Yaaa dönünce mi kesiliyor, bende rahatım üç. Dört gündür, en son gittiğimde bebiş yandı, döndü mü acepReflü bende birden kesildi meğerse bebek dönmüş çok rahatladım böyle bir lüks yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa dönünce mi kesiliyor, bende rahatım üç. Dört gündür, en son gittiğimde bebiş yandı, döndü mü acepReflü bende birden kesildi meğerse bebek dönmüş çok rahatladım böyle bir lüks yok![]()
Benimkide dönmüş ama reflü tam gaz devamYaaa dönünce mi kesiliyor, bende rahatım üç. Dört gündür, en son gittiğimde bebiş yandı, döndü mü acep![]()
Boolca c vitamini alıyoruz meyvelerden . Düzenli beslenip bol su alıyoruzKizlar kizlar burnum akiyor, halsizlik tavan, hafif bogaz kaşıntım var. Ne yiyip içiyorduk? İnşallah covid degildir valla evde takilcam test mest yaptirmicam zaten ilaç kullanilmiyor. Nezleyimdir diye tahmin ediyorum salginda varmış
Uykuya aşık biri olaraktan uyku nedir unutmuş durumdayım. Sanırım yavaş yavaş bebiş için hazırlık yapıyor vücut uykusuz gecelere alistiriyor kendiniGünaydın zorla uyananlar o zaman. Bildim bileli kendimi hep uykuyu severim şimdi zorla kalktım eşime kahvaltı vericemdayak yemiş gibiyim bıraksalar uyusam en çok çocuk olunca düşündürüyor beni bu uyku sorunu napicam ben diyorum
Az kaldı sabırÖff valla bende 4 kere kalktım gece gözüm yarı açık karnım iyice düştü reflü falan yokta idrar mahvetti beni de ya gözüm kapalı takılıp düşcem diye korkuyorum açılmıyor gözüm sabahın körü de horozlarla uyanıyorum![]()
Hayırlısıyla bi bitirseydik hamileliği hiç böyle tahmin etmemiştim ne güzel görünüyordu dışardanAz kaldı sabır![]()
Dışarıdan gördüğümden daha güzel olan tek yanı bebeğin hareketlerini hissetmekHayırlısıyla bi bitirseydik hamileliği hiç böyle tahmin etmemiştim ne güzel görünüyordu dışardan![]()
Ben dönünce rahatladım kafasıyla çok baskı yapıyordu şimdi ayakları soldaYaaa dönünce mi kesiliyor, bende rahatım üç. Dört gündür, en son gittiğimde bebiş yandı, döndü mü acep![]()
Canım bende de olmuştu aynısı burnum akıyordu hafif bide gözlerim sulanıyor du . Ballı limonlu ıhlamur içtim bide parol içtim zararı olmadığı için 2 günde kendime getirdiKizlar kizlar burnum akiyor, halsizlik tavan, hafif bogaz kaşıntım var. Ne yiyip içiyorduk? İnşallah covid degildir valla evde takilcam test mest yaptirmicam zaten ilaç kullanilmiyor. Nezleyimdir diye tahmin ediyorum salginda varmış
Benim vücudum da bir problem var uyumayı hep seviyorumUykuya aşık biri olaraktan uyku nedir unutmuş durumdayım. Sanırım yavaş yavaş bebiş için hazırlık yapıyor vücut uykusuz gecelere alistiriyor kendini![]()
Uyu uyu son uyumalarınBenim vücudum da bir problem var uyumayı hep seviyorum![]()
Canim cok gecmis olsun, seker yoksa balli ilik su iyi gelir zencefilde.Kizlar kizlar burnum akiyor, halsizlik tavan, hafif bogaz kaşıntım var. Ne yiyip içiyorduk? İnşallah covid degildir valla evde takilcam test mest yaptirmicam zaten ilaç kullanilmiyor. Nezleyimdir diye tahmin ediyorum salginda varmış
Benim de aklımdan geçmiyor değilBana eşim evde doğur diyorGerçekten ne bu ya çok ucurmuslar fiyatları
Oyle deme yaaa daha kıyafet almadığını söyleyen bir arkadaş vardı grupta gecen günlerdeSenin gayet geçerli sebeplerin vardı
![]()
kendime;Ayy ben Allah yardımcısı olsun dha alincak yikancak çok iş bitmiyor bir türlü biz geriden geldiğimiz için cantalariniza neler koydunuz yazarmisiniz ona göre hazırlayalım bizde
Bnm de ama bitti nasıl oldu anlamadım bir başlarsan sonu gelir inşallah cnm
of ben de yataktan kalkarken çatı kemiklerim beni mahvediyoÖff valla bende 4 kere kalktım gece gözüm yarı açık karnım iyice düştü reflü falan yokta idrar mahvetti beni de ya gözüm kapalı takılıp düşcem diye korkuyorum açılmıyor gözüm sabahın körü de horozlarla uyanıyorum![]()