da. Vardır bir hayır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…