2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Arkadaşlar alerjik nezle için ilaç kullanan oldu mu hiç, doktorum çok zordaysan al yoksa içmesen iyi olur dedi alsam mı almasam mı arada kaldım, şimdilik dayanıyorum ama aşırı hapşırıyorum burnum çok kaşınıyor bir tane bile baya iyi geliyor bilemedim
Her gün 1 tane avakodo yemeye çalışın alerjiye yönelik ciddi olumlu etkisi var bilginiz olsun

Dün ben de yazmıştım sürekli kasılıyorum diye, bugün takvimimde ağrılı kasılmalar olabilir yazıyor senin de öyle bir şeydir muhtemelen.
Kasilmanin yaninda ciddi agri vardi wala odum koptu esim karsimda gobek atio dogsun dogsun die olurmusun oldururmusun. 🤣🤣🤣🤣🤣 Bidaha olmadi zaten amma korktum resmen. Evet bu haftalarda cok normal devamli olmasin yeter 😁😁

Merhabalar subat annesi görünüyorum ama sezeryan doğum olacağı icin ocak annesi olucam insallah.
29+6 yim bugun haftasonu cok agrilarim oldu bugun doktora gittim ve bebek dogum kanalina baski yapmaya başlamış ve rahmin ağzını kapatmis. Bnm haftalarda bu sorunu yasayanlar oldumu ?
Vajinal agrilarim var , biraz yürüsem hemen vajinama batma seklinde agrilar oluyor.
Erken doğumdan korktum biraz.

Benimki de gidip gelip karnımı öpüyor seviyor hareketlendikçe daha fazla ilgi duymaya başladı bu adamlar da bir tuhaf valla 🤣🤭 doğuracaz nerdeyse adam yeni yeni alışıyor 🤣🤣

Benimki de gidip gelip karnımı öpüyor seviyor hareketlendikçe daha fazla ilgi duymaya başladı bu adamlar da bir tuhaf valla 🤣🤭 doğuracaz nerdeyse adam yeni yeni alışıyor 🤣🤣
Canım adamlarda anne gibi içten gelen bir şey olmadığından hemen bağ kuramıyorlar. Malum bebek zaten 2 yıl anneye bağımlı gibi bir şey ki zaten öyle olmalı güvenli bağlanma için. Benim eşim ilkinde bebek aşağı bebek yukarı derdi ya hu onun bi adı var adıyla söylesene derdim 😂😂
Anca ba-ba falan demeye başladığında anlamıştı baba olduğunu 😂😂

Ooo daha dur ilk cocukta benim esimde oyleydi. Ama mesela bebek dogdu evet tabi seviodu ilgileniodu ama simdi simdi dioki ben babalik duygusunu neredeyse 1 yasinda anca tattim ondan evvel bebek gibiydi ama ne zaman bisiler paylasmaya basladik baba dedi bambaska bisi dio 🤣🤣 dedim o bambaska duygusu bize daha rahme dusunce baslio 🤣🤣

Canım adamlarda anne gibi içten gelen bir şey olmadığından hemen bağ kuramıyorlar. Malum bebek zaten 2 yıl anneye bağımlı gibi bir şey ki zaten öyle olmalı güvenli bağlanma için. Benim eşim ilkinde bebek aşağı bebek yukarı derdi ya hu onun bi adı var adıyla söylesene derdim 😂😂
Anca ba-ba falan demeye başladığında anlamıştı baba olduğunu 😂😂
Bende benim kocamda sıkıntı var sanıyordum 🤣🤣 şimdiden başladı ben ilk doğduğunda tutamam bak zorlama falan demeye incitirim diyor bir tarafını 😂 bana bile dokunmaya korkuyor kalkarken falan yardım istiyorum çekiniyor 😂 evde tam Bir komediyiz yani 🤣🤣🤭

Ooo daha dur ilk cocukta benim esimde oyleydi. Ama mesela bebek dogdu evet tabi seviodu ilgileniodu ama simdi simdi dioki ben babalik duygusunu neredeyse 1 yasinda anca tattim ondan evvel bebek gibiydi ama ne zaman bisiler paylasmaya basladik baba dedi bambaska bisi dio 🤣🤣 dedim o bambaska duygusu bize daha rahme dusunce baslio 🤣🤣
🤣🤣 Bizimki de hayalini kuruyor ilk baba diyecekmis 🤭 kızım olacak diye dolanıyor ortada şebek ya 😂😂😂😂

Back
X