mantık şu nasıl sürekli kabızlık için ilaç lavman kullandığında bağırsakların tembelleşir diyorlar ya sürekli korse takmak da kasların kendi kendini toparlamasına olanak vermediği için tembelleştirirmiş.
Ay canim cok sagol hem duan icin hem gecmis olsun dilegin icin aynen yuzduk kuyruguna geldik bugun de baya iyi gordum dayimi bu seanstan sonra daha cabuk toparladi insallah haftaya son seansindan sonra da cbuk toparlar da donebilir 21 aralika kadar. sansima su aralar fazla yogun da degiliz butun gun dolar ne olcak konusunu konusuyorz bugun yorulmadim ayakta fln kalmadim oyuzden simdi yuruyuse cikcam
Dolar omrumuzu yedi zaten markete ciktim son artislardan sonra şok icinde geri dondum ellerindeki urunlere bile artisa bagli zam yapilmis wallahi saka gibi hem sinirlendim soylene soylene hem aldim mecburen yapcak biside yok guler olduk aglanacak halimize.
Dolar omrumuzu yedi zaten markete ciktim son artislardan sonra şok icinde geri dondum ellerindeki urunlere bile artisa bagli zam yapilmis wallahi saka gibi hem sinirlendim soylene soylene hem aldim mecburen yapcak biside yok guler olduk aglanacak halimize.
Kızlar benim hastanem pcr testi istiyor, tamam gayet normal ama ben sanıyordum ki daha dikkatli olmak için istiyorlar meğer bugün öğrendim pozitif çıkarsa doğuma kabul etmiyorlarmış. Çok moralim bozuldu.
Ham sute yuzde 46 mi ne zam gelmis. İnekler dagda bayirdi otlaniyor. sanirim daga tasada zam geldi allah tarafindan sakasi bi yana dogal hic bisi kalmadi ki yemidir ilacidir tabi gelir zam hersey ithal dolar endeskli
Offfff bana ekonomi konusturmayin ya darlaniyorum hayir tansiyonum cikacak durduk yere
Sakasi bi yana gercekten evatlarim icin endiseliyim...
Hahaha allah seni agrisa degisir kiz pozisyonunu
Esimde dun aksam dioki bu bebekler dogum pzosyonu alip bas asagiya durduklaruinda nasil oluyorda kan beyinlerinde toplanmiyir cok zor oyle durmak
Baktığım yerde bu da bitmis iyi mi
Allahim millet deli gibi bebek arabasi mi aliyor napıyor
Tekrrlek kısmı cok büyük mu canım
Açılıp kapanmasi ergonomik mi?
Açılıp kapanması bana kolay geldi. Arka tekerlekler ön tekerleklere göre büyük ama aşırı değil, böyle olması sürüş açısından daha iyi. E bebekten aldım ben fiyatı hala aynı, sürekli stok bitiyor her hafta yenileniyor ama. Almadan önce mağazada görmüştüm
Aynen. Sadikonuk egtim arastirmaya gidiyorum. Daha oncede capa univ hastanesinde dogurdum capadaki tek sorun kontrollerde bilgi vermiyordu sadece iyi diodu ama kotu davranis asla olmadi dogum aninda doktorundan hastabakicisina kadar ope seve dogurtturdular he ama diorum zorladilar iste normal olacak die direndiler o ayri
Sadi konukta ve nisa hastanesinde kime gidiyorsun canım? Belki bir gün lazım olur. Ben evime çok yakın hastaneye gidiyorum, devlet de doğurmaya korkuyorum açıkçası, sana iyi doktor denk gelmiş memnun kalmışsın
aynen aslinda korse giyince ister istemez karnini sikiyosun, dik duruyosun ve kaslar calisiyo. bisi giymeyince saliyosun gidiyo. sekil A. Ilk dogumumda annem ve kayinvalidem diye diye bana giydiremediler o korseyi. 10 dakka giydim attim. gobegi toparlamak zor oldu sonradan:)
Sadi konukta ve nisa hastanesinde kime gidiyorsun canım? Belki bir gün lazım olur. Ben evime çok yakın hastaneye gidiyorum, devlet de doğurmaya korkuyorum açıkçası, sana iyi doktor denk gelmiş memnun kalmışsın
Evet ya hamdolsun. Sadikonukta ayni doktoru bulmak genelde zor ama cogunluk aysun fendal tunca ya denk geldim ama degistigide oldu asistanin baktigida vb .
Nisa da ise muhabbet hanima gidiyorum cok naif sakin bi doktor ama hastane olarak benim icim bulandi o sebeble suan sadikonuga daha sicak bakiyorum dogum icin resmen ama son dk hangisine giderim cok net değilim hala ikisinede duzenli devam ediyorum gitmeye
Kızlar bu gün Eminönünde iç çamaşırci ya girdik ordaki satıcı kadın doğumdan sonra 40 gün gibi böyle bir ince çok sıkmayan korse kullanmamı önerdi. Normal korseler ilk zamanda çok sıktığını vücudumuza zarar verdiğini ve bağırsakları yapıştırır dedi . Ben 3 çocuk annesiyim ilk başta bu hatayı yaptım. Sen şimdilik bunu kullan ilk 40 gün sonra bedenine göre korse alırsın dedi. Elimde hiç bişey olmadığı için ben bunun L bedenini aldım siyah olandan. Beden konusunda yine arada kaldım ama sağolsun kadın hamilelik durumu olduğu için doğumdan sonra küçük yada büyük gelirse değiştiririm dedi.
Çocuğu olup okula giden bütün ablalarima selam olsun sabahın 5:30 unda kız kardeşim ayağımdan sürüklüyor saçını yapım diye Allah'tan hergun başıma gelmiyor böyle şeyler Allah yardımcınız olsun