2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende var doktor bana suyun fazla o yapabilir dedi suyun fazla olmasi ise yuzde 90 idrar yolu enfeksiyonu dedi yuzde 10 seker olmasindan kaynakli dedi suan tahlil verdim sonuc bekliyorum.
Tabi rahim sekliminde etkisi var.

Kizlar oglum buyuyen karyolaya sigmiyirdu istemiyordu onu besik yaptik o yer yatağında yatiyordu bir anda dedik letgoya mi baksak oraya baktik cilek biturbo arabali yatak 1000 tlye gittik baktik alan kisi tertemiz kullanmis hala jelatin bile vardi üstünde. Ic yatagi da hediyesi idi 5400 tl lik ürünü 1000 tlye almis olduk.
Mutlaka takip edin sizde.

Aynen benimki de sararmış, kendim kullanıp kaldırdığım için içim rahat, o nedenle kullanmadan evvel bi kaynatırım diye düşündüm yenisini almayı düşünmedim :)
Ben de kaynatırsam geçer diye düşündüm..geçer umarım, yenisi kim bilir kaç para oldu

Benim geçti canım usuttum mu yoksa enfeksiyon mu vardı anlamadım yataktan kalkarken bile ağrıyordu ayaklarıma sıcak su torbası koydum bir kaç aksam üst üste su an rahatım bide suyu bol iç enfeksiyon riski için suya da dikkat ediyorum

Benim kız da cok nazli en son detayli da gördüm zaten o zaman da ilk defa gördüm onda da cok ugrasti da aldı doktor görüntü. Daha da yok. Doktor bu kız cok çirkin demekki kendini göstermiyor diyor
Yoksa cok güzelde nazlaniyor mu ay hiç gelemiyorum ben çocuğuma biri şakasına da bisey dese heleki hamileyken daha beter oldum kendimi hani kediler yavrularını sevdigimizde tislar sinirlenir ya köşede oyle hissediyorum bazen diyenin uzerine atlayacak gibiyim sana bile gönlüm razı olmadı su an doktorun dediğine

Haha yok kız doktor şaka yapti ben normalde çok fena alinganim ama dokturuma hic alinmadim 19unda gidicem kontrole dicem foto istiyorum uzun zamandır görmüyorum ins gösterir

Haha yok kız doktor şaka yapti ben normalde çok fena alinganim ama dokturuma hic alinmadim 19unda gidicem kontrole dicem foto istiyorum uzun zamandır görmüyorum ins gösterir
Bende goremiyorum her defasında eli yüzünde sürekli bu defa tam kafasına bakarken donuverdi kafasını bide gomdu yüzünü bakalım nazlilarla ne yapacagiz

Bende de var cnm bu durum ultrason vs de sorun yok şükür. Magnezyuma ek kalsiyum başladı Dr. Birde sıcak tutunca iyi geliyor. Birde yogaya başladım Dr onun da iyi geleceğini söyledi. Ne kadar hareket etsekte eskisi kadar kaslarımız çalışmıyor o da sebep olabilirmiş

Kızlar biliyorum hiç kafaya takılcak bir mevzu değil ama bebek için instagramdan sipariş ettiğim ürünler hep sipariş ettiğimden farklı yapılıyorlar, gıcık oluyorum. Hepsi el işi, kimsenin emeğini çalmıyorum, hangi sayfadan beğendiysem o sayfadan sipariş veriyorum hem de hiç değişiklik yapmadan neredeyse, pazarlık da etmiyorum çünkü hepsi el emeği. Ama yapan değişik yapıyor, misal ben ince çiçekli istemişim o kalın düz yapıyor, böylesi daha sağlam diyor ama bu yapmadan yazsa ben kalın düzü isteyip istemediğimi söylerm sonuçta sayfasında o da var. Ben 3-2-3-2 düzeninde yapılsın yazıp bir de üzerine izip fotoğraf atıyorum yapan 2-3-2-3 düzeninde yapıyor. Yani çok küçük önemsiz şeyler bunlar ama tam heves ettiği şekilde olmamasına gıcık oluyorum.

Iade et canim baska yerden beğen takilacak bir durum degil uzulme takilma yani

Ben de kalsiyum isteyeceğim doktordan magndzyum kulöanıyorum ama bacaklarımda ayaktayken ağrı da oluyor bazen. Ve evet eskisi gibi hafeket edemiyoruz çokca haklısın. Bakalım 1 bucuk hafta sonra muayenem. İnşallah her şey yolundadır

Üşütme de olabilir ben çok çok üşüyen bir tipim bugün bi su torbasını deniym ayaklarıma. İyi gelir bence de

Yok öyle iade edilecek şeyler değil, dediğim gibi el emeği, benim beneğimin adına yapılan şeyler, hem malzeme masrafı var hem saatlerce uğraşması var o nedenle almamazlık edemem.
Tamam ama sonuçta senin istediğini yapmamışlar canım

Kızlar merhaba, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ne yazıkki. Yüksek ateş, kusma ve halsizlik olunca gittik ve enfeksiyon çıktı. 500 mg antibiyotik verdiler. Daha önce kullanan var mı acaba??
Geçmiş olsun canim ben kullanmistim 1 ay öncesi doktorum hem toz hemde antibiyotik verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…