2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bence ne almadiysan acele et mağazalardan bak canim. İnternette fiyatlar uctu ama mağazalarda daha yansitilmamis olabilir. Biz de bebek arabasi ve besigi almamistik baktik dolar firladi gecen hafta acele edip gidip magazadan aldik. Ve ayni magazanin internet sitesi ile magaza fiyatlari farklıydı.

2750 tl çok iyi fiyatmış. Bizim sezaryen fiyatı 7600 tl o da sadece operasyon ücreti. Extralar dahil değil. O yüzden normal doğurmam lazım
Eveet bende daha yüksek bekyordum açıkçası, hastanelerde sınıf sınıf oluyor, biz ilçedeyiz, birde burda tek gece yatırıyorlar belki ondandır, ekstralar varmı dahilmi bende bilmiyorum

Bu haftalarda 2.200 ile 2.700 arası normal kabul ediliyor 100 gram için üzülmeyin sağlığı yerinde olsun gerisi hallolur

Normal de 1000 lira fark ediyor. Onda çıkmıyor mu ekstralar
Benimki de böyle bir şey zam gelmediyse
Epidural olursa +750 tl. Spinal olunca da öyle bir şeydi sanırım. Oda için verilecek para da ayrı. Normal doğum epiduralsiz 4000 tl. Epey fark var arada. Normal başlayıp sezaryene dönerse 5500 tl

Kızlar benim hastanem pcr testi istiyor, tamam gayet normal ama ben sanıyordum ki daha dikkatli olmak için istiyorlar meğer bugün öğrendim pozitif çıkarsa doğuma kabul etmiyorlarmış. Çok moralim bozuldu.
Nasıl kabul etmezler ya? Öyle saçma şey mi olur? Evde mi doğuracakmışsınız Ben hiç sormadım onu. Haftaya kontrole gittiğimde sorayım bari.

Canim benim doktorum 32. Haftadan itibaren nst ye alıyor. Haftaya benim d randevum var önce nst ye giricem sonra doktor muayenesine.
Alla alla benimki ne rahat ya. Ne dersem bisi olmaz, normal, gayet iyi, gerek yok fln diyo ama ben teyzeler gibi iyice bi bakinmak istiyorum. Olmadik zamanda dogurcam hala bisi yok normal dicek.

Kızlar benim hastanem pcr testi istiyor, tamam gayet normal ama ben sanıyordum ki daha dikkatli olmak için istiyorlar meğer bugün öğrendim pozitif çıkarsa doğuma kabul etmiyorlarmış. Çok moralim bozuldu.
Benim hastanemde doğum dışında ekstra olarak sadece pcr testi istiyor ama daha dikkatli olunması için istediğini söylediler doğum anında veznede.. Gerçekten çok saçma bir uygulamaymış

Benim sık oluyordu. Saatte 1 falan oluyorsa onu önemsemiyor pek.
24, 28. 34 te Girdim. Şikayetim oldukça soktu bilmiyorum belirli haftası var mı. Normalde 34 ten sonra bakılıyor galiba
Anladim. Ya benim ayakta cok Kalinca yorulunca fln oluyor. Ama merak etmiyo devilim. Sabah yine agriyla uyandim.
Burda prosedur heralde son haftalarda fln bakiyolar. Kitapcigi okuyayim bari tekrar

Epidural olursa +750 tl. Spinal olunca da öyle bir şeydi sanırım. Oda için verilecek para da ayrı. Normal doğum epiduralsiz 4000 tl. Epey fark var arada. Normal başlayıp sezaryene dönerse 5500 tl

Oda fiyatı içindeydi sordum. Ama anestezi seklini sormadım.
Normal 7 , sezaryen 8 e geliyordu. Oda fiyatı içindeydi. Covit testi, sezaryende ağrı pompası falan kullanılıyormuş, belki Doğum sonrası verecekleri ağrı kesicileri de ücretlendirirler onu da sormadım .
Normal Doğumda epidural sormadım

E esraa92 Esra cok gecmis olsun tekrar. Zor bi surec atlatiyosunuz. Allah senin de ailenin de yardimcisi olsun. Sus pus icin asla icimde kaldi vs diye uzulme. Aslinda hamilelikte oyaliyo sadece bizi o isler. Cocuk olduktan sonra inan hicbirini zaten gozun gormuyo. Ben de burda yalnizim. Hic dogum hediyesi, kapi susu vs hazirlamadim. Belki hemsirelere/doktorlara bi cikolata gotururuz o kadar.
Allah'a sukredelim ki bebek ozlemimiz icimizde kalmadi. Allah bizlere anne olmayi nasib etti. Ilerde oglusunla cok guzel gunleriniz olacak. Daha dogumgunleri, mezuniyetleri. Eglence yeni basliyor oyle dusun.. insallah bu ailece ilk ve son sinaviniz olsun. En kisa zamanda evinize kavusun.

Sebebi de personeli riske atmamakmış, covid servisinde çalışanlar personel değil sanki. İlk doğumumu da kendi doktorum yaptırmıştı yine aynı doktorumu istiyorum, hayattan tamamen izole olucam artık yapacak bir şey yok, eşim çalışıyor onu napıcaz bilmiyorum

Nasıl kabul etmezler ya? Öyle saçma şey mi olur? Evde mi doğuracakmışsınız Ben hiç sormadım onu. Haftaya kontrole gittiğimde sorayım bari.

Bazı hastanelerde covid servisi olmadığı için öyle bir durum olduğunda doğum da yaptırmıyorlar.İstanbulda da var böyle bir kaç hastane.Sizlerde sorun mutlaka son dakika sürpriz olmasın .

Olur ya daha 6 hafta var. Bi de son haftalarda hizli aliyolar. Kilosu guzel maasallah hep boyle devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…