Geçmiş olsun canım, şifalar diliyorum bir an önceKızlar merhaba, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ne yazıkki. Yüksek ateş, kusma ve halsizlik olunca gittik ve enfeksiyon çıktı. 500 mg antibiyotik verdiler. Daha önce kullanan var mı acaba??
Yok ya görmüyor kökler sarı olduğu için köklerin koyu olması gerekiyormuş deri altında olsun artık napalım ben ölene kdar ağda acısı çekcem yapcak bişey yokEvt ya sarıları görmüyorama genital kısmını görür çok sarı değilse
Plastiklerden ise yeni almanı öneririm yani silikon olanlar belli bir vakit sonra bozuluyor gerek yapısı gerek içeriği açısından. Yada dersen ki birikmiş sütleri vermem bebeğimle temas ettirmem o zaman kullanabilirsin heralde bilemedim senin içine nasıl sinecekse artıkEvet ben de bunlardan almıştım çok işime yaramıştı, emzirmediğim zamanlarda takardım, sütler birikirdi, bebeğim ağlamaya başlayınca önce o sütleri biberona aktarırdım, onu içerdi ki bazen yeterli olurdu o süt benim emzirmeme gerek kalmazdı..Sonra kadın vücudu ne değişik ve mucizevi derdim, süt üretiyorum biraz beklemekten ( 4-5 yıl geçti sonuçta) hafif sarımsı bir renk değişimi olmuş, seninki de öyle mi canım ? Yeni mi almalıyım acaba nasıl geçer ?
Çünkü canım biz illet olarak pahalı şeylere bayılıyoruz. Ooo en pahalısını kullanıyorum, oo benimki piyasadaki en iyisiBende şimdi detaylı inceledim mustela alicaktim yarın, iyi oldu gördüğüm, baby me nin hemen hemen bütün ürünlerini öneriyor, neden millet mustelayi cok övüyor ya
Bende heleki su anda hamilelikte yani ×2oluyorum hassasliktan bir kaç aksam üst üste denedim onunla geçti birazÜşütme de olabilir ben çok çok üşüyen bir tipimbugün bi su torbasını deniym ayaklarıma. İyi gelir bence de
Geçmiş olsun, ben 2 hafta önce oldum, dediginiz gibi antibiyotik kullandım, birde toz vardı onu içtim.hatta dr a kullanmak istemediğimi söyledim ama dr bu ilaç hamileyken kullanılabilir zararı yok bebeğe ama enf.ilerlerse onun zararı olur dedi, o yüzden kullandım. En az 2 lt su mutlaka içinKızlar merhaba, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ne yazıkki. Yüksek ateş, kusma ve halsizlik olunca gittik ve enfeksiyon çıktı. 500 mg antibiyotik verdiler. Daha önce kullanan var mı acaba??
Ben de soyle dusunuyorum; herkes bi instagramer takibinde, sanki onlar ne yapiyorlarsa en dogru en havali. Bu girmalar da bu instagramerlara hediyeler gonderip urunlerini ovduruyorlar. Zaten bu tip insanlarin bilgisi, sorumlulugu ne ki. Onlar da reklam yapiyorlar.Çünkü canım biz illet olarak pahalı şeylere bayılıyoruz. Ooo en pahalısını kullanıyorum, oo benimki piyasadaki en iyisi
Yani elimizde değil bence bilinç altı getiriyor bunu sanırım bide artık herşey çok pahalı olduğu için ucuz bişey görünce ben şüpheleniyorum niye ucuz diyeMilletçe kafaları temiz sıyırdık
Yolundadır canım hiç ç merak etme içini ferah tut. Dr la görüşebiliyorsan isimde verebilir sana kalsiyum için ben öyle aldım sorunlarımı anlatıpBen de kalsiyum isteyeceğim doktordan magndzyum kulöanıyorum ama bacaklarımda ayaktayken ağrı da oluyor bazen. Ve evet eskisi gibi hafeket edemiyoruz çokca haklısın. Bakalım 1 bucuk hafta sonra muayenem. İnşallah her şey yolundadır
Çok geçmiş olsun canım ben hamileliğin başında 1000 lik kullandım sinüzit olmuştum baya kötüydüm. Dr kullanmazsanız vücuttaki iltihap daha zararlı demiştiKızlar merhaba, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ne yazıkki. Yüksek ateş, kusma ve halsizlik olunca gittik ve enfeksiyon çıktı. 500 mg antibiyotik verdiler. Daha önce kullanan var mı acaba??
Geçmiş olsun cnm mutlaka kullan vardır doktorunun bildiği..Kızlar merhaba, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ne yazıkki. Yüksek ateş, kusma ve halsizlik olunca gittik ve enfeksiyon çıktı. 500 mg antibiyotik verdiler. Daha önce kullanan var mı acaba??
Ay bizim beşik de kuruldu gece bakıp duruyorum, zaman geçsin de oğluma sağlıkla kavusayim diyeKızlar beşiğimizi aldık kurduk çok şükür, banyo küvet setimde geldi çok kulllanıslılardün de dış çekimimi yaptım hava cok sıcaktı karnımda bayaaa büyüdü artık güzel bi çekim oldu yani üstümden yük kalktı resmen odayı boyaması dolap ve şifonyerimiz kaldı. Halı da var tabii
Benm eşim hiiiiç sevmiyor canım resim çekilmeyi aşırıda saçma buluyorAy bizim beşik de kuruldu gece bakıp duruyorum, zaman geçsin de oğluma sağlıkla kavusayim diyebende diyorum eşime yapalım dis çekim diye, ben seni yeşillige götürür resim çekerim diyor
Profesyonel makina falan yok cnm bizde ama içimde kalmasın diyorum bi gün susleneyim öyle telefonla çekineyim, Bursada yaşıyorum ben yesilimiz denizimiz var çekilirim orda bi kac pozBenm eşim hiiiiç sevmiyor canım resim çekilmeyi aşırıda saçma buluyorgenellkle kardeşim beni çekti. Cokta güzel oldu. Babaya ihtiyac yokmus dedim bende senin içinde kalmasın istiyorsan giyin süslen çekil valla. Erkeklerin keyfini beklersek ohoo
Bizim makine vardı kardeşim onunla çekti. Sonra iphone var onda birde telefonla çek dedim telefonla da süper oldu canımProfesyonel makina falan yok cnm bizde ama içimde kalmasın diyorum bi gün susleneyim öyle telefonla çekineyim, Bursada yaşıyorum ben yesilimiz denizimiz var çekilirim orda bi kac pozya eşime kalsa bazı şeyler gösteriş ama öyle değil işte, biz kadınlar bazi şeylere özeniyoruz napalım
Aaa ne güzel hayırlı olsunMerhabalar bebegimin dogacagi tarih 2subat 3.cocuk ve kiz bebegim olicak allahin izniyle. benide eklermisiniz gruba birde sancilari olan var mi bel agrisindan ve karnimin icindeki garip sancilardan korkuyorum doktor hersey yolunda diyor ama ben erken doğum olacak diye panik halindeyim.
Eki Görüntüle 2942177
Bu harika birşey. Pişiğe birebir. Bulgarların kremi çinko oranı cok yüksek. Her yarayı hemencecik geçiriyoraklınızda bulunsun. Nette satısı var ama orjinalliğine dikkat etmek gerek.
Kızlar beşiğimizi aldık kurduk çok şükür, banyo küvet setimde geldi çok kulllanıslılardün de dış çekimimi yaptım hava cok sıcaktı karnımda bayaaa büyüdü artık güzel bi çekim oldu yani üstümden yük kalktı resmen odayı boyaması dolap ve şifonyerimiz kaldı. Halı da var tabii
Dış çekimler güzel oluyor ama aşırı üşeniyorum yaa, bi de garip hissediyorum 38yaşımda ilk kez hamile kalmışım da özenti gibi çekim yaptırıyomuşum gibi, halbuki normalde öyle düşünecek biri de değilimProfesyonel makina falan yok cnm bizde ama içimde kalmasın diyorum bi gün susleneyim öyle telefonla çekineyim, Bursada yaşıyorum ben yesilimiz denizimiz var çekilirim orda bi kac pozya eşime kalsa bazı şeyler gösteriş ama öyle değil işte, biz kadınlar bazi şeylere özeniyoruz napalım
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kavuştursun bebişineMerhabalar bebegimin dogacagi tarih 2subat 3.cocuk ve kiz bebegim olicak allahin izniyle. benide eklermisiniz gruba birde sancilari olan var mi bel agrisindan ve karnimin icindeki garip sancilardan korkuyorum doktor hersey yolunda diyor ama ben erken doğum olacak diye panik halindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?