2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ne yazıkki. Yüksek ateş, kusma ve halsizlik olunca gittik ve enfeksiyon çıktı. 500 mg antibiyotik verdiler. Daha önce kullanan var mı acaba??
Çok geçmiş olsun ben de geçirdim ağrı olmultu bende de çok fazla kasıklarda. Biran önce Rabbim şifanı versin inşallah. Bende de bir mide bulantısı var yarın dahiliyyeye gidicem idrar testi için ben de korkuyorum enfeksiyondan

O şekilde düşünmeyin ne olur. Özellikle son 2 haftadır benim de dışkım ne yapsam çok katı çıkıyor. Sebze de tüketsem, sulu yemek de, yeşillik de, bol su da; bu aralar işe yaramıyor. Benim için de zor oluyor her büyük tuvalete çıkış. Her gün çıkıyorum ama sıkıntılı oluyor işte...

Niye iğrenç olasın kuzum, senin elinde olan bişey değil ki, sen ister misin öyle olsun, sabah aç karnına zeytinyağı, gece yatarken birkaç kuru kayısı denesen? Bilemedim ki her şeyi de yapmışsın. Probiyotik sordun mu doktoruna, ben içiyordum hamilelikten önce kabızlık için, hamile kalınca doktor bırakmana gerek yok devam et demişti bana, bi sor istersen. Ama lütfen canını sıkma, sağlık işi bu, senin isteyerek yaptığın bişey değil

Sacmalama canım benim niye igrenc olasin. Burda bircok kisi senle ayni durumda emin ol. Benimde eziyet oldu buyuk tuvalete cıkmak. Birde klozet yok normal tuvalet. Ikıldamaya iyi geliyom. 5ay kilo verdim bu ay misliyle almisim. Bi yandan diger yana dönmek bile eziyet oldu. Dokuz aylik halimi dusunemiyorum bile. Saglicakla bi alsak kucagimiza hepsini unutacaz insaAllah

Bende odayı boyattım avize halı perde herşey değişecek mobilyalar alınacak ama ben hala amaaaann elbet yaparım modundan çıkamadım bence ben 30’lu haftalara gelince işin ciddiyetini anlayıp çılgınlar gibi hepsini tek solukta halletmeye çalışcam ve kafayı yicem gibi geliyo ama genede kılımı kıpırdatmıyorum şuan

Kesin öyle olur valla gebelikte bi üşengeçlik durumu oluyor kaçınılmaz zor iş çıkmış aradan. Ben boyayı cok büyütüyorum gözümde eşim yapcağı için

Ya sen niye duphalac kullanıyordun bekunis al eczaneden bitkisel bi ilaç anında su formunda çık tuvalete. Kendine de tuvalete de eziyet etmene gerek yok bana doktorum vermişti kabız olduğumda hamileliğin başında öyle bi su gibi çıkarıyor ki ben bir kere kullandım bi daha kullanmadım bağırsaklarım boşaldı resmen zorlanıyorsanız onu kullanmalısınız bence duphalac işe yaramıyor tam tuvaletiniz geldiğinde biraz karın ağrısı yapıyor kramp gibi giriyor ama hemen tuvalette geçiyor bi daha da ağrıtmıyor

Kesin öyle olur valla gebelikte bi üşengeçlik durumu oluyor kaçınılmaz zor iş çıkmış aradan. Ben boyayı cok büyütüyorum gözümde eşim yapcağı için
Ben bütün evi boyattım geçen ay gözümde çok büyüyordu benimde ev dubleks nasıl yola girecek temizlenecek vs diye ama hemen bi kadın aldım yanıma 1 günde temizledik sonra bunu mu büyütmüşüm kafamda dedim bence hiç büyütme zor gibi görünüyor ama kolay iş eşin temiz çalışırsa

Sağol tatlım bi bakayım etken maddesi neymiş bulabilecek miyim buralarda

Ben aceleciyim kizlar kafamdaki yapmam lzm hemen beşiği 2 haftadir kurduk odamizda.
Haftasonuda oğlumun yatağını aldık odasini düzenledik.
Sadece bebege 1 tane hastane çıkışı alicam o kadar insallah.
Birde 32 hafta gibi kıyafetleri yıkarım ütülerim insallah.

Zaten 1 küçük oda boyanacak bencede ya nesini büyütüyorsam 1 günde hallolcak iş pek temiz değildir dağınıktır ondan aklıma takılıyor

elde para olunca herşey bikaç haftada yapılır biter merak etmeyin. listeniz olsun elinizde yeter. pat pat alınıyo herşey.
ben de kıyafet ayıklaıdm kızımdan yegenlerden kalanlar. 3 çocuk büyütürdü hepsi ama yıprananlar vardı baya onları ayıkladım. iyi marka ürün almanın önemini anladım. ucus şeyler tek çocukta mahvolmus kaliteliler 2 çocuk büyütmüş hala ilk günkü gibi.

Sadece sandık lekesi olanlar var tavsiyeniz var mı onlara?

M Maviayyy ve diger kızlar nasilsiniz canlar umarim hersey yolundadir şafak az kaldı
Iyiyim canim teşekkür ederim sorduğun için küçük kizimla uğraşıyorum okula basladi başlayalı he hastalanıyor
Evet cnm ya şafak azaliyor heycanla şubatın gelmesini bekliyorum
Sen nasilsin prensese alisverise başladınmı?

Kosla oxi çok iyi çıkarıyor.

renklileri soldurur mu canım nasıl kullanıyosun onu sadece lekelere mi
Canım renkli için olanıda var beyaz için olanıda var. Toz şeklinde önce tozu suyla eritip leke üstüne döküyorum sonra makineye de bi kaşık koyup çalıştırıyorum. Hiç leke kalmıyor gerçekten. Ben sadece beyazlara denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…