- 8 Eylül 2021
- 1.893
- 2.893
- 83
Böyle insanlara vermek istedigim cevap: sorunlu musunn ?? Ayyyhh böyleleri hic konuşmasa daha iyi, karnın fazlaca büyük olsa da ne yedin ne içtin nasıl doguracaksin derler.. Bebek ve annesi iyi sağlıklı olsunda az çıkmış çok çıkmış ne fark eder, zaten herkesin görmesinede gerek yok benceDün oğlumu okula almaya gittim, kaban vardı üzerimde ama önü örtülmüyor karnımdan dolayı. Oradan bi arkadaş (sesi çok iridir) '' kıızz ne zaman cikacak senin karnın, daha hiç yoookk,benim senin kadarken kocamandi''diye bağırıyor karşıdan. Ya o kadar sinirlendim ki, 6 aylık bebek daha kendini nasıl göstersin deyip yönümü başka tarafa çevirdim. Yani karnım epey büyük zaten,beni ne zaman görse aynı şeyi yapıyor. Birde herkesin içinde avaz avaz bağırarak söylemesibide küçükte olabilir herkesin yapısı farklı, insanlardaki bu herseyi söyleyebilirim tavrını hiç anlayamamiyorum.
Senin oğlun beni boyle beğendi böyle sevdi, cocugumuzda böyle oldu, gerisi de bizi ilgilendirir diyesi geliyor insanın. Niyeyse sinirlendimbenim kaynanam da ilk aylarımda bana zaten cok kilolosun sen kesin 150 kilo olursun dedi
bari çok yeme de az kilo al dedikilolu gelin almasaydın
şimdilik 100 kg oldum yani +5 ile devam ediyoruz, nasip bakalım belki 150 kg olmadan kapatırım
Yok ya ne yorumlar yapıyor başka bilsen.. Ben kızımı kaybettim gelmedi bile, sonra kocasi öldü hadi dedim insanlık bende kalsın, geldi korona aşısı kısırlık yapıyomus diyor, hep kendini düşünen bencilin teki, bende elimden geldiğince cok az görüşüyorum cnm en güzeli vallaKız yine senin ki iyi bi yorum yapmıs. Kaynanalar elestirmek için yer arıyorben görüşmüyorum cok sükür yüzlerini dahi görmedim
Evet cnm öyle bi laf var cidden 8 aylik doğanla ilgili. Haklısın cnm en güzeli sağlıkla kucağımıza almak, istedikleri zaman gelicekler, nasip neyse onu görücezBenim oglum sekiz aylik dogdu. Birde her gormeye gelen yedi aylik yasamis sekiz aylik yasamamis derler ölür derler derlerdi. Sinir olurdum o patavatsizlara. Eskilerin lafi olabilir ama o laf bir anneye soylenmez. Laflarinin karsiliginida verirdim. Cok sukur oglum simdi anasinifina gidiyor. Birde 3kiloya yakin dogdu gununu tamamlasa belkide dahada zor olacakti dogumum. Cunki son ayinda aliyo bebekler kiloyu. Cok zor bi dogum yaptim. Kordon dolanmisti. İyikide erken dogdu. Bazen bizim şer gördüklerimizde ne hayirlar gizli olabiliyor. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler. Saglicakla hepimiz kucagimiza aliriz insaAllah. Burdan o mutlulugu paylasmayida nasip eder Rabbim
hiç korkma canım hamileliklerde çok oluyo. çk açık enfeksiyona vucut. antibiyotikle gececek inşallahMerhaba kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazmıyordum bugün moralim çok bozuk idrar yolu enfeksiyonu olmuşum olmamak için çok uğraştım dikkat ettim şimdi antibiyotik kullanıcamtsh almış başını gitmiş demir düşmüş enfeksiyon var. Herşey güzel giderken şimdi bunlar çıktı inşallah birşey olmaz çok korkuyorum
Öyle valla,sana ne yani bide?Böyle insanlara vermek istedigim cevap: sorunlu musunn ?? Ayyyhh böyleleri hic konuşmasa daha iyi, karnın fazlaca büyük olsa da ne yedin ne içtin nasıl doguracaksin derler.. Bebek ve annesi iyi sağlıklı olsunda az çıkmış çok çıkmış ne fark eder, zaten herkesin görmesinede gerek yok bence
hiç korkma canım hamileliklerde çok oluyo. çk açık enfeksiyona vucut. antibiyotikle gececek inşallah
Tshdan korkma canım ben hamileliğin balondan beri hap kullanıyorum çok şükür düşürdü benim. Demir’de takviyeyle hallolur. Enfeksiyona dikkat et sadece bol su içMerhaba kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazmıyordum bugün moralim çok bozuk idrar yolu enfeksiyonu olmuşum olmamak için çok uğraştım dikkat ettim şimdi antibiyotik kullanıcamtsh almış başını gitmiş demir düşmüş enfeksiyon var. Herşey güzel giderken şimdi bunlar çıktı inşallah birşey olmaz çok korkuyorum
Allahım yaa ne kötü insanlar bunlar. İyi kaynana çok çok az maalesef. En güzeli az ve öz görüşmek mesafeyi korumak canım. Ben cok yüz verdm zamanında 3 yılımı heba ettim. Patlak verdi en son bitirdim kestm ilişkimiYok ya ne yorumlar yapıyor başka bilsen.. Ben kızımı kaybettim gelmedi bile, sonra kocasi öldü hadi dedim insanlık bende kalsın, geldi korona aşısı kısırlık yapıyomus diyor, hep kendini düşünen bencilin teki, bende elimden geldiğince cok az görüşüyorum cnm en güzeli valla
Çevre baskısından nefret ediyorum. O yüzden kimseyle görüşmüyorum bu covid pandemi olayı cok iyi oldu. Gebeliğimi de 3. Aydan önce kmseye duyurmadım. Şimdi isim soruyorlar söylemiyorum aklımızdaki isimi. Yorum yapmalarına müsade neden edeyim . Hemen yorum yapıyorlar çünkü. Normalmi doğurcan sezaryenmi diyen oluyor. Patavatsız bir halamda örnekler verdi geçenlerde blmem kimin gelini normal diye diretmiş normal olmus diyor. Ay sanki biz bilmiyoruz normali. Ki ben kadın doğum bölümünde yıllarca çalıştım ona rağmen sürekli yorum yapıyorlarKizlar çevreden konuşulmuş. Ilk bebeğime hamile iken ah iste cok zor bakmasi , gece uyanması, emzirmesi filan diye baya söylenen oluyordu hic bir zaman ben bu çocuğa bakamazmiyim diye düşünmedim rabbim bana nasip etti ise o beceriyide verir dedim ki öyle de oldu bakim konusunda hic canınızi sıkmayın birden anne oluyorsunuz ve en iyisini bilen sizsiniz.
Oğlum dogdugunda uzun uzun ona bakıp uyumadigim geceler oldu hep allahim nasil çevreden korurum, insanlarin etiketlemesinden nasil korurum diyerek. Bunun icin kendimi cok gelistirdim sürekli okudum en cok çocuğumun ne istediğine odaklandim.
Mesela simdi ise cok zor olacak , kardesini kiskanacak ikisine yetemiceksin filan deyip duruyolar bende bu benim sorunum ve benim bakış açım boyle degil diyorum elbet kıskanclik olucak çünkü insanoğlunun fitratinda var.
Mesela oğlum cok haraketli bir çocuk hemen aa yaramaz diyolar ve yaramaz etiketi vuruyolar bunlar beni incitiyor ve düşündürüyor. Yani diyecegim cocuk yetiştirmekde bakım kısmı en kolayi ama manevi yönden zor ve bunun icin kendinizi geliştirin insallah kizlar.
Euthyrox 50 mg kullanıyorum canım bendeHangi hapı kullanıyorsun ben levotiron 50mg kullanıyorum başından beri ama nolmuşsa yükselmişvalla 3 bucuk 4 lt içicem ya geçsin yeterki sizlerde dikkat edin çok
Enfeksiyin bendede var hamilelkde cok olan birsey canini sıkma cnm bende antibiyotik basladim baya var bu sefer enfeksiyon.Merhaba kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazmıyordum bugün moralim çok bozuk idrar yolu enfeksiyonu olmuşum olmamak için çok uğraştım dikkat ettim şimdi antibiyotik kullanıcamtsh almış başını gitmiş demir düşmüş enfeksiyon var. Herşey güzel giderken şimdi bunlar çıktı inşallah birşey olmaz çok korkuyorum
Iste bu baski cocuk olunca daha cok artiyor buna hazirlikli olun ve duymayin.Çevre baskısından nefret ediyorum. O yüzden kimseyle görüşmüyorum bu covid pandemi olayı cok iyi oldu. Gebeliğimi de 3. Aydan önce kmseye duyurmadım. Şimdi isim soruyorlar söylemiyorum aklımızdaki isimi. Yorum yapmalarına müsade neden edeyim . Hemen yorum yapıyorlar çünkü. Normalmi doğurcan sezaryenmi diyen oluyor. Patavatsız bir halamda örnekler verdi geçenlerde blmem kimin gelini normal diye diretmiş normal olmus diyor. Ay sanki biz bilmiyoruz normali. Ki ben kadın doğum bölümünde yıllarca çalıştım ona rağmen sürekli yorum yapıyorlar
Sorma canım bı hamileye en soylenmeyecek şeydir gerçekten sinir bozucu patavatsız insan çok işte yapacak birşey yokÇok sinir bozucu, hangi hakla böyle bi hakkı kendilerinde buluyorlar. Dediğin gibi 1 kilo bile olmamış bebek ne kadar büyük olsun zaten pes yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?