- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
bursadan izmitten arkadaşlarım da hep böyle yapmıs. bizimki istanbulda yapılmıyor dedi. ama yarın gidip sorucam asmye. keşke yapsa. istanbulda çok zor 3 4 saat hastanede kal bir de kızım var onu bırkacak yer yok.Ben yalovadayım da, aile hekimliğin nerede? Orada yaptırabilirsin yani alt tarafı şekerimize bakıtcaz özel bi tahlil istemiyoruz. İçeceği kendimiz alıyoruz zatenBurda bir çok arkadaşım öyle yaptı bende öyle yapıcam aldım zaten glikozu da gözüm yerse bu hafta içi kalkıp gidicem teste bakalım
MelisaKızlar mini bir anket yapabilir miyiz. 2. kzıım için 2 isim arasındayız uzun süredir. Vera ve Melisa. Verayı ben istedim eşim de çok istiyo. Melisayı da ablası buldu ve çok istiyo. topu bana attılar. Vera çok agır Melisa da çok hafif gibi geliyo. Ama bunlar arasında bir karar vericem. sizin fikirlerinizi de alabilir myiim?
MelisaKızlar mini bir anket yapabilir miyiz. 2. kzıım için 2 isim arasındayız uzun süredir. Vera ve Melisa. Verayı ben istedim eşim de çok istiyo. Melisayı da ablası buldu ve çok istiyo. topu bana attılar. Vera çok agır Melisa da çok hafif gibi geliyo. Ama bunlar arasında bir karar vericem. sizin fikirlerinizi de alabilir myiim?
kızına söyledin mi canımDün rutin kontrolum vardı. Bebeği en son 20haftalıkken görmüştük, bir sonraki ultrason ne zaman dedim, rutin değil ama 32de gönderebilirm dedi. Sizleri oludukça acaba böylesi daha mı iyi diye düşünüyorum. Ultrasonda da mesela bana hiç detay bilgi vermiyorlar, sağlıklı, günü ile uyumlu aralıkta bu kadar. Onu da aralık olarak söyliyor, gun olarak değil. 2-3 gün önde mi geride mi hiç bir fikrim olmuyor. Zaten bilsem de kafaya takmaktan başka elden bir şey gelmiyor. Acıkcası galiba bu rahatlığı seviyorum. Bebek de çok hareketli, o da bana güven beriyor bir aksilik olmadığına dair.
Burada bebeğin pozisyonundan hiç bahsetmiyorlar mesela şu anda. Ben geçen hamileliğimde pilatese gidiyordum, orada artık 40haftalık biri vardı, bebek tersti, dönsün diye çabalıyorlardı, bebek ders esnasında dönmeye başladı, çatır çutur :) eğitmen ebeydi aynı zamanda, gitti o kişinin yanına, resmen hepimiz kocaman bebeğin doğum pozisyonu almasına şahit olduk :) 1-2 gün sonra da doğum oldu. Yani şimdiden pozisyon için endişelenmeye hiç gerek yok, ben bunu kendi gözlermle gördüm.
Şöyle ki bende hastaneye gidip şeker yükleme yapar mısınız desem şuan hayır derler ama kendin eczaneden alıp içeceksin onlar sadece şekerine bakacak ekstra birşey yapmayacaklar. Şekerime baktıracağım diye sor bence onada bakılmıyorsa zaten kapatsınlar orayı ne işe yarıyor başkabursadan izmitten arkadaşlarım da hep böyle yapmıs. bizimki istanbulda yapılmıyor dedi. ama yarın gidip sorucam asmye. keşke yapsa. istanbulda çok zor 3 4 saat hastanede kal bir de kızım var onu bırkacak yer yok.
İki isim halinde Melisa Vera da kulağa hoş geliyor aslındaŞu Melisa yorumlarını kızım okusa mest olur. hamile oldugumu söylediğim anda melisa dedi hatta hamile oldugumu bilmediği zmaanlarda bile kardeşi olursa melisa olsun istiyordu. eşim de çok boş bir isim gibi diyor. vera çok daha anlamlıymıs. topu bana atıyor sen koy diyor ama aklımı da karııştırıyor. yorumlarınızı okuyorum yazdugınız için çok teşekkür ederim kızlar
ahaha yok bakıyorlar. rutindr şekeirme bakmıstı. ama açlıga bakıp sonra 1 saat sonra ben geldim tekrar bakın şekeirme desem zaten anlarlar olayıŞöyle ki bende hastaneye gidip şeker yükleme yapar mısınız desem şuan hayır derler ama kendin eczaneden alıp içeceksin onlar sadece şekerine bakacak ekstra birşey yapmayacaklar. Şekerime baktıracağım diye sor bence onada bakılmıyorsa zaten kapatsınlar orayı ne işe yarıyor başka
soyadımız çok uzun canım. melisa kısa bir isim olsa belki ama o da uzun. iki ismi de seviyorum ya onlar benim bebeklerimİki isim halinde Melisa Vera da kulağa hoş geliyor aslında
Bencede melisa benim çok hoşuma gidiyor anlam olarak tam manasını bilmiyorum amaŞu Melisa yorumlarını kızım okusa mest olur. hamile oldugumu söylediğim anda melisa dedi hatta hamile oldugumu bilmediği zmaanlarda bile kardeşi olursa melisa olsun istiyordu. eşim de çok boş bir isim gibi diyor. vera çok daha anlamlıymıs. topu bana atıyor sen koy diyor ama aklımı da karııştırıyor. yorumlarınızı okuyorum yazdugınız için çok teşekkür ederim kızlar
Ay çok güzelmiş anlamı, kesin Vera o zamanvera haramdan uzak olmak anlamında. söylenişi çok hoşuma gitti ama anlamı agır geldi
Basiniz sağolsun, mekanı cennet olsun anneciginizin...Çok doğru, herkes fikrini söylüyor doğal olarak ismi duyunca. ''O e bee? ''diyende oldu. Bana birisi şu ismi düşünüyorum dese çok güzelmiş derim ama herkes bir değil tabi ki ne diyelim
İlk doğumunda annem kaldı yanımda fakat ne yazık ki bu defa o yok 5 sene önce vefat etti.
Bi kardeşim bide teyzem var en yakınım. Kardeşimde hamile gelip kalamaz, teyzem ananeme bakıyor gelemez. K.validem gorumcen kalır diyor ama asla rahat edemem en iyisi eşimin yanımda kalması. Senin annen varken en çok onun yanında rahat edersin cnm. Ne güzel şımartıyor anneler kıyamıyorlar kızlarına
Eve cnm çok haklısın. Sen içine ne siniyorsa onu yap, kimlik çıkarmadık ya sonuçta
Su olsa sadece tuvalet zamanı değil devamlı gelir canım rahat ol.
Aminn Allah razı olsun ..Basiniz sağolsun, mekanı cennet olsun anneciginizin...
Hayır söylemedim. Yılbaşında söylemeyi planlıyorum. “Kardeşin olacak o da sana bu hediyeyi yollamış” deme planım var :)kızına söyledin mi canım
Kuzum zaten anlasınlar olayı ben anlamasınlar demiyorum şeker yükleme deyince kendileri yükleyecek sanıyorlar o yüzden hayır diyorlar sen belirt bunu yani sadece şeker ölçümü için geleceğini kalan kısmı kendin halledeceğini ondan bahsediyorum benahaha yok bakıyorlar. rutindr şekeirme bakmıstı. ama açlıga bakıp sonra 1 saat sonra ben geldim tekrar bakın şekeirme desem zaten anlarlar olayı
Dün doktordaydım aynı durumu yaşıyorum bana daha küçük idrar kaçırman için ama suyun da iyi dedi sürekli çamaşır değişiyorum ki şuan 750 gram gözüküyoruz bir idrar testi yaptır dedi sabah gideceğim suyunda sorun yoksa genel olarak idsrdır çok panik olup takma bence canımAçıkçası idrar yolu enfeksiyonu mu diye düşünmeye başladım canim dunden beri vajinamda aşırı agri var bugün parol atmistim sırtımda ağrıyor diye o arada kesildi agri ben yorgunluktan diye dusunuyordum vajjna ağrımı eğer öyleyse idrari da tutamayabilirim belkide iyi düşünmeye çalışıyorum ama yinede içim rahat değil bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?