2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok asiri degil tabiki ama bazen panik oluyorum 3.bebegi istedik esimle ve 2 dusukten snra oldu o yuzden hep bir korku inanin bana 27 hafta nasil gecti bide bana sorun

Iyi geceler kizlar,
gece gece uyku tutmadı kendimi salona attım. Uzanınca boğazıma doğru bir yanma çıkıyor, sanki istifra edecekmisim gibi ama mide bulantım yok. İlk defa oluyor böyle şiddetli. 2 gündür aynı akşam üstü, sanki boğazımda mentollü şeker kalmış gibi bı yanma hissi vardı çok hafif.

Uyku tutmayınca mesajlarınızı okudum. Bir kaçınız mide yanması hakkında yazmış. Yaşadığım şey acaba mide yanması mi? Mide yanmasının bogazla ilgisi var mı? İlk defa başıma geliyor, bilgisizligime verin

Canım sebamed kendim kullandım güzel bir ürün, eminim çocuklarınki de öyledir, ama eyüp sabri tuncerin Kids şanpuanını öneririm kesinlikle. Oğlumun saçları uzamıyordu bildiğin kullanmaya başladık hemen etki etti ayrıca o nasıl bir yumuşaklıksa kendimde de çok memnun kaldım, normal zeytinyağlı olanı saç dökülmesine birebir.

Canim bu kadar düşünme sonucta sen musterisin senin istediğin olmadiysa tabiki söyleyeceksin kadin ne demis oku.kendini germenin manası yok durumu hallet ki rahatlayasin

Günaydın kızlar, 26+4 ten selamlar. Sanırım uykusuz gecelere basladık göbeğimden hiç rahatım yok. Bir sağa dönüyorum bir sola. Artık tekmeler daha şiddetli. Sanki kabızmışımda karnım ödemli şişmiş gibi. Kasıklarım yanlarım hep ağrıyor. Buna da şükür

Evet canım mide yanması oluyor. Boğazına asit geldiği içib faranjite kadar yol açıyor. Benm yemek borum hep dolu gibi. Ekmek parçası takılı kalmıs gibi . Bir de hep yanıyor deli gibi. Yattığımda acı su geliyor boğazıma kadar geğiremiyorum bile. O da tahriş yapıyor boğazda

Dun gece ayni sorunu yasadim mide suyuM agzima geliyor. En sonunda dayanamadim gaviscon ictim ondan sonra rahatladim. Eşime diyorumki ejderha gibi alev cikaracam simdi

Lateks pamuk ve yün karışımı bir döşek aldım, omurga gelişimi için önerilen bir üründü. 31 ekime kadar indirim vardı kaçırmak istemedim. Normal süngeri anne yanı için kullanacağım ama uzun süre yatacağı beşiğe özenmek istedim. Bakalım inşallah doğru bir tercih yapmışımdır. Wellmatt markası, kullananlar memnun kalmış umarım biz de memnun kalırız

Günaydın canım. Al benden de o kadar. Uyuyor muyum dayak mı yiyorum belli değil, sırtım yanlarım ağrıyor.

Reflü olabilir canım, maalesef hepimizde oluyor, ben de yeni atlattım farenjit yaptı bende. Yatmaya yakın bir şeyler yememeni öneririm, miden olabildiğince boş olsun, yatmadan ballı ılık süt içmek de iyi geliyor. Geçmiş olsun

Kızlar bel agrisi olanlara tavsiyem kesinlikle hamile yastığı. Benim o yuzden belim hic ağrımıyor ki normal de belim cok ağrırdı.ben e bebekten 109 tlye almıştım 139 olmus suan fotosunu atiyorum kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20211101-094736_ebebek.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 37
Benimde su sıra eksiyor miğdem öğürme geliyor ilk günlerdeki gibi, norma sanırım cnm
Evet, biz de bundan cok kullandik, nasil unutmusum :)

Hemen gaviscon ya da rennie alin, hic cekmeyin bu agriyi
Rennie Anında çözüm cnm tavsiye ederim
Benm de artık herseyden midem yanıyor. Peynir bile yiyemez oldum

yaaa bugün gidip acezaneden alsam iyi olacak, zaten deli gibi yemiyorum yediğimde yakıyor anasını satayım

akşam oğlum benimle uyudu hafif huzursuzdu, eşim gece bizi kontrole gelmiş
sabah diyor hayırdır sağına salouna bacak arana yastıklar iliştirmişsin
yahuuuu uyuyamıyorum, karnım bi sertleşiyor ne yana dönsem işkence
doktora söyledim sırt üstü yatmada ne yaparsan yap dedi,
bilsem sırt üstü rahatlayacağım yatardım valla, 1 saat 1 saattir ama yok

evet canım fotoğrafçıyım, ilk hamilelikte epey özendim elbise dikmekti, kuaföre gitmekti , fotoğraf derken güzel olmuştu
ama şimdi oğlum da eşimde fotoğraf çekinmekten hoşlanmıyorlar,
bu sebeble kendime faydam yok, ama yoğun bi ayın içindeyim işlerimi azaltırsam yine düşünüyorum nasip

modu düşük insanlar ile çalışmaktan hoşlanmıyorum, defalarca uyarıyorum buna rağmen kendini toparlayamıyorsa artık yapabilecek birşeyim kalmıyor, çekeyimde bitirelim moduna giriyorum.

Dun gece ayni sorunu yasadim mide suyuM agzima geliyor. En sonunda dayanamadim gaviscon ictim ondan sonra rahatladim. Eşime diyorumki ejderha gibi alev cikaracam simdi
Kızlar ben de de aynısı oluyor üç gündür başladı yastığımı yükselterek uyumak ve yatmadan yarım çay kaşığı karbonatlı bir burdak su içmek acaip rahatlatıyor aklınızda olsun belki şifa olur size de

Ben dayanamayıp arada yatıyorum ya. Rahat edemiyorum saga sola yatarken

Ay gerçekten zor bi meslek haklısın onların da istemesi lazım, bıkmıştır eşinle oğlun resim cekinmekten

Canım cok iyi yapmıssın iyi günlerde kullanın benm de anne yanı beşiğinde normal sünger var. Değiştirsemmi bilemedim. Yaklasık 1 yıl o beşikte yatacak. Sağlıksız geldi bana süngeri. Bilemedim ne yapsam

Ay gerçekten zor bi meslek haklısın onların da istemesi lazım, bıkmıştır eşinle oğlun resim cekinmekten

eşim benimle çalışıyor kendisi videographer, işi klip çekmek
ben herkesi çekeyim ama biz çekinmezsekte olur diyenlerden
anlık telefonla 2-3 poz çekinmek daha cok mutlu ediyor.
oğlumda elime telefon aldığım an hemen bana bakıp beni çekmeyeceksin değil mi diyor
gizlice ne çekersem onu artık elimde kalan o
belki yenisi hevesli olur, tüm heveslerimi onda kullanırım

Ben dayanamayıp arada yatıyorum ya. Rahat edemiyorum saga sola yatarken

bende yatıyorum ama hemen belim kitleniyor sanki,
ve karnım daha cok geriliyor gibi geliyor,
aradığım pozisyonu daha keşfedemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…