2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evt ya sarıları görmüyor ama genital kısmını görür çok sarı değilse
Yok ya görmüyor kökler sarı olduğu için köklerin koyu olması gerekiyormuş deri altında olsun artık napalım ben ölene kdar ağda acısı çekcem yapcak bişey yok

Plastiklerden ise yeni almanı öneririm yani silikon olanlar belli bir vakit sonra bozuluyor gerek yapısı gerek içeriği açısından. Yada dersen ki birikmiş sütleri vermem bebeğimle temas ettirmem o zaman kullanabilirsin heralde bilemedim senin içine nasıl sinecekse artık

Bende şimdi detaylı inceledim mustela alicaktim yarın, iyi oldu gördüğüm, baby me nin hemen hemen bütün ürünlerini öneriyor, neden millet mustelayi cok övüyor ya
Çünkü canım biz illet olarak pahalı şeylere bayılıyoruz. Ooo en pahalısını kullanıyorum, oo benimki piyasadaki en iyisi
Yani elimizde değil bence bilinç altı getiriyor bunu sanırım bide artık herşey çok pahalı olduğu için ucuz bişey görünce ben şüpheleniyorum niye ucuz diye Milletçe kafaları temiz sıyırdık

Üşütme de olabilir ben çok çok üşüyen bir tipim bugün bi su torbasını deniym ayaklarıma. İyi gelir bence de
Bende heleki su anda hamilelikte yani ×2oluyorum hassasliktan bir kaç aksam üst üste denedim onunla geçti biraz

Kızlar merhaba, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ne yazıkki. Yüksek ateş, kusma ve halsizlik olunca gittik ve enfeksiyon çıktı. 500 mg antibiyotik verdiler. Daha önce kullanan var mı acaba??
Geçmiş olsun, ben 2 hafta önce oldum, dediginiz gibi antibiyotik kullandım, birde toz vardı onu içtim.hatta dr a kullanmak istemediğimi söyledim ama dr bu ilaç hamileyken kullanılabilir zararı yok bebeğe ama enf.ilerlerse onun zararı olur dedi, o yüzden kullandım. En az 2 lt su mutlaka için

Ben de soyle dusunuyorum; herkes bi instagramer takibinde, sanki onlar ne yapiyorlarsa en dogru en havali. Bu girmalar da bu instagramerlara hediyeler gonderip urunlerini ovduruyorlar. Zaten bu tip insanlarin bilgisi, sorumlulugu ne ki. Onlar da reklam yapiyorlar.

Merhabalar bebegimin dogacagi tarih 2subat 3.cocuk ve kiz bebegim olicak allahin izniyle. benide eklermisiniz gruba birde sancilari olan var mi bel agrisindan ve karnimin icindeki garip sancilardan korkuyorum doktor hersey yolunda diyor ama ben erken doğum olacak diye panik halindeyim.

Yolundadır canım hiç ç merak etme içini ferah tut. Dr la görüşebiliyorsan isimde verebilir sana kalsiyum için ben öyle aldım sorunlarımı anlatıp

Kızlar merhaba, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ne yazıkki. Yüksek ateş, kusma ve halsizlik olunca gittik ve enfeksiyon çıktı. 500 mg antibiyotik verdiler. Daha önce kullanan var mı acaba??
Çok geçmiş olsun canım ben hamileliğin başında 1000 lik kullandım sinüzit olmuştum baya kötüydüm. Dr kullanmazsanız vücuttaki iltihap daha zararlı demişti

Kızlar beşiğimizi aldık kurduk çok şükür, banyo küvet setimde geldi çok kulllanıslılar dün de dış çekimimi yaptım hava cok sıcaktı karnımda bayaaa büyüdü artık güzel bi çekim oldu yani üstümden yük kalktı resmen odayı boyaması dolap ve şifonyerimiz kaldı. Halı da var tabii

Geçmiş olsun cnm mutlaka kullan vardır doktorunun bildiği..

Ay bizim beşik de kuruldu gece bakıp duruyorum, zaman geçsin de oğluma sağlıkla kavusayim diye bende diyorum eşime yapalım dis çekim diye, ben seni yeşillige götürür resim çekerim diyor

Ay bizim beşik de kuruldu gece bakıp duruyorum, zaman geçsin de oğluma sağlıkla kavusayim diye bende diyorum eşime yapalım dis çekim diye, ben seni yeşillige götürür resim çekerim diyor
Benm eşim hiiiiç sevmiyor canım resim çekilmeyi aşırıda saçma buluyor genellkle kardeşim beni çekti. Cokta güzel oldu. Babaya ihtiyac yokmus dedim bende senin içinde kalmasın istiyorsan giyin süslen çekil valla. Erkeklerin keyfini beklersek ohoo

Profesyonel makina falan yok cnm bizde ama içimde kalmasın diyorum bi gün susleneyim öyle telefonla çekineyim, Bursada yaşıyorum ben yesilimiz denizimiz var çekilirim orda bi kac poz ya eşime kalsa bazı şeyler gösteriş ama öyle değil işte, biz kadınlar bazi şeylere özeniyoruz napalım

Bizim makine vardı kardeşim onunla çekti. Sonra iphone var onda birde telefonla çek dedim telefonla da süper oldu canım artık telefonlar çok güzel çekiyor efektte yaparsın mis gibi işte imkanınızda varmıs ne güzel içinde kalmasın havalar soğumadan benmkide diyor özentilik gösterişlik eskiden böyle şeylermi varmıs falan hiç takmadım valla

Aaa ne güzel hayırlı olsun Diğerlerinin cinsiyeti ne ? Rahim genişlediği için sancıların olması çok normal, bizim de oluyor Tabi dayanılmaz olursa doktoruna danışmalısın

Dış çekimler güzel oluyor ama aşırı üşeniyorum yaa, bi de garip hissediyorum 38yaşımda ilk kez hamile kalmışım da özenti gibi çekim yaptırıyomuşum gibi, halbuki normalde öyle düşünecek biri de değilim
Geçen bi fotoğrafçının sayfasında hamile stüdyo çekimleri gördüm baya cool duruyordu onlar da hoşuma gitti aslında, o da düşünülebilir

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kavuştursun bebişine sancılar hepimizde oluyor canım, telaş yapma çok aşırı değilse, zaten tecrübeliymişsin, ama bugünlerde mesela bende gaz sancısı da çok oluyo, özellikle süt yoğurttan sonra, belki öyle bişeydir seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…