2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bebis seni öyle bi çalışkan yapacak ki sasiracaksin bi düzenin olacak evde sabah asker emeklisi gibi erkenden uyanıp kahvaltı isteyecekler yatakta mayışmak yok kalktığın anda kendini dinozorlarin arabaların içinde veya basket potasınin başında bulacaksın böyle böyle verirsin hiç dert etme gerçekten çünkü emzirirken böyle bi lüksün yok artık versem doğum kilomu diye kendin istiyorsun bi süre sonra ama şu an zaten pofidigiz arkadaşın dediği gibi rahat ol

Doğuma 98 günüm kalmış öyle yazıyor Ay heyecan bastı şimdiden
Ay artık 2li rakamlara düştük ya ben şubatı saymıyorum birde seninde çok ortasına kalmaz muhtemelen resmen 2.5 ay kaldı gibi geliyor bana

Ayy inşallah ya. Yaparız ya hallederiz Allah'ın izniyle sağlıkla gelecekler

Zaten taş ve enfeksiyon ağrısı da başladı gece acile gittim sancıdan. Onlar için de bol su içmem gerek. neler yaşayacağım bilmiyorum beni çok zor günler bekliyor gibi Allah yardımcımız olsun
Canım korkma sakın ol lütfen geldiğinde hepsi üst üste geliyor seni çok iyi anlıyorum ama stresli olman bebeğine daha zararlı emin ol sakinleş su an zaten yaşam sınırını geçtiler ki farketmisler allahtan önlem alınırsa hiç bisey olmaz

Çok geçmiş olsun canım tabii dua ederiz. Şikayetlerin var mıydı peki
Yok benim pek şikayetim yoktu. Bu ara enfeksiyon ve taş sebebiyle ağrım var ondan dolayı gittiğimde şans eseri öğrendim. Bence doktorlarınız bakıyordur ama bakmıyorlarsa baktırın. Nolur nolmaz.

Bu zamana kadar olcmediler mi cnm peki? Benim 4.aydan beri olcuyolar, bol bol dinlen is yapma, muhtemelen ilac verirler bide
Evet ilaca başladım.
Yok yani olculduyse de ben hiç fark etmedim.
Bu doktor alttan muayene yaparak baktı. Hiç alttan bakılmamıştı.
Haftaya doktoruma randevum var gidip söyleyeceğim. Bakalım o ne diyecek. İnşallah rahatlatan şeyler söyler

Aslında ben de öyle düşünüyorum. Birde şu zamana kadar zorlayan çok şey yaptım vs ama bebeğim bana hep tutunmuş. Başaracağız diye düşünüyorum o yüzden.
Küçük hanım da keyfini bozmak istemiyor bence sevdi yerini

Bir tek her şeyin üst üste gelmesi çok zorluyor ve ağrılar. İnşallah her şey yolunda gider

Dün oğlumu okula almaya gittim, kaban vardı üzerimde ama önü örtülmüyor karnımdan dolayı. Oradan bi arkadaş (sesi çok iridir) '' kıızz ne zaman cikacak senin karnın, daha hiç yoookk,benim senin kadarken kocamandi''diye bağırıyor karşıdan. Ya o kadar sinirlendim ki, 6 aylık bebek daha kendini nasıl göstersin deyip yönümü başka tarafa çevirdim. Yani karnım epey büyük zaten,beni ne zaman görse aynı şeyi yapıyor. Birde herkesin içinde avaz avaz bağırarak söylemesi bide küçükte olabilir herkesin yapısı farklı, insanlardaki bu herseyi söyleyebilirim tavrını hiç anlayamamiyorum.

Dün aynı saçmalığı kaynanam yaptı evime gelmiş hani karnini ne zaman görsem hep aynı boyda niye büyümüyor diyor, ki 6 aylık bir karna göre gayet normal hatta büyük bile dışarıda görenler hala dogurmadinmi doğum ne zman yakın galiba diyorlarken onun böyle soylemesi sacmalik zaten bebisimiz bir kilo bile yokken nasıl büyük karın bekliyorlar anlamıyorum 28den sonra bebekler hızla kilo alacak ve karnimiz hızla büyüyecek böyle düşünmeleri gerekir halbuki

Çok sinir bozucu, hangi hakla böyle bi hakkı kendilerinde buluyorlar. Dediğin gibi 1 kilo bile olmamış bebek ne kadar büyük olsun zaten pes yani..

Çok sinir bozucu, hangi hakla böyle bi hakkı kendilerinde buluyorlar. Dediğin gibi 1 kilo bile olmamış bebek ne kadar büyük olsun zaten pes yani..

benim kaynanam da ilk aylarımda bana zaten cok kilolosun sen kesin 150 kilo olursun dedi
bari çok yeme de az kilo al dedi kilolu gelin almasaydın
şimdilik 100 kg oldum yani +5 ile devam ediyoruz, nasip bakalım belki 150 kg olmadan kapatırım

Yaa cok tatlı konustun çevremdekilerde öyle diyor bebek olduktan sonra önceleri napıyormusum diceksin diyorlar düzenin olacak diyorlar. Ben de öyle düşünüyorum

Tamam o zaman cnm için rahat olsun stres yapma dinlen bol bol, Allahın izniyle çoğunu bitirdik hamileliğin, siki kontrol bol dinlenmeyle inşallah zamanında kucgaina alırsın yavrunu

Aman bu kaynanalar ne fena ya benimki de eşime ilk 3 4 ay bulantilardan yiyemedim bişey, yiyemiyor ya burcu ya bebek beslenemezse vitamin al falan demiş, sanki doktorlardan daha cok biliyor

Hadsize bak tam saçı başı yolmalik kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…