Alla alla yaşla ne ilgisi var millet neler neler yapıyor. Giy bi elbise istediğn yerde çektir bence cok güzel bir anıDış çekimler güzel oluyor ama aşırı üşeniyorum yaa, bi de garip hissediyorum 38yaşımda ilk kez hamile kalmışım da özenti gibi çekim yaptırıyomuşum gibi, halbuki normalde öyle düşünecek biri de değilim
Geçen bi fotoğrafçının sayfasında hamile stüdyo çekimleri gördüm baya cool duruyordu onlar da hoşuma gitti aslında, o da düşünülebilir
Öyle yapıcam cnm, benim eşim de gösterisi sevmez ya aslında gösteriş de değil ama ona göre gereksiz işte, erkekler böyle demekBizim makine vardı kardeşim onunla çekti. Sonra iphone var onda birde telefonla çek dedim telefonla da süper oldu canımartık telefonlar çok güzel çekiyor efektte yaparsın mis gibi işte imkanınızda varmıs ne güzel içinde kalmasın havalar soğumadan benmkide diyor özentilik gösterişlik eskiden böyle şeylermi varmıs falan hiç takmadım valla
İçinde kalmasın cnm yap bence istiyorsan, bana stüdyo çekimleri biraz abartı geliyor para yüzündenDış çekimler güzel oluyor ama aşırı üşeniyorum yaa, bi de garip hissediyorum 38yaşımda ilk kez hamile kalmışım da özenti gibi çekim yaptırıyomuşum gibi, halbuki normalde öyle düşünecek biri de değilim
Geçen bi fotoğrafçının sayfasında hamile stüdyo çekimleri gördüm baya cool duruyordu onlar da hoşuma gitti aslında, o da düşünülebilir
Benimde su sıra eksiyor miğdem öğürme geliyor ilk günlerdeki gibi, norma sanırım cnm1 bardak çay - 1 simit yedim
yarım da ayva
ama sanki acılı dürüm gömmüşüm
litrelerce akşi limonata içmişim gibi midem aşırı akşiyip yanıyor
benim bu hafta ara ara yokluyor, çarşamba kontrolüm var dr diim de bi ilaç versin bari.Benimde su sıra eksiyor miğdem öğürme geliyor ilk günlerdeki gibi, norma sanırım cnm
Evet, biz de bundan cok kullandik, nasil unutmusum :)Eki Görüntüle 2942177
Bu harika birşey. Pişiğe birebir. Bulgarların kremi çinko oranı cok yüksek. Her yarayı hemencecik geçiriyoraklınızda bulunsun. Nette satısı var ama orjinalliğine dikkat etmek gerek.
Hemen gaviscon ya da rennie alin, hic cekmeyin bu agriyi1 bardak çay - 1 simit yedim
yarım da ayva
Ya fotoğrafçı mısın cnm ne güzel, bende cok sevmem aslında çekinmeyi ya hic güzel çıkmam fotojenik degilim, bi düğün albümünde zorlanmadim, bianda enerji geldi sabahın köründebenim işim fotoğraf çekmek, çekip hava atmam
bakın sizinde çekinmeniz gerekiyor, bakın benim işim bu gelin çekeyim demem lazım amaaaaa
"amaaaan bi ara yaparız " diyorben bunda dış çekim değil, klip istiyorum nasip bakalım
benim bu hafta ara ara yokluyor, çarşamba kontrolüm var dr diim de bi ilaç versin bari.
hayır çiğ tükketsem , acı yesem , ne bileyim ona benzer bir şeyim olsa ne ala.
Bende öyleyim iki gündür. Hatta bugün migdem bulanıyorBenimde su sıra eksiyor miğdem öğürme geliyor ilk günlerdeki gibi, norma sanırım cnm
Rennie1 bardak çay - 1 simit yedim
yarım da ayva
Ayy maşallah, darısı bizlere olsun. Ben de duvar kağıdını ve döşeğini aldım sadeceKızlar beşiğimizi aldık kurduk çok şükür, banyo küvet setimde geldi çok kulllanıslılardün de dış çekimimi yaptım hava cok sıcaktı karnımda bayaaa büyüdü artık güzel bi çekim oldu yani üstümden yük kalktı resmen odayı boyaması dolap ve şifonyerimiz kaldı. Halı da var tabii
Ben de eşime patates kızartmıştım birkaç tane attım ağzıma, iki saattir midemde kor alevler yanıyo1 bardak çay - 1 simit yedim
yarım da ayva
Ay cok komik. Sizden cesaret aldim ve siparis verdigim hanima benim icime sinmedigini yazdim, ama uykumdan uyanip yazdim o kadar kafaya takmisim. Simdi hanim cevap yazmis acip okumaya cekiniyorum :)) cok garip bir insanim. Resmen gelen mesaji acmaya korkuyorum su an ve erteliyorum.Tamam ama sonuçta senin istediğini yapmamışlar canım
Evet canım yaaa çok ayrıntı var daha coook eksik listesi varAyy maşallah, darısı bizlere olsun. Ben de duvar kağıdını ve döşeğini aldım sadecebeşiğe göre döşek alınır ama biz tersten gidiyoruz biraz, indirim vardı kaçırmak istemedim. Bu hafta beşikle dolap ve şifonyer alacağım inşallah. Ne çok ayrıntı var Allah hepimizin yardımcısı olsun
Anlamadım tam olarak canım ne oldu ki. Tıkanma derken kabız olmak neden iğrençlik olsunCok igrenc bir insan oldum ben ya, utaniyorum artik esimden, kizimdan. Ne zaman tuvalete ciksam tikaniyor. Duphalac, magnezyum ve kafein kullaniyorum zaten tuvalete cikabilmek icin ve gercekten cok su iciyorum yani sadece sabah kahvaltisindan once 1.5lt iciyorum. Artik cok sıkıldım tuvalete kova ile su taşımaktan, pompa kullanmaktan, sonrasında temizlik yapmaktan, yine tıkandı psikolojisinden, evdekilere alt kattaki tuvaleti kullanmayın ben icabına bakıcam demekten. Yazık kızım artık o tuvaleti kullanacağı zaman kullanabilir miyim diye soruyor.
Benm de artık herseyden midem yanıyor. Peynir bile yiyemez oldum1 bardak çay - 1 simit yedim
yarım da ayva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?