- 29 Şubat 2016
- 395
- 307
- 103
- 34
Valla bende tam bilmiyorum ama benimkide solda duruyoSol tarafta duruyor, sol kız mı diyorlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende tam bilmiyorum ama benimkide solda duruyoSol tarafta duruyor, sol kız mı diyorlar?
İçinize sinmiyorsa ikinci bir görüş alın bence. Ben doktorumun kararını sorgulamadım çünkü genel olarak bana o güveni verdi, bir de çalışmıyor olmam ve bilinen bir hastalığım olmadığı için doğumdan sonrasını beklemek aklıma yattı açıkçası.tabi izole yasamayı da kabullendim, ama tabi ne kadar izole yasasanızda bazen korunamayabiliyorsunuz, ilaç kullanmak da riskli. Bugün doktorum kararını değiştirip, aşı olacaksın dese büyük ihtimal olurum. Burda doktora güvenmek önemli açıkçası…Hayır yok baya güveniyor aynen öyle yani cok tatlı cokda sıcak kanlı bi doktor değistirmek istemiyorum ama o kadar kararlı ki hayır ama senin canın ve bebeğin canı daha önemli işte aşı şart falan diyo ve ben olmak istemiyorum diye net söyledigim halde hic dinlemiyo
Istemiyorsan asla yaptirma. Icime sinmiyor dogumdan sonra yaptiricam de. O konuda israr etmek kadin dogumcuya dusmez zaten.Kızlar benim doktorum takık derecede aşı olmamı istiyor ben istemiyorum desemde 12. Haftadan sonra yapmamız lazım diyo ben napcam şaştım ya aşı olmak istemiyorum böyle napcam bilmiyorum
Gozunuz aydin ay ne guzelKızlar ikili testimiz güzel çıktı çok şükür rabbime elhamdulillah bebek uzun dedi doktor tabi biz anne baba da uzunuz normalcinsiyeti de söyledi doktor
gözlerim dolu dolu
6.haftada bende yaşamıştım progestan kullandım 11.haftaya kadar şuan 12+4 uz içinizi ferah tutunHerkese merhaba. Cinsiyetler belli olmaya başlamış MaşaAllah. Kanaması olanlara +1 benide ekleyin kızlarBenim yarın kontrolüm vardı ama kanama ile acilen gittim doktora bebek iyi elhamdülillah plasenta yanında yeni başlayan kanama var dedi hemen iğne yaptı 8 saatte bir progestan ağızdan devamında fitil olarak alıcaksın dedi. Düşük tehlikesi varmış. Rabbim bize bağışlasın yavrularımız Amin..
Gecmis olsun. Insallah toparlanirsin en kisa zamanda. Bebek iyiymis cok sukur. Ben de lekelenme yasamistim daha once. Doktorum hep eger bu saglikli bir gebelikse sakir sakir kanaman da olsa devam eder gebeligin demisti. Insallah senin de saglikla devam edecektirHerkese merhaba. Cinsiyetler belli olmaya başlamış MaşaAllah. Kanaması olanlara +1 benide ekleyin kızlarBenim yarın kontrolüm vardı ama kanama ile acilen gittim doktora bebek iyi elhamdülillah plasenta yanında yeni başlayan kanama var dedi hemen iğne yaptı 8 saatte bir progestan ağızdan devamında fitil olarak alıcaksın dedi. Düşük tehlikesi varmış. Rabbim bize bağışlasın yavrularımız Amin..
Canım kan sulandırı kullanmak gebelıkte ıyı bır sey bir de pıhtılaşma riski varsa benim yakınlıgım var. D-dimer pıhtılaşma degerlerınden biri yulsek cıksaydı tekrar kan sulandırıcıya baslayacaktim oksaparBnde günlerdir bu Asi konusunu düşünüyorum nasıl bu kadar ısrarcı olabiliyor doktorunuz bir rahatsızlığınız falan mı War
Bn geçirmedim ama korkuyorum ya gebe iken gecirirsem diye aşı konusunda çok kararsızım ne yapmamız lazım bilmiyorum ne doğru ne yanlis
D.dimer değeri nedir bnde kan sulandırıcı hem hap hem iğne kullanıyorum alakası olabilirmi bununla
Bende onu cözemedim zaten bu ısrar kıyamet nedense artıkIstemiyorsan asla yaptirma. Icime sinmiyor dogumdan sonra yaptiricam de. O konuda israr etmek kadin dogumcuya dusmez zaten.
Çok değişik gerçekten doktorlar bile kendi aralarında doğru olanın ne olduğunu bilmeden bu şekilde sni baskilayamaz izin verme sen en doğru kararı kendin alirsinHayır hic bi kronik hastalığım yok ama baya güveniyo galiba aşıya anlayamadıgım bi sekilde ve ben olmak istemiyorum diyorum ama hic yani dinlemiyor bile
Bnm kan pıhtılaşma sorunum var genetik o yüzden kullanıyorum oksapar 6binliktenCanım kan sulandırı kullanmak gebelıkte ıyı bır sey bir de pıhtılaşma riski varsa benim yakınlıgım var. D-dimer pıhtılaşma degerlerınden biri yulsek cıksaydı tekrar kan sulandırıcıya baslayacaktim oksapar
Adınıza çok mutlu oldumKızlar ikili testimiz güzel çıktı çok şükür rabbime elhamdulillah bebek uzun dedi doktor tabi biz anne baba da uzunuz normalcinsiyeti de söyledi doktor
gözlerim dolu dolu
İlk dozumu olur olmaz almıştım mayıs sonunda.Şimdi yogunluk var herhalde sinovac sayıca daha az bir de sanırımRandevu alabildiniz mi şimdiden? En geç 2 hafta sonrasına açılıyor , alamadım ben bayram sonuna.
Koşuyolu medipolde yaptıracagım.Normalde kadın dogumcum central hospitalda.Kızlar acaba istanbul abadolu yakasında hangi devlet hastanesi ikili test yapıyor bilen varsa cevap yazabilirmi?
Teşekkür ederim inşaAllahGecmis olsun. Insallah toparlanirsin en kisa zamanda. Bebek iyiymis cok sukur. Ben de lekelenme yasamistim daha once. Doktorum hep eger bu saglikli bir gebelikse sakir sakir kanaman da olsa devam eder gebeligin demisti. Insallah senin de saglikla devam edecektir![]()
6.haftada bende yaşamıştım progestan kullandım 11.haftaya kadar şuan 12+4 uz içinizi ferah tutun![]()
Önemli degildenizderin123 devler hastanesi sormuşsunuz dikkat etmemişim kusura bakmayın...
İnşaAllah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin Rabbim kuzum aminAyy hayırlısı olsun .Ben de yarın 12+0 olacağım .Sağlıklı olsun kuzularimiz her şeyden once ama benim de bir kziim var gönlümden erkek geçiyor .O yüzden meraklandim .![]()
Canım Rabbim yardımcın olsun evladınızı size bağışlasın İnşaAllah çok dikkatli ol hep yat şu zor dönemdeHerkese merhaba. Cinsiyetler belli olmaya başlamış MaşaAllah. Kanaması olanlara +1 benide ekleyin kızlarBenim yarın kontrolüm vardı ama kanama ile acilen gittim doktora bebek iyi elhamdülillah plasenta yanında yeni başlayan kanama var dedi hemen iğne yaptı 8 saatte bir progestan ağızdan devamında fitil olarak alıcaksın dedi. Düşük tehlikesi varmış. Rabbim bize bağışlasın yavrularımız Amin..
Darısı başınıza İnşaAllah çiçeğim çok güzel bir duyguymuşAdınıza çok mutlu olduminşallah biz de isin kadar şanslı oluruz ve erken de görürüz
![]()