- 21 Ekim 2020
- 232
- 368
- 18
- 32
Bende yatıyorum halâBen yüzüstü yatıyorum, rahatsızlık hissetmiyorum.bebiş de rahat mıdır ki acep? Bak içime kurt düştü şimdi.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yatıyorum halâBen yüzüstü yatıyorum, rahatsızlık hissetmiyorum.bebiş de rahat mıdır ki acep? Bak içime kurt düştü şimdi.
![]()
Ben ilk hamileligimde cok saglikli ve fisiolinli beslenip 8 kg almiatim toplam. Bebek de cok sukur 3.5 kg ve saglikla dogdu. Yani aslinda ozellikle seker tuketimine dikkat edince cok da kilo alinmiyorŞuradaki dağılıma göre hiçbirşey yapmasan en az 11 kilo falan alıyorsun.![]()
Evet ya gunluk ped kullaniyorum ya da surekli camasir degistiriyorum gun icindeSizdede ıslaklık oluyomu sürekli kilodunuzda Bildigimiz su gibi
Ben de yatiyorum hala :/ zaten karnim fln da cikmadi. Hicbir hareket vs. De hissetmiyorum. Tiksinmem istahsizligim da olmasa asla hamileyim diyecegim bir sey yok.. Doktora gitmemek icin kendimi zor tutuyorum.Ben yüzüstü yatıyorum, rahatsızlık hissetmiyorum.bebiş de rahat mıdır ki acep? Bak içime kurt düştü şimdi.
![]()
Rahat hissediyorsan yatabilirsin canım, bana artık yatma dedi bir iki doğum yapan arkadaşım bebeği sıkıştırma dedi bende yatmiyorum ne olur ne olmaz. Yoksa benimde karnım çıkmadı dahaBen yüzüstü yatıyorum, rahatsızlık hissetmiyorum.bebiş de rahat mıdır ki acep? Bak içime kurt düştü şimdi.
![]()
Hamilelikte günlük ped kullanımı iyi değil diye biliyorum :)Evet ya gunluk ped kullaniyorum ya da surekli camasir degistiriyorum gun icinde
20.haftaya kadar bir sıkıntı olmaz canım. Sonrasında sırt üstü ya da yüz üstü yatmayı önermiyor doktorlar. Zaten istesen de yatamazsınBen yüzüstü yatıyorum, rahatsızlık hissetmiyorum.bebiş de rahat mıdır ki acep? Bak içime kurt düştü şimdi.
![]()
Disaridayken mecbur kullaniyorum camasir decistiremicem icin, o hisle dolasamam ki tum gunHamilelikte günlük ped kullanımı iyi değil diye biliyorum :)
Belki yedigin bir sey agir gelmistir bundan sonra baslayacagini sanmiyorum13. Hafta içindeyim az önce ilk defa kustumçok ilginç hakkaten bu zamana kadar ksumayıp şimdi başlamaz inşallah
Sabah uyandım su içtim sadece o su midemi bulandırdı çok acayiptiBelki yedigin bir sey agir gelmistir bundan sonra baslayacagini sanmiyorum
Benim bekarligimdan beri akıntım hep çok fazladir. 5. Sınıfta bir başladı asla kesilmedi ve çok gittim doktora. Günlük ped benim işimi görmüyor yetmiyor yani direk Orkid kullanıyorum ve kesintisiz. İlk gebeligimde de böyleydi bir zararini görmedim ancak eğer akıntı artarsa doktora gidin çünkü akıntı iltihap belirtisi olabilir ve iltihap artarsa akıntı çok daha fazla artar. İlk gebeligimde bı gün öyle vi akintim oldu ki suyum geliyor sandım gittim daha 17 h lik gebeydim doktorlarda amniyon sıvı olduğunu düşündü ve hastaneye yatırdılar araştırmalar sonucu meğer benim crp 5000 olmuş doktorlar bile çok şaşırmıştı bu derece nasıl yükselebilir die neyse 1 h lik yoğun t teviden sonra normale döndü çıktım ama asla hiç bir zaman kupkuru olmadi olmuyorDisaridayken mecbur kullaniyorum camasir decistiremicem icin, o hisle dolasamam ki tum gun
Ohh içim rahatladı canım ya20.haftaya kadar bir sıkıntı olmaz canım. Sonrasında sırt üstü ya da yüz üstü yatmayı önermiyor doktorlar. Zaten istesen de yatamazsınSağa ya da sola doğru hafif dönerek yatabilirsin. En iyisi sol taraf diyorlar.
Ben de ilk sirt üstü yatmayinca kendimi dinlenmis hissedemiyorum. Sirt üstü yatmayi birakmak cok zor olacak
Ben de sırt üstü yatanlardanım. Sola yatmaya zorladım kendimi bir yerlerim ağrıyor mutlaka. Bakalım nasıl yapıcaz bu işiBen de ilk sirt üstü yatmayinca kendimi dinlenmis hissedemiyorum. Sirt üstü yatmayi birakmak cok zor olacak
Ben de sertlik hissediyorum ama rahim duvarının sertliği o. Çocuk şu an yeri bol olduğu için içeride konum değiştiriyor zaten.Çocuğu bazen daha aşağıda hissediyoru sizde de var mı bu his? Elimle sertlik hissediyorum olduğu yerde