2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar lansioh göğüs kremi tamamen çöp.
Ayva çekirdeğini suda bekletip jel yapmistik en iyisi o gelmisti.
Bir krem vardi adini unuttum aklima gelirse yazarım oda cok iyiydi
Bana gore doğumdan daha zor göğüs yarasi ile uğraşmak. Umarim kimse yaşamaz.

Ayy deme, benim zaten doğumdan çok korktuğum bi göğüs yarası bi de doğum sonrası kanaması, aklım çıkıyo bi de tecrübesiz olunca

Evet az önce bi arkadaşla konuştum da gümüş kalkan baya faydalıymis, 200 civarı e krem de 100 lira zaten, o zaman daha mantıklı kalkan

Bilmem ki cnm baktım alıyor herkes bende alayım dedim yine tecrubelerinizden faydakanicaz

Burts bee mesela musteladan cok daha temiz bir urun. Yani mustela tamamen iyi pazarlanan bir urun, yoksa o da tamamen kimyasal tabanli. Daha dogal urunler eczanelerde vardir belki eczanede arastirmak lazim.
Öyle mi onu da araştırayım, herkes mustela alıyor ya dediğin gibi de olabilir

Ayy deme, benim zaten doğumdan çok korktuğum bi göğüs yarası bi de doğum sonrası kanaması, aklım çıkıyo bi de tecrübesiz olunca
Emzirmeyi iyi ogrenmek lazim.
Her emzirmeden sonra göğsü temizlemek de lzim
Bebek göğüs ucunu tam kavramazsa sorun oluyr.
Benim göğüs ucum küçüktü bebek tutamadı esime manuel sut sagma makinasi aldirmis hemsire onunla gogys ucumu buyutmeye calisti ama oda goguslerimi hirpaladi suan göğus ucumun biri yarık bebek dogunca napcam bilmem sut doldugu gibi dökülüyor.

O markayı da duydum cnm bakayım bi

Ay o erkek göbeği bende de var o kadar sivriki karnım göremiyorum hiç aşağımı. O kadar epilasyon yaptım gebelik hormonuyla tekrar çıktılar
Hayatta en çok istediğim ama 3 güzellik merkezinden bi tarafıma baka baka geri döndüğüm şey.. dalga mı geçiyorsun makinalar seni görür mü diyorlar sarışın olduğum için

O markayı da duydum cnm bakayım bi
Valla benim kız hala sebamedle yıkanıyor cildi çok hassas olduğu için. Pişik kremi olarak sudocrem ve bepanthol kullanmıştım memnundum Ablasına sebamed aldığımız için ekstra şampuan almayacağım zaten evde hep var ama herşeye müthiş bi zam geldiği için muadil daha uygun fiyatlı bişeyler arıyorum en azından kızıma. Bulan olursa bana da yazsın lütfen

Ben sanirim hindistan cevizi yagi kullanacagim banyo sonrasi nemlendirici olarak
Sagolasın bilgi için. Gümüş kapak ve bu slikon göğüs ucu , kalkan aynı görevi yapıyor değilmi. Meme ucu değmesin amaç.
Yara oldugunda krem sürersek bu slikon göğüs ucunu kullanamayız mı
Evet silikon ve gumusun islevi ayni. Silikon uc ve krem birlikte kullanilabiliyor. Gumus kapakta kreme gerek olmuyormus diye okudum. Dediginiz gibi amac meme ucunun bisilere degmeyip hasar gormesini engellemek.

Hayatta en çok istediğim ama 3 güzellik merkezinden bi tarafıma baka baka geri döndüğüm şey.. dalga mı geçiyorsun makinalar seni görür mü diyorlar sarışın olduğum için
Evt ya sarıları görmüyor ama genital kısmını görür çok sarı değilse

Kızlar günaydın dün kontrolüm vardı.benim daha önce tokluk şekerime bakılmamıştı. Açlık şekerime bakildiktan sonra hemşire kahvaltını yap son lokmadan 1 saat sonra burda ol, bal reçel gibi şeyler de mutlaka ye ki şeker yüklemesine yakin sonuç çıksın dedi.bende öyle kahvaltı yaptım bal reçel falan yedim ama çokta yemedim bence, zaten bayar beni o kadar tatlı yiyemiyorum sabah.Sonra benim seker 172 çıktı..yüksek dediler,10 gün evde her gün farklı bi öğün sonrası takip et 140 üzerinde olursa bize haber et dediler..simdi size sorum kahvaltıda yediklerinden dolayı yuksek çıkmış olabilir mi? yoksa ne yesemde normal mi olması gerekirdi? Bu arada dr sürekli soluna yatma kim söylüyor boyle şeyleri dedi.sırt ustu yatma, ama sağına da soluna da yat dedi

Merhaba ben bir süredir uyku problemi yaşamaktayım Hamile yastığı çözüm olur mu gerekli mi diye çok düşündüm…neticede topu topu 3-4 ay gibi bir süre kullanacağım bir şey sonrasında çöp…yer kaplaması da ayrı bir konu…En nihayet benim gibi uyku sorunları yaşayan anneler var mı, hamile yastığını kullananlar olmuş mu, varsa hangi marka hamile yastığıyla uyku sorununu çözenler olmuş diye araştırırken burayı buldum Bilgisi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim…

Ilk hamileligimde o kadar faydasini gormustum ki bu sefer 4 aylikken falan aldim. Yurtdisinda oldugum icin size marka veremeyecegim ama bence kesinlikle verilen paraya uzulunmeyecek bir sey hamile yastigi. Hatta gecen gece 5 yasindaki kizim yatmis icine, butun gece kendini oraya buraya atmadan huzurla uyudu dedim bu yastik cocuga bile yaradi.

Günaydın kızlarr
Aşırı gaz sıkışması yaşıyorum 4 gün oldu ağrılar beni çok yıprattı sürekli kramp şeklinde ağrılar oluşuyor gaz çıkarınca rahatlama hissi oluyor gibi ama ardından yeniden başlıyor ne yapmak lazım benim gibi olan var mı

Ayaklarıma sıcak su torbası koyarım ben gaz olduğu zaman. Bide yürüyüş iyi gelir bana onun dışında pek bisey yapmam ama zordur gaz ağrısı.

Canim bende asm vermistim tokluk sekerim 80 çıkmıştı ebe dediki bana kahvaltini yap 2 saat sonra kan vermeye gel demisti
Ama benim kizimda şeker yüklemede yuksek cikmisti şaşırdım 80 çıkınca
Sen tatli falan yediğin icinde yüksek çıkmış
Zaten canim surekli soluna yatamiyorsun sağ tarafinada yatmak zorunda kaliyorsun

Cnm dikkat etmen gerekiyor. Demekki nornal zamandada glutene ve sekere dikkat etmezsen sekerin yükselecek demektir. Cok yüksek degil duzenli ve dikkatli beslenme ile halledersin yapabiliyorsan yuruyus yap mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…