Çok geçmiş olsun ben de geçirdim ağrı olmultu bende de çok fazla kasıklarda. Biran önce Rabbim şifanı versin inşallah. Bende de bir mide bulantısı var yarın dahiliyyeye gidicem idrar testi için ben de korkuyorum enfeksiyondanKızlar merhaba, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ne yazıkki. Yüksek ateş, kusma ve halsizlik olunca gittik ve enfeksiyon çıktı. 500 mg antibiyotik verdiler. Daha önce kullanan var mı acaba??
O şekilde düşünmeyin ne olur. Özellikle son 2 haftadır benim de dışkım ne yapsam çok katı çıkıyor. Sebze de tüketsem, sulu yemek de, yeşillik de, bol su da; bu aralar işe yaramıyor. Benim için de zor oluyor her büyük tuvalete çıkış. Her gün çıkıyorum ama sıkıntılı oluyor işte...Cok igrenc bir insan oldum ben ya, utaniyorum artik esimden, kizimdan. Ne zaman tuvalete ciksam tikaniyor. Duphalac, magnezyum ve kafein kullaniyorum zaten tuvalete cikabilmek icin ve gercekten cok su iciyorum yani sadece sabah kahvaltisindan once 1.5lt iciyorum. Artik cok sıkıldım tuvalete kova ile su taşımaktan, pompa kullanmaktan, sonrasında temizlik yapmaktan, yine tıkandı psikolojisinden, evdekilere alt kattaki tuvaleti kullanmayın ben icabına bakıcam demekten. Yazık kızım artık o tuvaleti kullanacağı zaman kullanabilir miyim diye soruyor.
Niye iğrenç olasın kuzum, senin elinde olan bişey değil ki, sen ister misin öyle olsun, sabah aç karnına zeytinyağı, gece yatarken birkaç kuru kayısı denesen? Bilemedim ki her şeyi de yapmışsın. Probiyotik sordun mu doktoruna, ben içiyordum hamilelikten önce kabızlık için, hamile kalınca doktor bırakmana gerek yok devam et demişti bana, bi sor istersen. Ama lütfen canını sıkma, sağlık işi bu, senin isteyerek yaptığın bişey değilCok igrenc bir insan oldum ben ya, utaniyorum artik esimden, kizimdan. Ne zaman tuvalete ciksam tikaniyor. Duphalac, magnezyum ve kafein kullaniyorum zaten tuvalete cikabilmek icin ve gercekten cok su iciyorum yani sadece sabah kahvaltisindan once 1.5lt iciyorum. Artik cok sıkıldım tuvalete kova ile su taşımaktan, pompa kullanmaktan, sonrasında temizlik yapmaktan, yine tıkandı psikolojisinden, evdekilere alt kattaki tuvaleti kullanmayın ben icabına bakıcam demekten. Yazık kızım artık o tuvaleti kullanacağı zaman kullanabilir miyim diye soruyor.
Cok igrenc bir insan oldum ben ya, utaniyorum artik esimden, kizimdan. Ne zaman tuvalete ciksam tikaniyor. Duphalac, magnezyum ve kafein kullaniyorum zaten tuvalete cikabilmek icin ve gercekten cok su iciyorum yani sadece sabah kahvaltisindan once 1.5lt iciyorum. Artik cok sıkıldım tuvalete kova ile su taşımaktan, pompa kullanmaktan, sonrasında temizlik yapmaktan, yine tıkandı psikolojisinden, evdekilere alt kattaki tuvaleti kullanmayın ben icabına bakıcam demekten. Yazık kızım artık o tuvaleti kullanacağı zaman kullanabilir miyim diye soruyor.
Bende odayı boyattım avize halı perde herşey değişecek mobilyalar alınacak ama ben hala amaaaann elbet yaparım modundan çıkamadımKızlar beşiğimizi aldık kurduk çok şükür, banyo küvet setimde geldi çok kulllanıslılardün de dış çekimimi yaptım hava cok sıcaktı karnımda bayaaa büyüdü artık güzel bi çekim oldu yani üstümden yük kalktı resmen odayı boyaması dolap ve şifonyerimiz kaldı. Halı da var tabii
Kesin öyle olurBende odayı boyattım avize halı perde herşey değişecek mobilyalar alınacak ama ben hala amaaaann elbet yaparım modundan çıkamadımbence ben 30’lu haftalara gelince işin ciddiyetini anlayıp çılgınlar gibi hepsini tek solukta halletmeye çalışcam ve kafayı yicem gibi geliyo ama genede kılımı kıpırdatmıyorum şuan
Ya sen niye duphalac kullanıyordun bekunis al eczaneden bitkisel bi ilaç anında su formunda çık tuvalete. Kendine de tuvalete de eziyet etmene gerek yok bana doktorum vermişti kabız olduğumda hamileliğin başındaCok igrenc bir insan oldum ben ya, utaniyorum artik esimden, kizimdan. Ne zaman tuvalete ciksam tikaniyor. Duphalac, magnezyum ve kafein kullaniyorum zaten tuvalete cikabilmek icin ve gercekten cok su iciyorum yani sadece sabah kahvaltisindan once 1.5lt iciyorum. Artik cok sıkıldım tuvalete kova ile su taşımaktan, pompa kullanmaktan, sonrasında temizlik yapmaktan, yine tıkandı psikolojisinden, evdekilere alt kattaki tuvaleti kullanmayın ben icabına bakıcam demekten. Yazık kızım artık o tuvaleti kullanacağı zaman kullanabilir miyim diye soruyor.
Ben bütün evi boyattım geçen ay gözümde çok büyüyordu benimde ev dubleks nasıl yola girecek temizlenecek vs diye ama hemen bi kadın aldım yanıma 1 günde temizledik sonra bunu mu büyütmüşüm kafamda dedimKesin öyle olurvalla gebelikte bi üşengeçlik durumu oluyor kaçınılmaz zor iş çıkmış aradan. Ben boyayı cok büyütüyorum gözümde eşim yapcağı için
Sağol tatlım bi bakayım etken maddesi neymiş bulabilecek miyim buralardaYa sen niye duphalac kullanıyordun bekunis al eczaneden bitkisel bi ilaç anında su formunda çık tuvalete. Kendine de tuvalete de eziyet etmene gerek yok bana doktorum vermişti kabız olduğumda hamileliğin başındaöyle bi su gibi çıkarıyor ki ben bir kere kullandım bi daha kullanmadım bağırsaklarım boşaldı resmen zorlanıyorsanız onu kullanmalısınız bence duphalac işe yaramıyor tam tuvaletiniz geldiğinde biraz karın ağrısı yapıyor kramp gibi giriyor ama hemen tuvalette geçiyor bi daha da ağrıtmıyor
Zaten 1 küçük oda boyanacak bencede ya nesini büyütüyorsam 1 günde hallolcak işBen bütün evi boyattım geçen ay gözümde çok büyüyordu benimde ev dubleks nasıl yola girecek temizlenecek vs diye ama hemen bi kadın aldım yanıma 1 günde temizledik sonra bunu mu büyütmüşüm kafamda dedimbence hiç büyütme zor gibi görünüyor ama kolay iş eşin temiz çalışırsa
bana daha çok var gibi geliyo
Iyiyim canim teşekkür ederim sorduğun için küçük kizimla uğraşıyorum okula basladi başlayalı he hastalanıyor
Kosla oxi çok iyi çıkarıyor.elde para olunca herşey bikaç haftada yapılır biter merak etmeyin. listeniz olsun elinizde yeter. pat pat alınıyo herşey.
ben de kıyafet ayıklaıdm kızımdan yegenlerden kalanlar. 3 çocuk büyütürdü hepsi ama yıprananlar vardı baya onları ayıkladım. iyi marka ürün almanın önemini anladım. ucus şeyler tek çocukta mahvolmus kaliteliler 2 çocuk büyütmüş hala ilk günkü gibi.
Sadece sandık lekesi olanlar var tavsiyeniz var mı onlara?
renklileri soldurur mu canım nasıl kullanıyosun onu sadece lekelere miKosla oxi çok iyi çıkarıyor.
Canım renkli için olanıda var beyaz için olanıda var. Toz şeklinde önce tozu suyla eritip leke üstüne döküyorum sonra makineye de bi kaşık koyup çalıştırıyorum. Hiç leke kalmıyor gerçekten. Ben sadece beyazlara denedimrenklileri soldurur mu canım nasıl kullanıyosun onu sadece lekelere mi
Bir kizim var 10 yasinda birde oglum 8 yasindaAaa ne güzel hayırlı olsunDiğerlerinin cinsiyeti ne ? Rahim genişlediği için sancıların olması çok normal, bizim de oluyor Tabi dayanılmaz olursa doktoruna danışmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?