2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bakıldı mı tekrar ne dedi doktorun ?

Bugün kontrolümüz vardı bizimde, benim kilo almam durmuş çok şükür 74,9 kilom, iki hafta öncede aynıydı, bebiş haftasıyla uyumlu gidiyor, iki buçuk kilo, doğum sezeryan olacak ilki sezeryan olduğumdan, doktor herşey normal giderse yılbaşını geçiririm dedi, eşim doğum ücretinde konuştu, 2750 dedi doktorum, yılbaşından sonra zamlanacak ama ben sizden aynı ücreti alıcam dedi , bizde durumlar bu şekilde

Sancı için bir şey verdi mi doktor. Benim de 60-70 kere varan sancım çıktığında masum değil ama çok acil de değil, dinlen eğer 5 dk da bir sertleşme olursa gel Nts çekelim bir daha dedi. 100 çıkmadığı için İlaç vermedi. Sana verdi mi?
dinleniyorum ben de
Bir sonraki kontrolü bekliyorum.
yine sertleşmelerim var ama yorumlayınca biraz azalıyor sıklığı

senin ilk bebeğinde de geri demişlerdi ve 3 kilo doğmuştu diye hatırlıyorum. Çok önemli değil bence zaten takviminde 2700 yazıyo seninki 2585 yani aslnda normal gibi. Biraz daha geri düşse bile sorun olmaz zaten haftalarını tamamlamak üzeresin. Zaten dr da sıkıntı görmemiş. Allahtan daha önce 10 gün önden gitmiş

Kacinci haftDa baslaniyor nst takibine. Benim de karnim sertlesiyor hep ama doktor bisi olmaz dedi. Henuz hic nstye girmedim

Bizim grupta ki sıkıntı genelde erken doğum riski. Yarın benim de kontrolüm var. Sancı cikicak diye korkuyorum. İnşallah geçicidir senin. Değilse bile serum ilaç verip idare ediyorlar

Kacinci haftDa baslaniyor nst takibine. Benim de karnim sertlesiyor hep ama doktor bisi olmaz dedi. Henuz hic nstye girmedim

Benim sık oluyordu. Saatte 1 falan oluyorsa onu önemsemiyor pek.
24, 28. 34 te Girdim. Şikayetim oldukça soktu bilmiyorum belirli haftası var mı. Normalde 34 ten sonra bakılıyor galiba

Gule gule kullanın canım
Cok guzel duruyir
Ben trawel istemiyorum ya arbaya sığması sorun diye
Şu ikisinin arası olanlardan bakıyorum aMa
Bi turlu icime sinmedi
Bunu da aldım listeye

Suyu yerine gelmis şükür
Artık 36. Hafta takip ettir canım
Bundan sonra doğum olasılığı yuksek zaten
Sağlıcakla gelsin
@Statusahibi canım bu arabayı aldık gayet sağlam ve sürüş rahat mağaza denedik tavsiye ederim
Woww goldlu filan tam bana münasip
Ama bu da trawel

Minnak ama travel olmasına rağmen bir bak derim grisini aldik biz

Nerden anlıyorlarmış şeker olduğunu peki

Bende aynisindan aldim. Bence gayet guzel icine de air yatak aldim kafa destekli malEmesi kaliteli bence gercekten ve fiyati oldukca makul

Minnak ama travel olmasına rağmen bir bak derim grisini aldik biz
Hemen favoriledim hantal degilse inceleyeceğim
El birligiyle beni bu stresten kurtaracaksınız
P Positivevibes sayende babybjörnü tam zamanında guzel fiyata almışız. O aldigimiz sitede simdiki fiyatlar ne kadar artmış
Aferin size ya valla helal
Ben salakligima doymayayim hersey zam ustune zam yiyor
Bu babybjörnün yan sanayisi çıkmış
Ondan mi alsam
Diyorum

T tulperde sancilarin artik bu donemde bu sekilde cikmasi normal artik yavas yavas gelio minikler ayrica sorun olsaydi doktorun birakmazdi diye dusunuyorum ki zaten doktoruna guvenoyorsun yanlis hatirlamiyorsam o sebeble endise etme icini ferah tut

Benimde kontrolüm pazartesi gunu heyecanla bekliyorum resmen benim sertlesmeler vs geceleri oluyor kesin gece dogacak gibi hissediyorum ama yururken inanilmaz asagiya baski gene artti iltihaptanmi bilemiyorum

Yaa ben dün geceyi zor geirdim karnım çok sık neredeyse 5.dakikada bir.sertleşti ve 3 saatten fazla sürdü, bugün g0n içinde ara ara yine oluyor ama bilemiyorm dra gitmek istemiyorum evde dinleniyorum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…