2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet gördüm bunu cnm boyle alicam bende

Ya ahahahahah benim göbek de sivri ve baya top kadar var ayak tırnaklarımı kesişim vardı bugün görseniz gülmekten ölürsünüz ıkına sıkına zor kestim valla kızımda daha yayvandı benimde bu çok sivri olunca şuan baya kıyafet konusunda da sıkıntı çekiyorum. Geçen traş olayı benimde başıma geldi karambole görmeden hallettim. Normalde kuaföre giderim bu iş için ama kızı bırakıp çıkamadım evden bi seferlik öyle oldu artık. Bence sende çok zorlama benim gittiğim tek bi kadın var ondan başkasına olamam bende çok utanıyorum ama benim ilk ağdamı yapan kadın o o giderse sıçtım bildiğin asla başka yere gidemem

Kızlar son 1 haftadır geçmeyen bi baş ağrım var. Geçmeyen dediysem şöyle, atıyorum gün içinde olmuyo gece başlıyo, gece olmuyo gün içinde birkaç saat tutuyo gibi... hamilelikten bağımsız ben bazen 15 gün yapışan baş ağrılarımı bilirim ama yine de size de bi sormak istedim

Migren taşı mı alsan acaba? Baya rahatlatıyor diye duymuştum

Ay o erkek göbeği bende de var o kadar sivriki karnım göremiyorum hiç aşağımı. O kadar epilasyon yaptım gebelik hormonuyla tekrar çıktılar

Ben de bugün uğradım bime, tabi ben gidene kadar talan etmişler bi tane battaniye buldum fena değildi çok ince değil fazla battaniyeden zarar gelmez dedim 25 tlydi, patik aldım 5tlydi çok şeker nevresim takımları kalitesizdi, tırnak bakım setinin de saç fırçası kalitesiz geldi ondan almadım, ama yine tek tük bişeyler bulunuyo böyle şeyler geldiğinde bakmakta fayda var bence bime 101e falan

Kızlar yine size sorucam kafama takılan şeyler var, bu gögüslerimiz için bi sürü şey var göğüs kremi gogus kalkanı gibi hepsini şimdi mi almaliyiz yoksa duruma göre mi? Maşallah o gümüş kapak mi kalkan mi ne pahalı ya

Aynen canım ben de onu merak ediyorum hangiisni alsam diye. Herhalde kişiden kişiye değişiyormus. Krem mutlaka alıcam ama doğumdan önce sürmeye baslıcam

Aynen canım ben de onu merak ediyorum hangiisni alsam diye. Herhalde kişiden kişiye değişiyormus. Krem mutlaka alıcam ama doğumdan önce sürmeye baslıcam
Ay bu bakım ürünleri niye pahalı bu kadar hem bize hem bebeklerimize.. Mustela bakim seti 450 lira yuh dedim ya

Ay bu bakım ürünleri niye pahalı bu kadar hem bize hem bebeklerimize.. Mustela bakim seti 450 lira yuh dedim ya
Evet canım ben en sona bıraktım bakım ürünlerini. Son kullanma tarihi geçer falan diye. Hiç araştırmadım da . Pişik kremi şampuanı sabunu masajj yağısı, deterjanı hepsi ayrı masraf. Göğüs ucu kremi bile kaç yüzlira

Aynen hepsi cok pahalı cnm, bende diyorum su sıra alsam mi e bebekten hani 250 liraya 50 lira hediye çeki var ya gerçi pazar günü son

Krem sürülünce gümüş kalkan kullanılamıyormuş canım, ona göre bi tercih yapmak lazım sanırım, silikon kalkanlar da var benim de hiç fikrim yok o konularda, tecrübelerinize talibiz

Biz de bir tane kova aldik dogduktan sonra, bacaklarimin uzerine yatiriyordum guzelce yikiyordum. Onu babasi aliyordu, giydirmeye, ben de dusumu alip cikiyordum.
Benim de ara ara oluyor bas agrilarim. Soda icmek iyi geliyor benim basagrilarima.
Ben yara olunca aventin kalkanini aldirmistim. O zaman cok secenek yoktu. Kalkan cok iyi gelmisti. Hemen kisa zamanda toparlamisti. Lansinohun kremini hep kullandigim halde bende yara olmustu o nedenle kremlere fazla guvenim yok.
Gumus kalkanlari ikinci el de alabilirsiniz arkadaslar. Gumus kaynatinca mis gibi olur. Hani silikonu kaynatinca yine rengi degisiyor, istemeyen olabilir ama gumus oyle olmaz.

Krem sürülünce gümüş kalkan kullanılamıyormuş canım, ona göre bi tercih yapmak lazım sanırım, silikon kalkanlar da var benim de hiç fikrim yok o konularda, tecrübelerinize talibiz
Kızlar gogus kremi kesinlikle lansinoh almayın boşuna hiç bir etkisi yok nisavit ismi kremin kesin çözüm eczaneden almıştım ben goguslerimden kan geliyordu artık o haldeyken bir haftada iyileştirilmisti en fazla kalkan ben almayacağım ikinci olduğundan kreme güveniyorum su anlık ama emzirirken takılmıyor diyor herkes kalkan için süt icinde kalınca daha kötü oluyor diye duymuştum birde silikonun iyilestirmekten ziyade daha kötü yapma ihtimali olabilir tahriş için o sanırım gogus ucu olması için mi onu da kullanmadım kullanan arkadaşlar yorum yapar

Bende cok araştırdım diğerlerine pek olumlu yorum yapmamışlar mecburen alicaz sanırım
Bakım seti olarak bebek yağı veya masaj kremi mi kullanmak istiyorsun canım doğal yağlar deneyebilirmiyiz acaba ağır olur mu ki ben hiç masaj yağı kullanmadım diye hatırlıyorum nemlendirici kullanmıştım sanırım onu da hatırlamıyorum o kısmı tam bizim gaz çok olunca sürekli kremsiz masaj yapıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…