Gözün aydın canım, sen dert etme, onun doğumu bugünmüşKızlar ben doğum yaptım. Bebeğim beklenen kilodan fazla doğdu 2400gr. Üzüldüm açıkçası yani pek gelişim geriliği göremedim makat geliş olduğu için olculememis net yani biri perinatolog biri 35yillik doktor biri kendi gittiğim tecrubeli yani şu an yenidoğan yoğun bakımda bebeğim biraz solunum sıkıntısı olmuş
Gozunuz aydin insallah en kisa zamanda bebis de sen de toparlanirsiniz. Maasallah kilosu guzel dogmusKızlar ben doğum yaptım. Bebeğim beklenen kilodan fazla doğdu 2400gr. Üzüldüm açıkçası yani pek gelişim geriliği göremedim makat geliş olduğu için olculememis net yani biri perinatolog biri 35yillik doktor biri kendi gittiğim tecrubeli yani şu an yenidoğan yoğun bakımda bebeğim biraz solunum sıkıntısı olmuş
Yavruna biran önce kavuşursun inşallahKızlar ben doğum yaptım. Bebeğim beklenen kilodan fazla doğdu 2400gr. Üzüldüm açıkçası yani pek gelişim geriliği göremedim makat geliş olduğu için olculememis net yani biri perinatolog biri 35yillik doktor biri kendi gittiğim tecrubeli yani şu an yenidoğan yoğun bakımda bebeğim biraz solunum sıkıntısı olmuş
Bence alma. Magduriyet degil onlarinki sark kurnazligi. Durust insanlar kazanamiyo bunlarin yuzunden. Sen gonder dememissin ki...Kızlar instagramdan bi tane çikolata markasıyla görüştüm bebek için satıcıya dedim ki çikolata kalitesi nasıl elite marka dedi artı dedim görselini tasarlayıp atarsanız ona göre satın alacağım sıranız gelince haber verelim dediler banaSonra bende tamam dedim internete bi yazdım iyi yorum da var kötü de öyle olunca dedim adam yazınca ben iptal edeyim neyse bunlar bana hiç bişey demeden bugün çikolatayı yollamış 16 lira kargo verdim açtım bi baktım çikolata leş yarısı açık adama yazdım dedim ben bunları misafirlerime veremem nasıl çözeceğiz adam görsel atın dedi attım hiç cevap falan vermiyor bana muhtemelen para vermediğimi bilmiyor o yüzden de sallamıyor beni keşke kapıdan almasaydım dedim şahsa özel yapmışlar madur olmasınlar alayım ama yani resmen leş
Sen cikolata ucretini odemeden sadece kargo ucreti odeyerek aldin dogrumu anladimKızlar instagramdan bi tane çikolata markasıyla görüştüm bebek için satıcıya dedim ki çikolata kalitesi nasıl elite marka dedi artı dedim görselini tasarlayıp atarsanız ona göre satın alacağım sıranız gelince haber verelim dediler banaSonra bende tamam dedim internete bi yazdım iyi yorum da var kötü de öyle olunca dedim adam yazınca ben iptal edeyim neyse bunlar bana hiç bişey demeden bugün çikolatayı yollamış 16 lira kargo verdim açtım bi baktım çikolata leş yarısı açık adama yazdım dedim ben bunları misafirlerime veremem nasıl çözeceğiz adam görsel atın dedi attım hiç cevap falan vermiyor bana muhtemelen para vermediğimi bilmiyor o yüzden de sallamıyor beni keşke kapıdan almasaydım dedim şahsa özel yapmışlar madur olmasınlar alayım ama yani resmen leş
Ya aldım kargo parası verdim 16 lira sadece adama da ulaşamıyorum para verdim sanıyor heralde ilginç hiçte başıma gelmedi böyle bişeyBence alma. Magduriyet degil onlarinki sark kurnazligi. Durust insanlar kazanamiyo bunlarin yuzunden. Sen gonder dememissin ki...
Demek ki göndermiş olsam da böyle yapacaklar ya abartmıyorum çikolata o kadar iğrenç ki sokaktaki köpek bile yemez o kadar iğrençSen cikolata ucretini odemeden sadece kargo ucreti odeyerek aldin dogrumu anladimadama yaz iban neydi kaybettim cikolata ucretini odemeden gondermissiniz bak nasil ilgileniyor ayrica bu tarz durumlardan dolayi nefret ediyorum int alisverislerinden fobi olustu bende resmen . Hepsi burada haric hicbir yerden asla urun almiyorum alamiyorum daha dogrusu oda cok mecbur kalirsam yani
Ay fotoğraf var mı merak ettimDemek ki göndermiş olsam da böyle yapacaklar ya abartmıyorum çikolata o kadar iğrenç ki sokaktaki köpek bile yemez o kadar iğrenç
Serum fizyolojikle, nazal burun aspiratörü sipariş verdim şimdi. Uçları ne pahalıymışBen cocgunlukla sag sol cevirerek yan yatirmistim ama mutlaka on arka destek yasytiklarini kullanarak. Yani yuzustu kapanmamasi lazim. E bebekte destek yastiklari var bebegi onden arkadan destekliyor ki donmesin. Sirtustu kafasi yamuk olur diye yatirmamistim ben:) Kafasi simdi yusyuvarlak guzel sekilli. Burun temizligini de zaten sen ne zaman yapacagini anlarsin ses cikmaya basliyor tikali oldugunu kurudugunu anliyorsun. Siringaya gerek yok hazir minik kapsl seklinde satiliyor onlar zaten damla damla cikartiyor. Cok az serumfizyolojik damlatip hafif hafif temizleme aparatlariyla cekebilirsin. Az yavas ve dikkatli yaparsan bisi olmaz merak etme :)
Ay fotoğraf var mı merak ettim
Bi tek tenekesi güzelAy fotoğraf var mı merak ettim
Kutusu çok hoşmuşBi tek tenekesi güzel
Elli kere yazdım ya dolandırıcı adamlar tamKutusu çok hoşmuşama çikolatalar görüntü olarakta vasat cevap vermiyorsa düşme üstüne boşver hepmi biz mağdur olacaz
Bosver 16 tl ye kendine dikis kutusu aldigini dusun meselaElli kere yazdım ya dolandırıcı adamlar tamkaldı elimde
Gözün aydın canım..Kızlar ben doğum yaptım. Bebeğim beklenen kilodan fazla doğdu 2400gr. Üzüldüm açıkçası yani pek gelişim geriliği göremedim makat geliş olduğu için olculememis net yani biri perinatolog biri 35yillik doktor biri kendi gittiğim tecrubeli yani şu an yenidoğan yoğun bakımda bebeğim biraz solunum sıkıntısı olmuş
En son eczanede baktim uclarina 10 lusu 35 tl farkli markanin var 60 tl . fizyolojikte tanesi 3 tlSerum fizyolojikle, nazal burun aspiratörü sipariş verdim şimdi. Uçları ne pahalıymışdestek yastıklarına da bakacağım
İş yerindekiler hiç düşünmez canım. Ben 32 de çıkmayı düşünmüyodum açıkcası ama suyumuz azalınca çıkmak durumunda kaldım. Hiç insiyatif göstermedi müdürüm 7 - 7 bucukta çıktım hep. Onlr düşünmediği için sen kendini ayarla söyle dur bence. Sen kendini düşün yani.Aynen yaa ben ocak girmeden dogurmasam diyorm evde en azindan 1 haftam olsun dogurmadan once aralikta dogarsa is yerinden hastaneye gecicem direk. Kimse de sen ne zaman birakcan isi demio acaba diorm bnlar benm dogumumu daha ileri tarih mi saniyolar cunku erkek milleti, bgn bi baskasi sordu 1 ayim kaldi dedm yine dayim sen ne zaman birakcan demesi kesin son ana kdr gelecegimi dusunuolar. Valla 25 araliktan snr gelmem en azindan 3 4 ocakta dogururm insallah ozamana kdr durur
Hangi sayfa bende onu merak ettimKızlar instagramdan bi tane çikolata markasıyla görüştüm bebek için satıcıya dedim ki çikolata kalitesi nasıl elite marka dedi artı dedim görselini tasarlayıp atarsanız ona göre satın alacağım sıranız gelince haber verelim dediler banaSonra bende tamam dedim internete bi yazdım iyi yorum da var kötü de öyle olunca dedim adam yazınca ben iptal edeyim neyse bunlar bana hiç bişey demeden bugün çikolatayı yollamış 16 lira kargo verdim açtım bi baktım çikolata leş yarısı açık adama yazdım dedim ben bunları misafirlerime veremem nasıl çözeceğiz adam görsel atın dedi attım hiç cevap falan vermiyor bana muhtemelen para vermediğimi bilmiyor o yüzden de sallamıyor beni keşke kapıdan almasaydım dedim şahsa özel yapmışlar madur olmasınlar alayım ama yani resmen leş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?