2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
valal ben herşeyi bitidim korkumdan. fiyatlar her hafta artıyo. dolabı da geldi bugun kurduk. şimdilik yerleştirir gibi yaptım. ablsııyla paylaşacak dolabını ama minicik kıyafetler kayboldu dolapta accık yer kapladı

bi bireon işi kaldı benim. çünkü karar veremiyorum hastaneler biberon önermiyormus kaşıkla verin diyormus. arkadaşım gecen hafta doğum yaptı. kaşık biberon almıs. kaşık kısmı çok rahatsız cocuga veremiyosun normal kaşıkla veriyoruz dedi. biberon ucu almıcam sanırım.

Yaa kafaları biraz yamuluyor gibi oluyor demi diğer türlu? Valla sizden cok sey öğrencez daha
Valla başınızı çok bilmislikle sisirmeyelimde keşke işinize yarayan şeyler konusalim canım bende böyle konuştukça bilgi tazeliyorum gibi oluyor bunları konuşmadan doğsa aklıma gelmeyecekmis sanki

Hakkaten cok pahalı ya bende diyorum bian önce alayım herşeyini bitireyim, annem cok erken daha diyor ama zam geliyor herşeye gün geçtikçe
Evet bende alışveriş yaparken içime kurt düşüyor. Ya kayıp yaşarsamda tüm hayallerim aldıklarım ne olur diye düşünüyorum sonra gerçekten fiyatların hergün dahada yükseldiğini görünce yavastan alayım diyorum. Bugun beşiklere baktık. Bin tl den aşağı beşik yoktu. İkinci el almaya karar verdik tamamen. Temiz kullanılmıs alacağım

sabah bime gittim
müslin bezlerden erkek renginde 1 tane kalmış
çaktırmadan 1 tane de kız renginden aldım, evde kullanırım çokta önemli değil
ama kumaşı ve büyüklüğünü beğendim.

tırnak bakım seti - önlük - çorap ve suluk aldım
hastane çıkışım yeterince vardı ama burdaki de fazla ufaktı bence.
nevresim alacaktım ayıcık mayıcık sevmedim
englich homda bi model beğendim onu almak istiyorum

Ben de aldım. Tırnak bakım seti, hastane çıkışı, slikon önlük, 2 müslin bezi, uzun kollu 2 li zıbın, 9 tane havlu çorap, melamin tabağı, benm için kadife pjama takımı vardı birde geniş çok güzeldi dokusu. 75 tl idi onuda aldım. Nevresimini beğenmedim kumasını

Valla başınızı çok bilmislikle sisirmeyelimde keşke işinize yarayan şeyler konusalim canım bende böyle konuştukça bilgi tazeliyorum gibi oluyor bunları konuşmadan doğsa aklıma gelmeyecekmis sanki
Yok olur mu ya bana kalsa bişey bilmiyorum cnm siz bize fikir veriyorsunuz

Yok cnm kotu düşünmeyelim ya iyi olucak hersey Allahın izniyle.. Öyle valla cok pahalı herşey, biz dün onu da aldık kanzin anne yanı ama 70 110 baya büyük hoşuma gitti yatakla beraber 1 buçuğa geldi

Merhaba biz bugun bebisi gördük şükür keyfi yerinde idi.
35 cm 935 gram olmusuz aslinda kg fazla biraz dedi doktor ama boyu uzun oldugu icin sorun degil dedi.
Biraz suyun fazla gibi dedi agrilarun varmi dedi bende var dedim idrar yolu iltihabi su arttiriyor bazen dedi tahlil vericem insallah
Diyet yap dedi dedim ben basladim.
Hamilelik basindan beri 4.5 kg almisim.

Yok cnm kotu düşünmeyelim ya iyi olucak hersey Allahın izniyle.. Öyle valla cok pahalı herşey, biz dün onu da aldık kanzin anne yanı ama 70 110 baya büyük hoşuma gitti yatakla beraber 1 buçuğa geldi
İyi canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın insallah bugun bime müslin bezi tırnak bakım seti vs geldi. Uygunlarda aldım hemen. Sen de kaçırma istersen ince battaniye zıbın vs de var

Valla ebebekten 30-40 tl civarı plastik küvetlerden almıştık, toplu file aparatıyla, kızımda ilk birkaç ay kullandık ,5 aylık olduktan sonra ben kucağıma alıyordum eşimle banyo küvetinde beraber evire çevire yıkıyorduk kuzumu daha pratik

Reflü yatağı ile birleşik olanlar da var ben bu şekilde tercih ettim size de fikir olsun :)

Eklentiler

• BB1ECB10-F9EA-4662-8268-0C711B450761.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 35
Yaa çok ilginç, doğum esnasında paslı birşeyle kesik atsalar çok büyük sorunlar çıkar halbuki Allah korusun.. Ama tabi oda bir doktor olduğu için vardır bir bildiği diyip yorum yapamıyorum bende
Yine özel hastanede olacağım, ondan gerek görmüyor sanırım canım… Bu arada senin de karnın sivri mi ? Benim kızımda kesinlikle daha farklı yayvandı şimdi sipsivri, arkadan hamile olduğum hiç belli olmuyormuş eşim öyle dedi ve ben de fark ettim erkek bebek göbeği daha farklı cidden, banyoda traş olurken sivrilikten çok zorlanıyorum şimdiden eşim de gelmiş ben yapayım istersen diyor hee tabi tabi dedim , utanırım olmaz dedim..şaşırdı utanmama imalı baktı, ben de o başka bu başka dedim hahahaha

Merhabalar..
Teyzecim sagolsun erkenden kalkıp bime gitmiş. Nest baby, 1 tane hastane çıkışı, 1 tane müslin battaniye almış. Böylelikle 4 hastane çıkışı, 5 tulum, 5 zibin almış olduk. Allah'tan küvet seti oğlumdan kalma var. Bebek arabası var. Bi beşik almamız lazım o kadar. Fiyatlar her geçen gün artıyor ne olacak böyle hiç bilmiyorum.
Oğlum için lcwdan alışveriş yaptık 550 lira tuttu . Bir mont ,bir eşofman ve bir sweet aldık sadece. Allah herkese kolaylık versin

İyi canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın insallah bugun bime müslin bezi tırnak bakım seti vs geldi. Uygunlarda aldım hemen. Sen de kaçırma istersen ince battaniye zıbın vs de var
Sorma benim koca takık a 101 bim oralardan alinmazmis, gidip e e bebekten alicak tonla para vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…