• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Doktora gittim, soran kimdi hatırlamıyorum etiket yapamadım malesef bu yüzden. Düşün tehlikem yüksek çıktı kanama çıktı rahimde ve kanamam var. 4 tane iğne verdi düşük için haftada 1 iğne vurulacam tiroid ilacı ve yeni vitaminler verdi. Özel hayatı yasakladı herşeye dikkat edeceksin iş flan dikkat et dedi, yorulma uzan çogunlukla dedi. Kusma içinde ilaç verdi fakat bu ağır ilaç zorda olmadıkça kullanma dedi kusacaksan dahi yemegini ye kus ama Yemen lazım dikkat etmen lazım dedi. Tabi çevremde eşim yanımda olmasına rağmen abartma demeye başladı görümcem vs doktorlar öyle der abartmayın bende yaşadım bişey olmaz iş güç yap oturma yatma dedi kocamda uydu biraz aklına öyle baya kötüyüm kanamam ciddi var ped takıyorum. Ve agrım var ne yapacagımı bilmiyorum duygularım darmadagın sanırım biraz annemin yanına gitsem iyi olacak bende durumlar pek parlak degil malesef.
Canım ben sormuştum, karnım ağrıyor demiştim burda yazmıştım aynı durumu yaşıyorduk, ben doktora mesaj yazdım magnezyum al demişti 2 gündür alıyorum kesildi ağrı şükür. Çok geçmiş olsun sana. Benim de 10.haftada kanamam olmuştu 1 kutu progesteron aldım alttan ve bitti, çokça da istirahat ettim o dönem zaten evden çalışıyordum şimdiki gibi fiziksel gitmiyordum. Kesinlikle dinlen ve ilacı al geçiyor, sonra baktık rahim kenarındaki kanama bitmiş gitmiş kutu bittiğinde.

Bende içimi dökmek istedim. Burda okuduklarımın yanında basit kaçabilir ama herkesin tahamül sınırı kendine galiba 😅. Üşüttüm 🥴 burnum tıkalı kulağım ağrıyor. Dün burda kahve kahve okuyunca dedim içeyim bir tane. Gece 4-5 kez hem ( çok affedersiniz) büyük hem küçük abdeste uyandım. Uyuyamadım yani. Zaten şuan göçebe gibiyiz. Tayin çıktı evi topladık memlekete geldik. Bi annemlere köye gidiyorum bi kayınvalideme. Şuan annemlerin merkezdeki evine yerleştik. Gece bide midem ağzımda uyandım. Panik oldum ( kusma fobim var). Az öncede bu haftada progesteron hormonu tavan yapıyormuş onu okudum uygulamada o yüzden mide ekşimesi çok olurmuş. Sürekli aç olmama değinmek istemiyorum bile 🥴. Grip olmayaydım iyidi. Hakkımızda hayırlısı 😅. Şikayetim yok şikayetim yok diye diye böyle kendime çektim olumsuzlukları galiba 🙈.

Merhaba kızlar bir sorum olacak. 7+3 haftalık hamileyim. Bugün sol altkarın tarafında sanki küçük bir balon varmış gibi bir his var. Yürürken çok fazla hissediyorum. Ağrı vs yok. Ayni durumu yaşayan var mi?

Ben ilk kızımda birden kestim bunda gerçekten yiyesim geliyor benim gene evde uğraşacak kızım var o yüzden günde üçe dusebildim kızımda sağ olsun hiç durmuyor bazen insan öyle bunalıyor ki bı nefes alsma yeter diyor sonra vicdan yapıyor içmiyorum ama bu seferde sınırlı agrasif oluyorum tahammülüm kalmıyor kızımda küçük ona kızıyorum sonra kendime geliyorum böyle böyle bırakacağız inşallah Allah yardımcımız olsun ikimizinde geçecek bugünler
Insallah canim Allah yavrularimizi korusun sag salim kucagimiza alalim ♥️ ben de teste gidiyorum simdi dua edin kizlar ♥️♥️♥️♥️

bir erkek de benden gelsin o zaman 😍😍 rabbim kızıma bir erkek kardeş nasip etti 🤗❤️
14+3 teyi doktor plasentanın aşağıda olduğunu söyledi kesinlikle ilişki yok dedi aynı durumda olan var mı acaba kaçıncı haftada yukarı çıkar ?

Merhaba kızlar bir sorum olacak. 7+3 haftalık hamileyim. Bugün sol altkarın tarafında sanki küçük bir balon varmış gibi bir his var. Yürürken çok fazla hissediyorum. Ağrı vs yok. Ayni durumu yaşayan var mi?
Benim de öyleydi bu hafta geçti. Sol tarafım daha sert ve şişti. Bebiş oralarda diye seviniyordum. Bu hafta benim dürtüklemelerimden rahatsız olup yukarılara bir yere kaçtı herhalde çocuğum, bulamıyorum🤷🏼‍♀️😄

IMG_20210709_115608.webp
@tulperde merhaba ben de cinsiyet tahmini alabilir miyim😍

bir erkek de benden gelsin o zaman 😍😍 rabbim kızıma bir erkek kardeş nasip etti 🤗❤️
14+3 teyi doktor plasentanın aşağıda olduğunu söyledi kesinlikle ilişki yok dedi aynı durumda olan var mı acaba kaçıncı haftada yukarı çıkar ?
Benimde aşağıda, büyüdükçe yukarı çıkar dedi hafta söylemedi. Yasak falan da koymadı ama ben dikkat ediyorum

Kızlar bugün ani şekilde kalktım sol kaşığıma bıçak sağlanır gibi kramp girdi 5 sn sürdü ama nefesimi kesti. Size de oluyor mu böyle şeyler normal mi acaba ?

Benimde aşağıda, büyüdükçe yukarı çıkar dedi hafta söylemedi. Yasak falan da koymadı ama ben dikkat ediyorum
Benim de sağda hissediyorum top gibi. İnternet baktım. 16. Haftada göbek deliğine yaklaşıyormuş. Şuan aşağıda olması normalmiş.

Kızlar bugün ani şekilde kalktım sol kaşığıma bıçak sağlanır gibi kramp girdi 5 sn sürdü ama nefesimi kesti. Size de oluyor mu böyle şeyler normal mi acaba ?
Dün banada aynısı oldu. Ama normal mi anormal mi bilmiyorum 🤷🏻‍♀️.

Benim de öyleydi bu hafta geçti. Sol tarafım daha sert ve şişti. Bebiş oralarda diye seviniyordum. Bu hafta benim dürtüklemelerimden rahatsız olup yukarılara bir yere kaçtı herhalde çocuğum, bulamıyorum🤷🏼‍♀️😄

Teşekkür ederim cevap için :) normal ozaman yani. Şiş gibi ama içten, ilk defa bukadar belirgin hissettim hem güzel bir duygu bebek olduğunu bilmek, tecrubesizlikte biraz endişe yaratıyor, normal mi diye 😅

Canım ben sormuştum, karnım ağrıyor demiştim burda yazmıştım aynı durumu yaşıyorduk, ben doktora mesaj yazdım magnezyum al demişti 2 gündür alıyorum kesildi ağrı şükür. Çok geçmiş olsun sana. Benim de 10.haftada kanamam olmuştu 1 kutu progesteron aldım alttan ve bitti, çokça da istirahat ettim o dönem zaten evden çalışıyordum şimdiki gibi fiziksel gitmiyordum. Kesinlikle dinlen ve ilacı al geçiyor, sonra baktık rahim kenarındaki kanama bitmiş gitmiş kutu bittiğinde.
Merhaba doktorunuz magnezyum olarak ne verdi?

Teşekkür ederim cevap için :) normal ozaman yani. Şiş gibi ama içten, ilk defa bukadar belirgin hissettim hem güzel bir duygu bebek olduğunu bilmek, tecrubesizlikte biraz endişe yaratıyor, normal mi diye 😅
Çok dürtüklemeyin benim gibi 🤣 normal canım o. Gittikçe büyüyüp göbek deliğine doğru yol alacak. Solda duruyorsa erkek olur diyorlar. Çoook eski bir cinsiyet tayin yöntemiymiş bu. Bakalım ne kadar doğru. Cinsiyet belli olunca yazarsın sen de. Benim üç hafta sonra belli olacak Allah’ın izniyle ☺️

Geçmiş olsun yatmanız gerekiyorsa yatın. Belki moralinizin düzeleceğini düşünerek öyle söylemişlerdir, bozmayın moralinizi. Ben olsam kanamam ve ağrım geçene kadar yerimden kalkmam. Sonrasında yavaş yavaş hareket edersiniz
Teşekkür ederim düşünceniz için, ikinci çocugum ilkindede malesef aynıydı çok masum niyetli söyleyecek tipler değiller biraz egoist ve benciller o yüzden malesef.
benim durum baya ciddileşti kanamam çok arttı, iğne vuruldum bi yandan ilaç alıyorum doktor istirahat diyor hastahaneye yatıracaktı kabul edemedim kızımdan dolayı kızıma bakacak kimse yok çünkü, bi yandan ondan yatamıyorum bir yandan ev işi yapıyorum mecbur yemek vs yapacak kimsem yok çünkü nasıl olacak bilmiyorum iç kanaman çok fazla var dedi doktor bir sürü ilaç verildi normalde haftada 1 iğneydi şimdi 3 günde bir iğne dedi iğnenin zararı var mı bilmiyorum çocuğa doktor yok dedi kafam allak bullak resmen

Back
X