2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hem ne malum küvezde kalacakları dur bakalım haftan da ileri maşallah bazı hastaneler 35 dolmadıysa hiçbir sorun yoksa bile küveze alıyormuş önlem amaçlı ama senin 35i geçmene ne kalmış ki şurda
Az kaldı da panik atak oldum artık en ufak ağrıda doğurma moduna giriyorum

Bende öyle yapıyım o zaman çünkü çok çektim yaradan bu sefer yaşamak istemiyorum aynı sorunları

Canim çok sağol evet vardır bunda da hayır napalim beklicez sağlıkla

Ama senin suyun da azdı diye hatırlıyorum o da acil bi durum doğum için. Hem hayırlısı böyleymiş sağ salim doğmuş ya çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sağlıkla kavuş canım inşallah..Allah yardımcınız olsun

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün umarım tez zamanda kavuşursunuz miniginle

Biz ocak başı olarak çekeriz başı da diğer kızlar acele etmesin
Aynen yaa ben ocak girmeden dogurmasam diyorm evde en azindan 1 haftam olsun dogurmadan once aralikta dogarsa is yerinden hastaneye gecicem direk. Kimse de sen ne zaman birakcan isi demio acaba diorm bnlar benm dogumumu daha ileri tarih mi saniyolar cunku erkek milleti, bgn bi baskasi sordu 1 ayim kaldi dedm yine dayim sen ne zaman birakcan demesi kesin son ana kdr gelecegimi dusunuolar. Valla 25 araliktan snr gelmem en azindan 3 4 ocakta dogururm insallah ozamana kdr durur

Gozun aydin hemen cikar kuvezden merqk etme insallah allah anali babali buyutsn guzel gunlerde saglikla

Kızlar instagramdan bi tane çikolata markasıyla görüştüm bebek için satıcıya dedim ki çikolata kalitesi nasıl elite marka dedi artı dedim görselini tasarlayıp atarsanız ona göre satın alacağım sıranız gelince haber verelim dediler bana Sonra bende tamam dedim internete bi yazdım iyi yorum da var kötü de öyle olunca dedim adam yazınca ben iptal edeyim neyse bunlar bana hiç bişey demeden bugün çikolatayı yollamış 16 lira kargo verdim açtım bi baktım çikolata leş yarısı açık adama yazdım dedim ben bunları misafirlerime veremem nasıl çözeceğiz adam görsel atın dedi attım hiç cevap falan vermiyor bana muhtemelen para vermediğimi bilmiyor o yüzden de sallamıyor beni keşke kapıdan almasaydım dedim şahsa özel yapmışlar madur olmasınlar alayım ama yani resmen leş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…