2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebek arabası konuşuluyor ben de aldığım arabayı söyleyeyim. Kraft prag aldım. Kampanyalıydı. Aracımız küçük çok zor sığdırıyoruz bu dezavantaj ama gerçekten kaliteli malzemesi ve bana küçük katlananalardan daha güvenli geldi. Ana kucağı yoktu. O zaten pek kullanılmıyor dediler. portbebe oluyor o şekilde çıkarıp hastane çıkışında da kullanacağız Allah izin verirse.

Anne yanı Park yatak alanlardanım elele madre. 900 tl e düşmüştü aldığımda. İçine de holmer visco yatak aldım. O yatak gerçekten çok kaliteli. Henüz almayan varsa tavsiye ederim.

O arabayi ben de görmüştüm gercekten hafif ve kullanışlı bir araba. Ben sadece arabamiz kucuk diye eledim onu. Onun disinda gayet guzel bir araba bence de.

Bir de kızlar bebeğim 3 hafta ileriden gitmeye başladı. (Tek arterli olanlar gelişim geriliğinden korkmasınlar) 31.haftada kilosu 2530g boyu 48 cm ölçülmüştü. Kafa çapı 100 mm i (31de 90 mm idi) ve kilosu 4 kg i aşarsa normal doğum yapamayız dedi doktor.
Sizin deneyimleriniz, gördükleriniz nedir bu konuda? Normal doğum istiyordum ben ama sanırım çok zor bir ihtimal.

Esracigim Allah korumus seni. İyi ki erken teshis edilmis, iyi ki gozetim altindaymissin. Artik bundan sonra yavas yavas toparlarsiniz insallah. Cok sukur tehlikeli gunler gecti bitti

Maşallah canım benim bebeğim gitgide geriye düşüyor.
10 gün ilerden giden bebeğim zamanla 5 güne düştü, sonra tam haftasıyla uyumlu çıktı bugünse bir hafta geri çıktı kilosu 2585 ama doktor sıkıntı görmedi.

Ne zaman geriye düşmeye başladı canım? Bir hafta geriden gelmesi sorun değil diye biliyorum 3 haftadan fazla geri ya da ileri olması sorun oluyor galiba.

Ne zaman geriye düşmeye başladı canım? Bir hafta geriden gelmesi sorun değil diye biliyorum 3 haftadan fazla geri ya da ileri olması sorun oluyor galiba.
32den sonra başladı canım doktor da zaten 32 den sonra başlar demişti, bir hafta geri olması sıkıntı değil de 10 gün ilerden gidiyordu yani 2 haftadan fazla açıldı ara ama doktor asla sıkıntı görmüyor, bi de benim suyum azdı bi dönem o da etkilemiş olabilir. Bu değil de sancı olayı canımı sıktı asıl.

Anne yanı Park yatak alanlardanım elele madre. 900 tl e düşmüştü aldığımda. İçine de holmer visco yatak aldım. O yatak gerçekten çok kaliteli. Henüz almayan varsa tavsiye ederim.
Bende onu aldım aşırı güzel sağlam zaten stoklarda da kalmamış arkadaşım da alacaktı Aralık sonu gelecekmiş ben içinin yatağını yataş twingy aldım inşallah memnun kalırız

Önemli olan sancıların düzenli aralıklarla olması değil mi? Bazı etkenlerden dolayı sancı çıkabiliyormuş sanırım.

Benimde 30 da aynı şekildeydi korkma en kötü nidilatla tutuyorlar 4 haftadır duruyor benim sıpalar ağrı max 40 1 en fazla 2 kere çıkıyor

Doktorun
Doktorun sıkıntı olsaydı uyarırdi canim.strese sokma kendini.saglicakla doğacak insallah

Ben 66 idim 74 de çıktım ama 73 e inmisim. Ben son 1 aydır aynı kilodayım. Bugün sağlık ocagindaydim orada da aynı çıktı. Ben kilolu hamile kaldım. O yüzden mi acaba

Baktığım yerde bu da bitmis iyi mi
Allahim millet deli gibi bebek arabasi mi aliyor napıyor
Tekrrlek kısmı cok büyük mu canım
Açılıp kapanmasi ergonomik mi?

Ocak ayı gelmeden aldı demek ki insanlar malum zam zam zam

Bende çok beğendim o yatağı 1200 TL ye yatak +beşik almıştık daha 16 haftalık filandim herhalde
Kuzuya maşallah iri olacak gibi ,oğlum böyleydi 3 -hafta ileride gitti 37.hafta kafa çapı normal doğum için üst sınıra gelmişti.Doktor normal istersen suni sancı verip deneyelim dedi ,3 hafta var daha açılma olmazsa sezeryan olma ihtimali yüksek ,bekleyelim dedim 39+3 te sezeryan oldum.37.haftada kilosu 3300 civarı gibiydi doğduğunda 4500 Gr di koca dana

Canım ya Allah korumuş, Allah sağlık versin ikinizde, biran önce toparlanırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…