Canım ben sormuştum, karnım ağrıyor demiştim burda yazmıştım aynı durumu yaşıyorduk, ben doktora mesaj yazdım magnezyum al demişti 2 gündür alıyorum kesildi ağrı şükür. Çok geçmiş olsun sana. Benim de 10.haftada kanamam olmuştu 1 kutu progesteron aldım alttan ve bitti, çokça da istirahat ettim o dönem zaten evden çalışıyordum şimdiki gibi fiziksel gitmiyordum. Kesinlikle dinlen ve ilacı al geçiyor, sonra baktık rahim kenarındaki kanama bitmiş gitmiş kutu bittiğinde.Doktora gittim, soran kimdi hatırlamıyorum etiket yapamadım malesef bu yüzden. Düşün tehlikem yüksek çıktı kanama çıktı rahimde ve kanamam var. 4 tane iğne verdi düşük için haftada 1 iğne vurulacam tiroid ilacı ve yeni vitaminler verdi. Özel hayatı yasakladı herşeye dikkat edeceksin iş flan dikkat et dedi, yorulma uzan çogunlukla dedi. Kusma içinde ilaç verdi fakat bu ağır ilaç zorda olmadıkça kullanma dedi kusacaksan dahi yemegini ye kus ama Yemen lazım dikkat etmen lazım dedi. Tabi çevremde eşim yanımda olmasına rağmen abartma demeye başladı görümcem vs doktorlar öyle der abartmayın bende yaşadım bişey olmaz iş güç yap oturma yatma dedi kocamda uydu biraz aklına öyle baya kötüyüm kanamam ciddi var ped takıyorum. Ve agrım var ne yapacagımı bilmiyorum duygularım darmadagın sanırım biraz annemin yanına gitsem iyi olacak bende durumlar pek parlak degil malesef.