Aynı aynı canım sertleşiyor ne sağa yatabiliyorum ne sola. Sırt üstü yattğmda rahat ediyorum. Sonra o pozisyonda da kasılmam oluyor. Bide bizm yatak cok yumusak. Karnım içine göçüyor yan yatınca. Bi destek yastığı şart oldu yorganı sıkıştırıyorum ben de sonra üstmüz açıkta kalıyoryaaa bugün gidip acezaneden alsam iyi olacak, zaten deli gibi yemiyorum yediğimde yakıyor anasını satayım
akşam oğlum benimle uyudu hafif huzursuzdu, eşim gece bizi kontrole gelmiş
sabah diyor hayırdır sağına salouna bacak arana yastıklar iliştirmişsin
yahuuuu uyuyamıyorum, karnım bi sertleşiyor ne yana dönsem işkence
doktora söyledim sırt üstü yatmada ne yaparsan yap dedi,
bilsem sırt üstü rahatlayacağım yatardım valla, 1 saat 1 saattir ama yok
Ben maden suyu içiyorum biraz daha iyi oluyor.çok geçmezse gaviscon şurup alıyorum bir kaşık.Kızlar ben de de aynısı oluyor üç gündür başladıyastığımı yükselterek uyumak ve yatmadan yarım çay kaşığı karbonatlı bir burdak su içmek acaip rahatlatıyor aklınızda olsun belki şifa olur size de
Maden suyundan daha faydalı öyle söliyim isterseniz bir kere de onu deneyin ben de soda içiyodum her gün yok canım ne işe yaricak falan diodum karbonat için ama bu baya farkt ettirdi ilaç a gerek kalmıo yaniBen maden suyu içiyorum biraz daha iyi oluyor.çok geçmezse gaviscon şurup alıyorum bir kaşık.
Ya oğlun için sevindim ne güzel seviyor demekeşim benimle çalışıyor kendisi videographer, işi klip çekmek
ben herkesi çekeyim ama biz çekinmezsekte olur diyenlerden
anlık telefonla 2-3 poz çekinmek daha cok mutlu ediyor.
oğlumda elime telefon aldığım an hemen bana bakıp beni çekmeyeceksin değil mi diyor
gizlice ne çekersem onu artık elimde kalan o
belki yenisi hevesli olur, tüm heveslerimi onda kullanırım
bende yatıyorum ama hemen belim kitleniyor sanki,
ve karnım daha cok geriliyor gibi geliyor,
aradığım pozisyonu daha keşfedemedim.
Aa tamam deneyeym o zamanMaden suyundan daha faydalı öyle söliyim isterseniz bir kere de onu deneyin ben de soda içiyodum her gün yok canım ne işe yaricak falan diodum karbonat için ama bu baya farkt ettirdi ilaç a gerek kalmıo yani
O hediye döşek nasıldı peki canım?benm bebişte anne yanı beşikte 1 yıl yatacak. Normal sünger bildiiğin. Kılıfını yıkadım o da polyester. Ne kadar sağlıklı bilemiyorum alsammı acaba 1 yıllığına güzel bir yatak. Yoksa o süngerlede olurmu. Bir de reflü yatağında da yatar genellkle düşündürücüKarasbaby canım bebeğin yatağını wellmatt’dan almışsın yorumlarda gözüme çarptı, ben de 1 yaşında kızıma ondan almıştım , 4 senedir kullanıyoruz neredeyse ve içeriği güzel bir marka 1 yaşına kadar da beşiğin hediyesi döşekle yatmıştı..
Ben alicaktim ama yorumlar da hep 170 ustu almasin filan yazmislar benm boy 176Kızlar bel agrisi olanlara tavsiyem kesinlikle hamile yastığı. Benim o yuzden belim hic ağrımıyor ki normal de belim cok ağrırdı.ben e bebekten 109 tlye almıştım 139 olmus suan fotosunu atiyorum kizlar
Evet canim bana bile tam oluyor 1.63 boyum.sen farkli bir model al daha uzunlari varsa karşılaştır ayağın boşta kalırBen alicaktim ama yorumlar da hep 170 ustu almasin filan yazmislar benm boy 176
Evet evet oluyor ama yarım çay kaşığı gibi koyun suya bir çay kaşığı fazla gelebilir hamilelikteAa tamam deneyeym o zamaningiliz karbonatı var onunla oluyor dimi
Anne yanında çok uzun süre yatmayacaklar, 1 yıl gibi düşünme, yeri gelecek emzirip yanında yatıracaksın, hatta koltukta kucakta ve anne babanın yatağında daha çok zaman geçiriyorlarCanım cok iyi yapmıssın iyi günlerde kullanınbenm de anne yanı beşiğinde normal sünger var. Değiştirsemmi bilemedim. Yaklasık 1 yıl o beşikte yatacak. Sağlıksız geldi bana süngeri. Bilemedim ne yapsam
Aa süper, birebir kullanan birinden bunları duymak içimi rahatlattı. Evet 7 yaşa kadar kullanılıyor dediler. Ben de aynen öyle düşündüm, anne yanı beşikte çok yatmayacak zaten, onun süngerini ellemeyeceğim, ama kendi beşiğine geçirdiğimizde güzel bir yatak olsun istedik. Teşekkürler yorumun için, gerçekten memnun kalan var mı yoksa reklam mı diye merak ediyordumKarasbaby canım bebeğin yatağını wellmatt’dan almışsın yorumlarda gözüme çarptı, ben de 1 yaşında kızıma ondan almıştım , 4 senedir kullanıyoruz neredeyse ve içeriği güzel bir marka 1 yaşına kadar da beşiğin hediyesi döşekle yatmıştı..
Yanımda yatırcağımı sanmıyorum. Anne yanı beşiğini o yüzden aldm çünkü yatakla birleşsn diyeAnne yanında çok uzun süre yatmayacaklar, 1 yıl gibi düşünme, yeri gelecek emzirip yanında yatıracaksın, hatta koltukta kucakta ve anne babanın yatağında daha çok zaman geçiriyorlaro yüzden ben anne yanının süngerini çok önemsemedim, bir de reflü yatağı falan derken zaten o süngerin üstünde çok yatamıyorlar
Rica ederimAa süper, birebir kullanan birinden bunları duymak içimi rahatlattı. Evet 7 yaşa kadar kullanılıyor dediler. Ben de aynen öyle düşündüm, anne yanı beşikte çok yatmayacak zaten, onun süngerini ellemeyeceğim, ama kendi beşiğine geçirdiğimizde güzel bir yatak olsun istedik. Teşekkürler yorumun için, gerçekten memnun kalan var mı yoksa reklam mı diye merak ediyordum
Anne yanında bebek asla yatmamalı bence canım..en çok bebek ölümleri bundan kaynaklanıyor, anne yatakta yatarak emziriyor ve sonra uyuyakalıyor bebek anne memesinde boğuluyor ya da annenin yorganının altında vs kalıyor Allah korusunYanımda yatırcağımı sanmıyorum. Anne yanı beşiğini o yüzden aldm çünkü yatakla birleşsn diyeama tabii şimdiden bilemem bebişler herseyi yaptırabilir reflü yatağı olacağı için değişmeyeyim diyorum ben de . Cok sağol canım bakalım olmadı duruma göre alırım o zaman
Benimki de öyle normal süngerdi canım…bence 1 sene yatsın bir şey olmaz, 1 sene yattı benimki deO hediye döşek nasıldı peki canım?benm bebişte anne yanı beşikte 1 yıl yatacak. Normal sünger bildiiğin. Kılıfını yıkadım o da polyester. Ne kadar sağlıklı bilemiyorum alsammı acaba 1 yıllığına güzel bir yatak. Yoksa o süngerlede olurmu. Bir de reflü yatağında da yatar genellkle düşündürücü
Neden yatirmazsinki ayy benim koynumda yatiririm bebisimi insallah yatarak emzirmeyi cok seviyirum memeyi birakip arkaalrini dönüp yatiyolar yaa bayiliyorum o hallereYanımda yatırcağımı sanmıyorum. Anne yanı beşiğini o yüzden aldm çünkü yatakla birleşsn diyeama tabii şimdiden bilemem bebişler herseyi yaptırabilir reflü yatağı olacağı için değişmeyeyim diyorum ben de . Cok sağol canım bakalım olmadı duruma göre alırım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?