Burts bee mesela musteladan cok daha temiz bir urun. Yani mustela tamamen iyi pazarlanan bir urun, yoksa o da tamamen kimyasal tabanli. Daha dogal urunler eczanelerde vardir belki eczanede arastirmak lazim.Bende cok araştırdım diğerlerine pek olumlu yorum yapmamışlar mecburen alicaz sanırım
Evet göğüs ucu olmayanlar içinmiş silikonlar bi de çok yara olduysa acımasın bebek emerken diye, ama gümüşün de iyileştirici etkisi var ya doğumdan önce başlayıp gümüş kalkanı denemek istiyorum ben, tabi kocam bey şarlamazsa fiyatını duyuncaKızlar gogus kremi kesinlikle lansinoh almayın boşuna hiç bir etkisi yok nisavit ismi kremin kesin çözüm eczaneden almıştım ben goguslerimden kan geliyordu artık o haldeyken bir haftada iyileştirilmisti en fazla kalkan ben almayacağım ikinci olduğundan kreme güveniyorum su anlık ama emzirirken takılmıyor diyor herkes kalkan için süt icinde kalınca daha kötü oluyor diye duymuştum birde silikonun iyilestirmekten ziyade daha kötü yapma ihtimali olabilir tahriş için o sanırım gogus ucu olması için mi onu da kullanmadım kullanan arkadaşlar yorum yapar
Ben oğlumda almıştım 1 ay önce filan başladım sürmeye ama bana maalesef hiç etki etmediAynen canım ben de onu merak ediyorum hangiisni alsam diye. Herhalde kişiden kişiye değişiyormus. Krem mutlaka alıcam ama doğumdan önce sürmeye baslıcam
Bence krem asıl doğumdan sonra canım dediğin gibi önce kapak sonra krem şeklinde devam edebilirsin bilemedim bende farklı markaların fiyati daha uygun ne farkı var diye geliyor aklıma bide ayarlari yazıyor yanındaEvet göğüs ucu olmayanlar içinmiş silikonlar bi de çok yara olduysa acımasın bebek emerken diye, ama gümüşün de iyileştirici etkisi var ya doğumdan önce başlayıp gümüş kalkanı denemek istiyorum ben, tabi kocam bey şarlamazsa fiyatını duyuncaolmazsa son çare dediğin kremi not ettim canım sağolasın
Pişik kremi şampuanı sabunu masajj yağısı, deterjanı hepsi ayrı
Katılıyorum cnm lansinoh kullanmıştım bende ama hiç etki etmedi.senin dediğini bende not edeyim bu sefer ondan alıyımKızlar gogus kremi kesinlikle lansinoh almayın boşuna hiç bir etkisi yok nisavit ismi kremin kesin çözüm eczaneden almıştım ben goguslerimden kan geliyordu artık o haldeyken bir haftada iyileştirilmisti en fazla kalkan ben almayacağım ikinci olduğundan kreme güveniyorum su anlık ama emzirirken takılmıyor diyor herkes kalkan için süt icinde kalınca daha kötü oluyor diye duymuştum birde silikonun iyilestirmekten ziyade daha kötü yapma ihtimali olabilir tahriş için o sanırım gogus ucu olması için mi onu da kullanmadım kullanan arkadaşlar yorum yapar
Bide garmaston vardi ama onu o kadar eczaneye baktık yinede bulamamistik canım onu da doktor yazdı hemde 3 farklı doktor farklı zamanlarda yazmisti aklında olsun çok zorda kalırsan birde bu ilk yazdığımı temizlemene gerek yok demişlerdi bebek emebiliyor diye yine tabi ne olur olmaz hafif siliyordum ben ama temizlenmesi gerekenlerde çok sıkıntı yapıyor yarayı silmek sonra emzirmek derken zaten saat basi emiyor basta durmuyordu bile krem temizlemek zorunda kalınca gogsumdeKatılıyorum cnm lansinoh kullanmıştım bende ama hiç etki etmedi.senin dediğini bende not edeyim bu sefer ondan alıyım
Silikon gogus ucu ve gogus kalkani farkli seyler. Gogus kalkani bu. Emzirirken kullanilmiyor, rmzirmedigin zamanlarda memene bir sey degmemesini sagliyor ve hava alan, temas etmeyen meme ucu kendini toparliyor. Sut de disaridaki kabin icine doluyor. Tene temas etmiyor. Boyle olunca o sutu alip bebeginize verebilirsiniz diyorlar. Vermismiydim hatirlamiyorum ama kapaklari cikartirken onlari dokmemeye gayret ettigimi hatirliyorum. Cok fazla sizinti oluyor cunku bazen. Ben memnun kalmistim dedigim gibi bu urunden.Kızlar gogus kremi kesinlikle lansinoh almayın boşuna hiç bir etkisi yok nisavit ismi kremin kesin çözüm eczaneden almıştım ben goguslerimden kan geliyordu artık o haldeyken bir haftada iyileştirilmisti en fazla kalkan ben almayacağım ikinci olduğundan kreme güveniyorum su anlık ama emzirirken takılmıyor diyor herkes kalkan için süt icinde kalınca daha kötü oluyor diye duymuştum birde silikonun iyilestirmekten ziyade daha kötü yapma ihtimali olabilir tahriş için o sanırım gogus ucu olması için mi onu da kullanmadım kullanan arkadaşlar yorum yapar
Bunda değil gümüş kalkanda okumuştum onu ya yorumlarda yada burada yazan oldu içine süt birikti takamadim emzirirken diye ama ikisinide bilmiyorum kullanmadım kararsızım gümüş kapak konusunda bende hala kullanan yorumu daha iyi olur soranlar içinSilikon gogus ucu ve gogus kalkani farkli seyler. Gogus kalkani bu. Emzirirken kullanilmiyor, rmzirmedigin zamanlarda memene bir sey degmemesini sagliyor ve hava alan, temas etmeyen meme ucu kendini toparliyor. Sut de disaridaki kabin icine doluyor. Tene temas etmiyor. Boyle olunca o sutu alip bebeginize verebilirsiniz diyorlar. Vermismiydim hatirlamiyorum ama kapaklari cikartirken onlari dokmemeye gayret ettigimi hatirliyorum. Cok fazla sizinti oluyor cunku bazen. Ben memnun kalmistim dedigim gibi bu urunden.
Eki Görüntüle 2942152
Evet canım geçen eğitimde hemşire söylemiştiKrem sürülünce gümüş kalkan kullanılamıyormuş canım, ona göre bi tercih yapmak lazım sanırım, silikon kalkanlar da var benim de hiç fikrim yok o konularda, tecrübelerinize talibiz
Sagolasın bilgi için. Gümüş kapak ve bu slikon göğüs ucu , kalkan aynı görevi yapıyor değilmi. Meme ucu değmesin amaç.Silikon gogus ucu ve gogus kalkani farkli seyler. Gogus kalkani bu. Emzirirken kullanilmiyor, rmzirmedigin zamanlarda memene bir sey degmemesini sagliyor ve hava alan, temas etmeyen meme ucu kendini toparliyor. Sut de disaridaki kabin icine doluyor. Tene temas etmiyor. Boyle olunca o sutu alip bebeginize verebilirsiniz diyorlar. Vermismiydim hatirlamiyorum ama kapaklari cikartirken onlari dokmemeye gayret ettigimi hatirliyorum. Cok fazla sizinti oluyor cunku bazen. Ben memnun kalmistim dedigim gibi bu urunden.
Eki Görüntüle 2942152
Pisik kremi alirken cinko orani en yuksek olan kremi alin arkadaslar, pisik kreminde onemli olan cinko
İnsallah canım yaa. Göğüs yaralarının çoğunluğu memeyi yanlış tutturduğumuz içinmiş. Birde mantar ürüyormus biz anlamasakta. Dikkat etmek gerek gerçektenBen oğlumda almıştım 1 ay önce filan başladım sürmeye ama bana maalesef hiç etki etmediyaradan ölüyordum.inşlh senin teninde sıkıntı olmaz.çok zor bişi
Adet tarihine göre hesaplanır canımBugün kontrolümüz vardı kızlar...750 Gr olmuşuzve bir hafta önden gidiyormuş...doğum sezeryan olacak... Acaba adete gore mi ultrasona göre mi doğum planlanır?
Bende seninle aynı düşünüyorum setini aldım şansınız varsa yurt dışından getirtin daha uyguna geliyor dolara rağmen şampuanı 250 ml 8 ay falan gidiyormuşBurts bee mesela musteladan cok daha temiz bir urun. Yani mustela tamamen iyi pazarlanan bir urun, yoksa o da tamamen kimyasal tabanli. Daha dogal urunler eczanelerde vardir belki eczanede arastirmak lazim.
Canım biz Sebamed şampuan ve bebek yağından aldık, ilk aylar Sebamed tarzı bakım ürünlerini kullanıp büyüdükçe diğer markalara geçeriz diye düşündük. Pişik kremini ise popolin aldık yanlış yazmış olabilirim adını.Ay bu bakım ürünleri niye pahalı bu kadar hem bize hem bebeklerimize.. Mustela bakim seti 450 lira yuh dedim ya
İlk doğumumda sezeryan... Ve daha çok yeni olduğu için. Ocak 2020 annesiyimAdet tarihine göre hesaplanır canımneden direk sezaryen dedi özel durumunmu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?