- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
haha aynı şeyi düşündüm bizim lavaboda elimi zor yıkıyorumAvrupada ki gibi lavabolar olsa bende yıkarım vallaama bizim banyo musluğu o kadar aşağıdaki bebek falan sığmaz hiç kullanıslı değil her yönden. Banyomuz hiç sıcak değil
Valla başınızı çok bilmislikle sisirmeyelimde keşke işinize yarayan şeyler konusalim canım bende böyle konuştukça bilgi tazeliyorum gibi oluyor bunları konuşmadan doğsa aklıma gelmeyecekmis sankiYaa kafaları biraz yamuluyor gibi oluyor demi diğer türlu? Valla sizden cok sey öğrencez daha
Evet bende alışveriş yaparken içime kurt düşüyor. Ya kayıp yaşarsamda tüm hayallerim aldıklarım ne olur diye düşünüyorumHakkaten cok pahalı ya bende diyorum bian önce alayım herşeyini bitireyim, annem cok erken daha diyor ama zam geliyor herşeye gün geçtikçe
Ben de aldım. Tırnak bakım seti, hastane çıkışı, slikon önlük, 2 müslin bezi, uzun kollu 2 li zıbın, 9 tane havlu çorap, melamin tabağı, benm için kadife pjama takımı vardı birde geniş çok güzeldi dokusu. 75 tl idi onuda aldım. Nevresimini beğenmedim kumasınısabah bime gittim
müslin bezlerden erkek renginde 1 tane kalmış
çaktırmadan 1 tane de kız renginden aldım, evde kullanırım çokta önemli değil
ama kumaşı ve büyüklüğünü beğendim.
tırnak bakım seti - önlük - çorap ve suluk aldım
hastane çıkışım yeterince vardı ama burdaki de fazla ufaktı bence.
nevresim alacaktım ayıcık mayıcık sevmedim
englich homda bi model beğendim onu almak istiyorum
Kutlu olsun canımmGünaydın güzel anneler
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Yok olur mu ya bana kalsa bişey bilmiyorum cnm siz bize fikir veriyorsunuzValla başınızı çok bilmislikle sisirmeyelimde keşke işinize yarayan şeyler konusalim canım bende böyle konuştukça bilgi tazeliyorum gibi oluyor bunları konuşmadan doğsa aklıma gelmeyecekmis sanki
Yok cnm kotu düşünmeyelim ya iyi olucak hersey Allahın izniyle.. Öyle valla cok pahalı herşey, biz dün onu da aldık kanzin anne yanı ama 70 110 baya büyük hoşuma gitti yatakla beraber 1 buçuğa geldiEvet bende alışveriş yaparken içime kurt düşüyor. Ya kayıp yaşarsamda tüm hayallerim aldıklarım ne olur diye düşünüyorumsonra gerçekten fiyatların hergün dahada yükseldiğini görünce yavastan alayım diyorum. Bugun beşiklere baktık. Bin tl den aşağı beşik yoktu. İkinci el almaya karar verdik tamamen. Temiz kullanılmıs alacağım
Ben de aynı şeyi düşündüm canım, inşallah sağlıkla nasibetsin rabbim hepimizeKutlu olsun canımmseneye bebişlerimizi giydiririz kırmızı kırmızı
İyi canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın insallahYok cnm kotu düşünmeyelim ya iyi olucak hersey Allahın izniyle.. Öyle valla cok pahalı herşey, biz dün onu da aldık kanzin anne yanı ama 70 110 baya büyük hoşuma gitti yatakla beraber 1 buçuğa geldi
Valla ebebekten 30-40 tl civarı plastik küvetlerden almıştık, toplu file aparatıyla, kızımda ilk birkaç ay kullandık ,5 aylık olduktan sonra ben kucağıma alıyordum eşimle banyo küvetinde beraber evire çevire yıkıyorduk kuzumu daha pratikEhehehe benim bu :) ilk cocugumu kuvette kucagimda yatirip yikamistim. Simdi de lavaboda yikayacagim. Kuvetler bana buyuk is geliyor, zaten cocuk 3 dakikada yikaniyor bitiyor, minicik bebe :)
Gicik oluyorum bu su kadar kilo al bu kadar kilo alma muhabbetine. Sanki biz bile isteye sisiyoruz. Cok hassas bir noktam bu. Cok bozuluyorum gercekten. Sanki marketten aliniyor
Reflü yatağı ile birleşik olanlar da var ben bu şekilde tercih ettim size de fikir olsun :)Ana kucağını duruma göre alirim cnm o zaman, reflu yatağı da alayım o zaman, bugün cok hafif travel sistem aldım joie nin cok beğendim kullanimini, içinde puseti de var, esim almamız lazım, doktor kontrollerine götürcez sonuçta deyince aldık, alsında baston istiyodum ama bu hafif olunca aldik, bide tek yönlü bastonlar o bana kullanissiz geldi
Yine özel hastanede olacağım, ondan gerek görmüyor sanırım canım…Yaa çok ilginç, doğum esnasında paslı birşeyle kesik atsalar çok büyük sorunlar çıkar halbuki Allah korusun.. Ama tabi oda bir doktor olduğu için vardır bir bildiği diyip yorum yapamıyorum bende
Sorma benim koca takık a 101 bim oralardan alinmazmis, gidip e e bebekten alicak tonla para vericekİyi canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın insallahbugun bime müslin bezi tırnak bakım seti vs geldi. Uygunlarda aldım hemen. Sen de kaçırma istersen ince battaniye zıbın vs de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?