2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
bursadan izmitten arkadaşlarım da hep böyle yapmıs. bizimki istanbulda yapılmıyor dedi. ama yarın gidip sorucam asmye. keşke yapsa. istanbulda çok zor 3 4 saat hastanede kal bir de kızım var onu bırkacak yer yok.

Melisa

Şu Melisa yorumlarını kızım okusa mest olur. hamile oldugumu söylediğim anda melisa dedi hatta hamile oldugumu bilmediği zmaanlarda bile kardeşi olursa melisa olsun istiyordu. eşim de çok boş bir isim gibi diyor. vera çok daha anlamlıymıs. topu bana atıyor sen koy diyor ama aklımı da karııştırıyor. yorumlarınızı okuyorum yazdugınız için çok teşekkür ederim kızlar

Melisa

kızına söyledin mi canım

bursadan izmitten arkadaşlarım da hep böyle yapmıs. bizimki istanbulda yapılmıyor dedi. ama yarın gidip sorucam asmye. keşke yapsa. istanbulda çok zor 3 4 saat hastanede kal bir de kızım var onu bırkacak yer yok.
Şöyle ki bende hastaneye gidip şeker yükleme yapar mısınız desem şuan hayır derler ama kendin eczaneden alıp içeceksin onlar sadece şekerine bakacak ekstra birşey yapmayacaklar. Şekerime baktıracağım diye sor bence onada bakılmıyorsa zaten kapatsınlar orayı ne işe yarıyor başka

İki isim halinde Melisa Vera da kulağa hoş geliyor aslında

ahaha yok bakıyorlar. rutindr şekeirme bakmıstı. ama açlıga bakıp sonra 1 saat sonra ben geldim tekrar bakın şekeirme desem zaten anlarlar olayı

Bencede melisa benim çok hoşuma gidiyor anlam olarak tam manasını bilmiyorum ama

Basiniz sağolsun, mekanı cennet olsun anneciginizin...

isim konusu beni çok geriyor ve çok mutsuz ediyor
ilk cocukta isim meselesi bizde cok olaylı kapandı
bu sebbele bu bebekte bahsini açmıyoruz ama sonrası sanki yine öyle

neden derseniz kısa anlatayım,
kayın babam vefat etmişti biz evlenmeden önce, ilk cocukta kocamın bütün sülalesi fikir beyan etti,
işte eğer ahmet can olmazsa bebek görmeye gelmeyiz, altın takmayız falan filan.
ben tepksizi kalınca dahası söylenenleri umursamayınca aile olayı cok ileriye götürüp, kavgaya cevidirdi,
işin içine ailemi kattı, derken kötü bir dönem geçiirdim.

şimdi kalbim 2ye bölünmüş gibi
benim abim emektarım babam yoktu o bakıp büyüttü, okuttu evlendirdi
hem onun ismi olsun istiyorum onu mutlu etmek değer verdğimi hissettirmek iistiyorum,
hem bağımsız bana özel isim olsun istiyorum
kocam bana inat istiyorsun yoksa seçmezdin diyip damarıma basıyor, karışık duygular içindeyim.

Kizlar cok sagolun tum gun uğraştım valla yap yap bitmiyor cidden.birde eşyalı ev tuttuk kendi eşyalarımı getirmedim annem olmasa işim cidden çok çok zor olacaktı gebito canim yanina birini çağır mahvoluyorsun. Tabi bu halimede şükür ama her yerim sızlıyor

ahaha yok bakıyorlar. rutindr şekeirme bakmıstı. ama açlıga bakıp sonra 1 saat sonra ben geldim tekrar bakın şekeirme desem zaten anlarlar olayı
Kuzum zaten anlasınlar olayı ben anlamasınlar demiyorum şeker yükleme deyince kendileri yükleyecek sanıyorlar o yüzden hayır diyorlar sen belirt bunu yani sadece şeker ölçümü için geleceğini kalan kısmı kendin halledeceğini ondan bahsediyorum ben

Dün doktordaydım aynı durumu yaşıyorum bana daha küçük idrar kaçırman için ama suyun da iyi dedi sürekli çamaşır değişiyorum ki şuan 750 gram gözüküyoruz bir idrar testi yaptır dedi sabah gideceğim suyunda sorun yoksa genel olarak idsrdır çok panik olup takma bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…