2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynı aynı canım sertleşiyor ne sağa yatabiliyorum ne sola. Sırt üstü yattğmda rahat ediyorum. Sonra o pozisyonda da kasılmam oluyor. Bide bizm yatak cok yumusak. Karnım içine göçüyor yan yatınca. Bi destek yastığı şart oldu yorganı sıkıştırıyorum ben de sonra üstmüz açıkta kalıyor

Ben maden suyu içiyorum biraz daha iyi oluyor.çok geçmezse gaviscon şurup alıyorum bir kaşık.

Karasbaby canım bebeğin yatağını wellmatt’dan almışsın yorumlarda gözüme çarptı, ben de 1 yaşında kızıma ondan almıştım , 4 senedir kullanıyoruz neredeyse ve içeriği güzel bir marka 1 yaşına kadar da beşiğin hediyesi döşekle yatmıştı..

Ben maden suyu içiyorum biraz daha iyi oluyor.çok geçmezse gaviscon şurup alıyorum bir kaşık.
Maden suyundan daha faydalı öyle söliyim isterseniz bir kere de onu deneyin ben de soda içiyodum her gün yok canım ne işe yaricak falan diodum karbonat için ama bu baya farkt ettirdi ilaç a gerek kalmıo yani

Ya oğlun için sevindim ne güzel seviyor demek valla ben cumartesi kontroldeydim, anlattım şikayetlerimi hepsine normal dedi doktorum, sanırım artık yaşadıklarımız normal, saka gibi hemen hemen hepimiz 3.trimestera girdik

Maden suyundan daha faydalı öyle söliyim isterseniz bir kere de onu deneyin ben de soda içiyodum her gün yok canım ne işe yaricak falan diodum karbonat için ama bu baya farkt ettirdi ilaç a gerek kalmıo yani
Aa tamam deneyeym o zaman ingiliz karbonatı var onunla oluyor dimi

O hediye döşek nasıldı peki canım?benm bebişte anne yanı beşikte 1 yıl yatacak. Normal sünger bildiiğin. Kılıfını yıkadım o da polyester. Ne kadar sağlıklı bilemiyorum alsammı acaba 1 yıllığına güzel bir yatak. Yoksa o süngerlede olurmu. Bir de reflü yatağında da yatar genellkle düşündürücü

Kızlar bel agrisi olanlara tavsiyem kesinlikle hamile yastığı. Benim o yuzden belim hic ağrımıyor ki normal de belim cok ağrırdı.ben e bebekten 109 tlye almıştım 139 olmus suan fotosunu atiyorum kizlar
Ben alicaktim ama yorumlar da hep 170 ustu almasin filan yazmislar benm boy 176

Kizlar midesi yananlara gecmis olsun biraz erken basladi sanki mide yanmalariniz genelde son 2 aylarda cok sikayet olur.
Benim oglumda hic başıma gelmedi umarım bundada olmaz.
Benim sorunum şeker yukselmesi annemler burdaydi yedik ictik gezdik hic yukselmedi sekerim onlar gitti diye üzüldüm bisey yememisken baktim 180 olmuş..
Bugunden itibaren baya dikkat edicem insallah atlatirim bu sureci.

Anne yanında çok uzun süre yatmayacaklar, 1 yıl gibi düşünme, yeri gelecek emzirip yanında yatıracaksın, hatta koltukta kucakta ve anne babanın yatağında daha çok zaman geçiriyorlar o yüzden ben anne yanının süngerini çok önemsemedim, bir de reflü yatağı falan derken zaten o süngerin üstünde çok yatamıyorlar

Aa süper, birebir kullanan birinden bunları duymak içimi rahatlattı. Evet 7 yaşa kadar kullanılıyor dediler. Ben de aynen öyle düşündüm, anne yanı beşikte çok yatmayacak zaten, onun süngerini ellemeyeceğim, ama kendi beşiğine geçirdiğimizde güzel bir yatak olsun istedik. Teşekkürler yorumun için, gerçekten memnun kalan var mı yoksa reklam mı diye merak ediyordum

Yanımda yatırcağımı sanmıyorum. Anne yanı beşiğini o yüzden aldm çünkü yatakla birleşsn diye ama tabii şimdiden bilemem bebişler herseyi yaptırabilir reflü yatağı olacağı için değişmeyeyim diyorum ben de . Cok sağol canım bakalım olmadı duruma göre alırım o zaman

Rica ederim biz wocolat ya da cocolat aldık sanırım şu an hatırlayamadım, fotosunu da çektim bak alez aldım bir de ben aynı yerden , bezi bıraktırırken yatağa işerse deforme olmasın diye…yastık da almıştım ordan

Eklentiler

• 44B34BF8-D3E2-4285-BAF2-612EC9FB0EA1.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 39
Anne yanında bebek asla yatmamalı bence canım..en çok bebek ölümleri bundan kaynaklanıyor, anne yatakta yatarak emziriyor ve sonra uyuyakalıyor bebek anne memesinde boğuluyor ya da annenin yorganının altında vs kalıyor Allah korusun ben her zaman oturarak emzirdim ve yatağına yatırdım, böylesi daha güvenli

Son düzenleme:
Merhaba kızlar aylık kontrolden çıktık 644 gr olmuş minnağım. Ayrıntılıda hafta olarak geri çıkmıştı şimdi 1 hafta ileri çıktı çok şükür herşey yolunda. Aşırı hareketli dedim çok güzel dedi hareketinde azalma olursa acile gel bu önemli dedi. Artık çok hareketli olacak dedi. Genital bölgedeki kemik ağrısını sordum çok normal dedi hatta ağrılar artacak dedi

Benimki de öyle normal süngerdi canım…bence 1 sene yatsın bir şey olmaz, 1 sene yattı benimki de reflü yatağı da almadım ben, emzirdikten sonra gazını çıkarsan bile uykusunda süt kusabiliyorlar, ben hep yan yatırdım, arkasına da küçük bir destek koydum ve pozisyonunu sık sık değiştirdim gidip gelip ama hep yan yatırdım belli bir aya kadar…en çok bebek ölümü de sırt üstü uyurken sütü kusması ( kesik çökelek gibi olur kıvamı) ve kusmuğunda boğulması Allah korusun

Neden yatirmazsinki ayy benim koynumda yatiririm bebisimi insallah yatarak emzirmeyi cok seviyirum memeyi birakip arkaalrini dönüp yatiyolar yaa bayiliyorum o hallere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…