- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.798
- 133
Her bebek farklı. Benim bebeğim biberon ya da emzik aldığı gün mememi değişik tutuyordu. Doğduğu gün emzik vermişti kardeşim. Çok seviyordu ve mememi emzik gibi dudaklarını uzatıp tutmaya çalışıyordu. İkisini de bıraktım zamanla düzeldi.Hem mama hem emzirme gidiyorum annem 2 aya kalmaz memeni bırakır biberonla verdiğin için diyor bana
Şimdi de meme tutuşuna alıştı ne biberon ne de emziği asla kabul etmiyor.
Kimi bebekte hem biberon hem de memeyi beraber sorunsuz alıyor. Kendinizi olumsuza şartlamayın. Ama emzirebiliyorsanız yavaş yavaş mamayı bıraktırabilirsiniz

bugün 4 ay aşılarımızı olduk ve rotanin  2. Dozu yapıldı. Sağlık ocağından vegaferon  adlı kan damlasını verdiler günde 1 kez 4 damla şeklinde kullanın denildi. İlacın içeriğini biraz arastirdigimda  içerisinde paraben olduğu yazıyor yarın doktor kontrolü var doktorumuza  danışmadan  kullanmayacağım. Siz neler kullanıyorsunuz?
bugün 4 ay aşılarımızı olduk ve rotanin  2. Dozu yapıldı. Sağlık ocağından vegaferon  adlı kan damlasını verdiler günde 1 kez 4 damla şeklinde kullanın denildi. İlacın içeriğini biraz arastirdigimda  içerisinde paraben olduğu yazıyor yarın doktor kontrolü var doktorumuza  danışmadan  kullanmayacağım. Siz neler kullanıyorsunuz?

6.550 kilosu boyuda 62 cm olmuş ayı ile uyumlu gidiyor dedi daha önce 1 ay geriden geliyordu sevindik
6.550 kilosu boyuda 62 cm olmuş ayı ile uyumlu gidiyor dedi daha önce 1 ay geriden geliyordu sevindik bir sorun olmazsa 2 ay sonra gelin şuan hersey yolunda gidiyor 6 ayda görüşelim dedi
 bir sorun olmazsa 2 ay sonra gelin şuan hersey yolunda gidiyor 6 ayda görüşelim dedi