2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Böyle insanlara vermek istedigim cevap: sorunlu musunn ?? Ayyyhh böyleleri hic konuşmasa daha iyi, karnın fazlaca büyük olsa da ne yedin ne içtin nasıl doguracaksin derler.. Bebek ve annesi iyi sağlıklı olsunda az çıkmış çok çıkmış ne fark eder, zaten herkesin görmesinede gerek yok bence

Senin oğlun beni boyle beğendi böyle sevdi, cocugumuzda böyle oldu, gerisi de bizi ilgilendirir diyesi geliyor insanın. Niyeyse sinirlendim

Kız yine senin ki iyi bi yorum yapmıs. Kaynanalar elestirmek için yer arıyor ben görüşmüyorum cok sükür yüzlerini dahi görmedim
Yok ya ne yorumlar yapıyor başka bilsen.. Ben kızımı kaybettim gelmedi bile, sonra kocasi öldü hadi dedim insanlık bende kalsın, geldi korona aşısı kısırlık yapıyomus diyor, hep kendini düşünen bencilin teki, bende elimden geldiğince cok az görüşüyorum cnm en güzeli valla

Evet cnm öyle bi laf var cidden 8 aylik doğanla ilgili. Haklısın cnm en güzeli sağlıkla kucağımıza almak, istedikleri zaman gelicekler, nasip neyse onu görücez

Kizlar çevreden konuşulmuş. Ilk bebeğime hamile iken ah iste cok zor bakmasi , gece uyanması, emzirmesi filan diye baya söylenen oluyordu hic bir zaman ben bu çocuğa bakamazmiyim diye düşünmedim rabbim bana nasip etti ise o beceriyide verir dedim ki öyle de oldu bakim konusunda hic canınızi sıkmayın birden anne oluyorsunuz ve en iyisini bilen sizsiniz.
Oğlum dogdugunda uzun uzun ona bakıp uyumadigim geceler oldu hep allahim nasil çevreden korurum, insanlarin etiketlemesinden nasil korurum diyerek. Bunun icin kendimi cok gelistirdim sürekli okudum en cok çocuğumun ne istediğine odaklandim.
Mesela simdi ise cok zor olacak , kardesini kiskanacak ikisine yetemiceksin filan deyip duruyolar bende bu benim sorunum ve benim bakış açım boyle degil diyorum elbet kıskanclik olucak çünkü insanoğlunun fitratinda var.
Mesela oğlum cok haraketli bir çocuk hemen aa yaramaz diyolar ve yaramaz etiketi vuruyolar bunlar beni incitiyor ve düşündürüyor. Yani diyecegim cocuk yetiştirmekde bakım kısmı en kolayi ama manevi yönden zor ve bunun icin kendinizi geliştirin insallah kizlar.

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazmıyordum bugün moralim çok bozuk idrar yolu enfeksiyonu olmuşum olmamak için çok uğraştım dikkat ettim şimdi antibiyotik kullanıcam tsh almış başını gitmiş demir düşmüş enfeksiyon var. Herşey güzel giderken şimdi bunlar çıktı inşallah birşey olmaz çok korkuyorum

hiç korkma canım hamileliklerde çok oluyo. çk açık enfeksiyona vucut. antibiyotikle gececek inşallah

emilyinpariss canım aile hekimime sordum önce hayır yapmıyoruz dedi şeker yükleme için. biraz ısrar ettim kızımı bırakacak yer yok son haftam yaptırmak için diye. pazartesi 8de gel ölçelim açlıgı sonra sıvıyı iç tekrar iki saat sonra ver dedi. ordan eczaneye ugradım glikoz var mı diye 40lık ve 60lık var dedi kafam karıştı. kaçlık içeceksin sen 50lik degil miydi o eczacı mı yanlış hatırladı acaba

Öyle valla,sana ne yani bide?
Hayır zaten hamile insan sürekli endişe içinde oluyor, büyüyor mu iyi mi filan. Devamlı biri karnın yok büyümüyor derse haliyle yahu acaba sorun mu var diyosun sonuçta ayda bir gidiyoruz kontrole.

Tshdan korkma canım ben hamileliğin balondan beri hap kullanıyorum çok şükür düşürdü benim. Demir’de takviyeyle hallolur. Enfeksiyona dikkat et sadece bol su iç

Hangi hapı kullanıyorsun ben levotiron 50mg kullanıyorum başından beri ama nolmuşsa yükselmiş valla 3 bucuk 4 lt içicem ya geçsin yeterki sizlerde dikkat edin çok

Allahım yaa ne kötü insanlar bunlar. İyi kaynana çok çok az maalesef. En güzeli az ve öz görüşmek mesafeyi korumak canım. Ben cok yüz verdm zamanında 3 yılımı heba ettim. Patlak verdi en son bitirdim kestm ilişkimi

Çevre baskısından nefret ediyorum. O yüzden kimseyle görüşmüyorum bu covid pandemi olayı cok iyi oldu. Gebeliğimi de 3. Aydan önce kmseye duyurmadım. Şimdi isim soruyorlar söylemiyorum aklımızdaki isimi. Yorum yapmalarına müsade neden edeyim . Hemen yorum yapıyorlar çünkü. Normalmi doğurcan sezaryenmi diyen oluyor. Patavatsız bir halamda örnekler verdi geçenlerde blmem kimin gelini normal diye diretmiş normal olmus diyor. Ay sanki biz bilmiyoruz normali. Ki ben kadın doğum bölümünde yıllarca çalıştım ona rağmen sürekli yorum yapıyorlar

Enfeksiyin bendede var hamilelkde cok olan birsey canini sıkma cnm bende antibiyotik basladim baya var bu sefer enfeksiyon.

Iste bu baski cocuk olunca daha cok artiyor buna hazirlikli olun ve duymayin.
Cocuk gelisim.kitaplari okumaya baslamak lzm simdide.

Çok sinir bozucu, hangi hakla böyle bi hakkı kendilerinde buluyorlar. Dediğin gibi 1 kilo bile olmamış bebek ne kadar büyük olsun zaten pes yani..
Sorma canım bı hamileye en soylenmeyecek şeydir gerçekten sinir bozucu patavatsız insan çok işte yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…