2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
uyku probleminin neye baglı olduguyla alakalı canım. vucudun rahat etmediği için uuuyamıyorsan çözüm olur ama kafana taktıgın şeyler içinse olmaz

Evet ben de bunlardan almıştım çok işime yaramıştı, emzirmediğim zamanlarda takardım, sütler birikirdi, bebeğim ağlamaya başlayınca önce o sütleri biberona aktarırdım, onu içerdi ki bazen yeterli olurdu o süt benim emzirmeme gerek kalmazdı.. Sonra kadın vücudu ne değişik ve mucizevi derdim, süt üretiyorum biraz beklemekten ( 4-5 yıl geçti sonuçta) hafif sarımsı bir renk değişimi olmuş, seninki de öyle mi canım ? Yeni mi almalıyım acaba nasıl geçer ?

Yediklerinden olmuş olabilir canım çünkü benim tokluk genelde hep 90larda çıkar, geçen iki tane lahmacun yedim bi bakıyım dedim 160 çıktı tokluk, gerçekten farkediyo yediklerinden.
Bi de ben bu sağ sol yatma olaylarına pek takılmıyorum çünkü yanlış bi pozisyonda yatıyorsak zaten rahatsız oluyoruz ki, mesela ben sırt üstü iki dakkadan fazla yatamıyorum hemen rahatsız edip döndürüyor beni farkında olmadan, sağa sola dikkat etmiyorum açıkçası

Iste yediklernizden olmasi sorun cnm normalde 2 lahmacun yiyip yüksek cikmamasi gerekiyor dikkat etmek gerektigini gosteriyir.

Ben oğlumda almıştım 1 ay önce filan başladım sürmeye ama bana maalesef hiç etki etmedi yaradan ölüyordum.inşlh senin teninde sıkıntı olmaz.çok zor bişi
Canım goguslerini iyice islat ondan sonra sütünü sık ucuna sür öyle ver bebeğin ağzına eğer kuru verirsen çok kötü yara olur ki olmusta seninki ben ilk oglumda çok çektim çok agladim acidan emziremdigim günler oldu ama ikincide göguslerimi ıslatıp sütümü sıkıp emzirdim üstüne sütle ıslatıp kapattım çok az yara oldu emzirirken çok sıkıntı yasamadim ama gümüş kapak iyi fikirmis bende alacagim kesin

Ben e bebekten aldım inanılmaz rahat ettim 109 TL falandı etrafımda hamile var yeni bende veririm dedim gayet sağlam iyi çıktı

Selam kızlar. Ben çok fazla yazamıyorum ama hala takipteyim bugün kontrolümüz vardı yüzünü bir türlü göstermedi paşam 744 gr olmuşuz +5 kilo ile devam ediyorum. Bu ay da bir kilo alalım kalan 2 ay 2 şer kilo alıcaz dedi Dr bende inşallah dedim ama güvenmiyorum kendime ilk defa bebeğim için bir şey aldım bu ay B Birmuhendisinruyasi paylaşmıştı katlanır küvet seti umarım bize uğurlu gelir devam eşyalarını da alırız

Maşallah paşaya bu oğlanlar kizlara gore pek nazli oluyorlarbenim oğluşda hep eli yüzdendeydi ama birazda olsa görebildik
Sağlıkla kullanin canim bende birtane hastane cikisi birde a101 gelen takimdan almistim devami gelir insllah sağlıkla

Ah ah keşke eli yüzünde olsa totosunu döndü bize Amin inşallah sende sağlıcakla kullan inşallah benim saatlerim a101 ve bim in ürünlerine bakyçmaya yetmiyor be akşam bakana kadar her şey bitmiş oluyor bakalım nerden almak nasip olacak

Aynen benimki de sararmış, kendim kullanıp kaldırdığım için içim rahat, o nedenle kullanmadan evvel bi kaynatırım diye düşündüm yenisini almayı düşünmedim :)

Bende şimdi detaylı inceledim mustela alicaktim yarın, iyi oldu gördüğüm, baby me nin hemen hemen bütün ürünlerini öneriyor, neden millet mustelayi cok övüyor ya

3 4 aydan beri kullanıyorum e bebekten aldım hamile yastığı cok memnunum, ilk zamanlar sadece o yastık yetiyordu şimdi biraz saga sola ek yastıkla rahat uyuyorum gerçi su sıra cok tuvalete uyanıyorum sonra kaçıyor uykum

Benim oğlusum da öyle ya Habire eller yüzünde, bi düzgün poz alamadık cnm ya 2 seferdir

Kızlar merhaba , sizlerden birisi de yaşamıştı sanırım ama soracağım yine, vajinamın ordaki kemikler ayağa kalkınca o kadar ağrıyor ki çok acıyor canım, bugün başladı , sanki birisi aynı sorunu yaşamıştı, bu geçici bişey mi, normal bişey mi acaba ?

Benim oğlusum da öyle ya Habire eller yüzünde, bi düzgün poz alamadık cnm ya 2 seferdir
Benim kız da cok nazli en son detayli da gördüm zaten o zaman da ilk defa gördüm onda da cok ugrasti da aldı doktor görüntü. Daha da yok. Doktor bu kız cok çirkin demekki kendini göstermiyor diyor

Ya yesinler minik totosunu
Amin insallah canim bende yetisemiyorum hep kötüleri kaliyor dün gittim birsey bulamadim yine

Benim kız da cok nazli en son detayli da gördüm zaten o zaman da ilk defa gördüm onda da cok ugrasti da aldı doktor görüntü. Daha da yok. Doktor bu kız cok çirkin demekki kendini göstermiyor diyor
Hareketli maşallah bebeklerimiz cnm aman sağlıklı olsunlar da napalım 3 ay sonra doya doya görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…