- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Ayy deme, benim zaten doğumdan çok korktuğum bi göğüs yarası bi de doğum sonrası kanaması, aklım çıkıyo bi de tecrübesiz oluncaKizlar lansioh göğüs kremi tamamen çöp.
Ayva çekirdeğini suda bekletip jel yapmistik en iyisi o gelmisti.
Bir krem vardi adini unuttum aklima gelirse yazarım oda cok iyiydi
Bana gore doğumdan daha zor göğüs yarasi ile uğraşmak. Umarim kimse yaşamaz.
Evet az önce bi arkadaşla konuştum da gümüş kalkan baya faydalıymis, 200 civarı e krem de 100 lira zaten, o zaman daha mantıklı kalkanBiz de bir tane kova aldik dogduktan sonra, bacaklarimin uzerine yatiriyordum guzelce yikiyordum. Onu babasi aliyordu, giydirmeye, ben de dusumu alip cikiyordum.
Benim de ara ara oluyor bas agrilarim. Soda icmek iyi geliyor benim basagrilarima.
Ben yara olunca aventin kalkanini aldirmistim. O zaman cok secenek yoktu. Kalkan cok iyi gelmisti. Hemen kisa zamanda toparlamisti. Lansinohun kremini hep kullandigim halde bende yara olmustu o nedenle kremlere fazla guvenim yok.
Gumus kalkanlari ikinci el de alabilirsiniz arkadaslar. Gumus kaynatinca mis gibi olur. Hani silikonu kaynatinca yine rengi degisiyor, istemeyen olabilir ama gumus oyle olmaz.
Bilmem ki cnm baktım alıyor herkes bende alayım dedimBakım seti olarak bebek yağı veya masaj kremi mi kullanmak istiyorsun canım doğal yağlar deneyebilirmiyiz acaba ağır olur mu ki ben hiç masaj yağı kullanmadım diye hatırlıyorum nemlendirici kullanmıştım sanırım onu da hatırlamıyorum o kısmı tam bizim gaz çok olunca sürekli kremsiz masaj yapıyorduk
Öyle mi onu da araştırayım, herkes mustela alıyor ya dediğin gibi de olabilirBurts bee mesela musteladan cok daha temiz bir urun. Yani mustela tamamen iyi pazarlanan bir urun, yoksa o da tamamen kimyasal tabanli. Daha dogal urunler eczanelerde vardir belki eczanede arastirmak lazim.
Emzirmeyi iyi ogrenmek lazim.Ayy deme, benim zaten doğumdan çok korktuğum bi göğüs yarası bi de doğum sonrası kanaması, aklım çıkıyo bi de tecrübesiz olunca
O markayı da duydum cnm bakayım biCanım biz Sebamed şampuan ve bebek yağından aldık, ilk aylar Sebamed tarzı bakım ürünlerini kullanıp büyüdükçe diğer markalara geçeriz diye düşündük. Pişik kremini ise popolin aldık yanlış yazmış olabilirim adını.
Benim gittiğim ebe 2 doğum arasında 2 sene geçtiyse tekrar 2 doz olucaksın dedi. Ben de anlamadımben ilkinde 2 doz tetanoz oldum, hemşire bunda 1 tane tek olacaksın dedi
anlamadım bizim ebe mi şaşırdı.
Hayatta en çok istediğim ama 3 güzellik merkezinden bi tarafıma baka baka geri döndüğüm şey.. dalga mı geçiyorsun makinalar seni görür mü diyorlar sarışın olduğum içinAy o erkek göbeği bende de varo kadar sivriki karnım göremiyorum hiç aşağımı. O kadar epilasyon yaptım gebelik hormonuyla tekrar çıktılar
Valla benim kız hala sebamedle yıkanıyor cildi çok hassas olduğu için. Pişik kremi olarak sudocrem ve bepanthol kullanmıştım memnundumO markayı da duydum cnm bakayım bi
Ben sanirim hindistan cevizi yagi kullanacagim banyo sonrasi nemlendirici olarakBakım seti olarak bebek yağı veya masaj kremi mi kullanmak istiyorsun canım doğal yağlar deneyebilirmiyiz acaba ağır olur mu ki ben hiç masaj yağı kullanmadım diye hatırlıyorum nemlendirici kullanmıştım sanırım onu da hatırlamıyorum o kısmı tam bizim gaz çok olunca sürekli kremsiz masaj yapıyorduk
Evet silikon ve gumusun islevi ayni. Silikon uc ve krem birlikte kullanilabiliyor. Gumus kapakta kreme gerek olmuyormus diye okudum. Dediginiz gibi amac meme ucunun bisilere degmeyip hasar gormesini engellemek.Sagolasın bilgi için. Gümüş kapak ve bu slikon göğüs ucu , kalkan aynı görevi yapıyor değilmi. Meme ucu değmesin amaç.
Yara oldugunda krem sürersek bu slikon göğüs ucunu kullanamayız mı
Evt ya sarıları görmüyorHayatta en çok istediğim ama 3 güzellik merkezinden bi tarafıma baka baka geri döndüğüm şey.. dalga mı geçiyorsun makinalar seni görür mü diyorlar sarışın olduğum için
Ilk hamileligimde o kadar faydasini gormustum ki bu sefer 4 aylikken falan aldim. Yurtdisinda oldugum icin size marka veremeyecegim ama bence kesinlikle verilen paraya uzulunmeyecek bir sey hamile yastigi. Hatta gecen gece 5 yasindaki kizim yatmis icine, butun gece kendini oraya buraya atmadan huzurla uyudu dedim bu yastik cocuga bile yaradi.Merhaba ben bir süredir uyku problemi yaşamaktayımHamile yastığı çözüm olur mu gerekli mi diye çok düşündüm…neticede topu topu 3-4 ay gibi bir süre kullanacağım bir şey sonrasında çöp…yer kaplaması da ayrı bir konu…En nihayet benim gibi uyku sorunları yaşayan anneler var mı, hamile yastığını kullananlar olmuş mu, varsa hangi marka hamile yastığıyla uyku sorununu çözenler olmuş diye araştırırken burayı buldum Bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim…
Ayaklarıma sıcak su torbası koyarım ben gaz olduğu zaman. Bide yürüyüş iyi gelir bana onun dışında pek bisey yapmam ama zordur gaz ağrısı.Günaydın kızlarr
Aşırı gaz sıkışması yaşıyorum 4 gün oldu ağrılar beni çok yıprattı sürekli kramp şeklinde ağrılar oluşuyor gaz çıkarınca rahatlama hissi oluyor gibi ama ardından yeniden başlıyor ne yapmak lazım benim gibi olan var mı
Canim bende asm vermistim tokluk sekerim 80 çıkmıştı ebe dediki bana kahvaltini yap 2 saat sonra kan vermeye gel demistiKızlar günaydındün kontrolüm vardı.benim daha önce tokluk şekerime bakılmamıştı. Açlık şekerime bakildiktan sonra hemşire kahvaltını yap son lokmadan 1 saat sonra burda ol, bal reçel gibi şeyler de mutlaka ye ki şeker yüklemesine yakin sonuç çıksın dedi.bende öyle kahvaltı yaptım bal reçel falan yedim ama çokta yemedim bence, zaten bayar beni o kadar tatlı yiyemiyorum sabah.Sonra benim seker 172 çıktı..yüksek dediler,10 gün evde her gün farklı bi öğün sonrası takip et 140 üzerinde olursa bize haber et dediler..simdi size sorum kahvaltıda yediklerinden dolayı yuksek çıkmış olabilir mi? yoksa ne yesemde normal mi olması gerekirdi? Bu arada dr sürekli soluna yatma kim söylüyor boyle şeyleri dedi.sırt ustu yatma, ama sağına da soluna da yat dedi
Cnm dikkat etmen gerekiyor. Demekki nornal zamandada glutene ve sekere dikkat etmezsen sekerin yükselecek demektir. Cok yüksek degil duzenli ve dikkatli beslenme ile halledersin yapabiliyorsan yuruyus yap mutlaka.Kızlar günaydındün kontrolüm vardı.benim daha önce tokluk şekerime bakılmamıştı. Açlık şekerime bakildiktan sonra hemşire kahvaltını yap son lokmadan 1 saat sonra burda ol, bal reçel gibi şeyler de mutlaka ye ki şeker yüklemesine yakin sonuç çıksın dedi.bende öyle kahvaltı yaptım bal reçel falan yedim ama çokta yemedim bence, zaten bayar beni o kadar tatlı yiyemiyorum sabah.Sonra benim seker 172 çıktı..yüksek dediler,10 gün evde her gün farklı bi öğün sonrası takip et 140 üzerinde olursa bize haber et dediler..simdi size sorum kahvaltıda yediklerinden dolayı yuksek çıkmış olabilir mi? yoksa ne yesemde normal mi olması gerekirdi? Bu arada dr sürekli soluna yatma kim söylüyor boyle şeyleri dedi.sırt ustu yatma, ama sağına da soluna da yat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?