- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
Hadsize baktam saçı başı yolmalik kaynana
Aman bu kaynanalar ne fena ya benimki de eşime ilk 3 4 ay bulantilardan yiyemedim bişey, yiyemiyor ya burcu ya bebek beslenemezse vitamin al falan demiş, sanki doktorlardan daha cok biliyor
Ben baktırdım geçen ay 3,70 lerdeydi. Bu cumarteside bakacak aşağıda hissediyorum çünkü. Cok kısalmamıs full uzan bari canm kabız olma iş yapmaYok benim pek şikayetim yoktu. Bu ara enfeksiyon ve taş sebebiyle ağrım var ondan dolayı gittiğimde şans eseri öğrendim. Bence doktorlarınız bakıyordur ama bakmıyorlarsa baktırın. Nolur nolmaz.
Kız yine senin ki iyi bi yorum yapmıs. Kaynanalar elestirmek için yer arıyorAman bu kaynanalar ne fena ya benimki de eşime ilk 3 4 ay bulantilardan yiyemedim bişey, yiyemiyor ya burcu ya bebek beslenemezse vitamin al falan demiş, sanki doktorlardan daha cok biliyor
Senin ki tam fenaymış . Ben görüşsem kimbilir neler duyarımbenim kaynanam da ilk aylarımda bana zaten cok kilolosun sen kesin 150 kilo olursun dedi
bari çok yeme de az kilo al dedikilolu gelin almasaydın
şimdilik 100 kg oldum yani +5 ile devam ediyoruz, nasip bakalım belki 150 kg olmadan kapatırım
Senin ki tam fenaymış . Ben görüşsem kimbilir neler duyarımallaha yakın bana uzak
Benim oglum sekiz aylik dogdu. Birde her gormeye gelen yedi aylik yasamis sekiz aylik yasamamis derler ölür derler derlerdi. Sinir olurdum o patavatsizlara. Eskilerin lafi olabilir ama o laf bir anneye soylenmez. Laflarinin karsiliginida verirdim. Cok sukur oglum simdi anasinifina gidiyor. Birde 3kiloya yakin dogdu gununu tamamlasa belkide dahada zor olacakti dogumum. Cunki son ayinda aliyo bebekler kiloyu. Cok zor bi dogum yaptim. Kordon dolanmisti. İyikide erken dogdu. Bazen bizim şer gördüklerimizde ne hayirlar gizli olabiliyor. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler. Saglicakla hepimiz kucagimiza aliriz insaAllah. Burdan o mutlulugu paylasmayida nasip eder RabbimAllahın izniyle bişey yoktur cnm, sorma o yazıyı bende okudum, gece rüyamda doğum yaptım cok etkilendim ya, benim eşim 8 aylik doğmuş, ya ona çekerse diye kafamdan kurup duruyorum su sıra
Amin Allah razı olsun inşallah o güzel günleri görelim hep birlikteTamam o zaman cnm için rahat olsun stres yapma dinlen bol bol, Allahın izniyle çoğunu bitirdik hamileliğin, siki kontrol bol dinlenmeyle inşallah zamanında kucgaina alırsın yavrunu
Bu eskilerin mantigini anlamis degilim ben zaten yahu bebek ne kadar cok icerde gününü yaşarsa o kadar cok şans artar yani gelisimini tamamlar 7 aylik bebegin 8 ayliga gore yasama şansı tabiki daha fazla olmaz ben hic takilmiyorum valla canim mantikli düşününce çoğu seyleri sacma geliyor o yuzden salla gitsinBenim oglum sekiz aylik dogdu. Birde her gormeye gelen yedi aylik yasamis sekiz aylik yasamamis derler ölür derler derlerdi. Sinir olurdum o patavatsizlara. Eskilerin lafi olabilir ama o laf bir anneye soylenmez. Laflarinin karsiliginida verirdim. Cok sukur oglum simdi anasinifina gidiyor. Birde 3kiloya yakin dogdu gununu tamamlasa belkide dahada zor olacakti dogumum. Cunki son ayinda aliyo bebekler kiloyu. Cok zor bi dogum yaptim. Kordon dolanmisti. İyikide erken dogdu. Bazen bizim şer gördüklerimizde ne hayirlar gizli olabiliyor. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler. Saglicakla hepimiz kucagimiza aliriz insaAllah. Burdan o mutlulugu paylasmayida nasip eder Rabbim
Zaten normalde de genelde hep uzaniyordum evde olduğum için.Ben baktırdım geçen ay 3,70 lerdeydi. Bu cumarteside bakacak aşağıda hissediyorum çünkü. Cok kısalmamıs full uzan bari canm kabız olma iş yapma
Canım 4 cm 40 mm yani gayet ideal bi uzunluk.Kızlar bu uzunluk kisalik olayi ne simdi siz deyince baktim da bende benim rahim uzunlugumu bisi uzunluğunu en son ölçmüştü doktor iyi erken dogum gozukmuyor suan demisti simdi baktım da d:4 kusur cm var mm cinsinden yaziyorda cm olarak 4 falan onu mu diyorsunuz? O degerin kac olmasi gerekiyor
Aynen kuzum 40 kusur yazıyor iyi ya tırstım zaten kac gündür ayaktayim valla bazen dikkat bile etmedim biseyleri itekledim falan neyseki yerlestik ya valla.sagol canim rahatladimCanım 4 cm 40 mm yani gayet ideal bi uzunluk.
Ayy ne iyisin ozaman cnm ne güzelKız yine senin ki iyi bi yorum yapmıs. Kaynanalar elestirmek için yer arıyorben görüşmüyorum cok sükür yüzlerini dahi görmedim
Ay ne kayinvalideymis onlar yahu.bana oyle deseler ben kavga ederim zaten ki bebim kv iyidir yani cogu zaman bazen sinir oldugumda esime yuklenirim benim ailemi bana dolduruon der ama bana genelde hak verir ondanAyy ne iyisin ozaman cnm ne güzel
Benimkide hep kiziyla kiyasliyor beni kizim kilo almadi sen aldi mi ayy hic bitmiyor laflari dinlememk en iyisi
Haklisin valla kuzum ben hamile kaldim benim hamile oldugumu kimseye soylememis kizinikini hem yayim yapti dah cinsiyeti bile kabulenemiyor kadin bilmiyorum valla benin annem babam da kaynana kayinbaba geline birsey diyemeiyorlar ki oglumuzla gecinsin diyeAy ne kayinvalideymis onlar yahu.bana oyle deseler ben kavga ederim zaten ki bebim kv iyidir yani cogu zaman bazen sinir oldugumda esime yuklenirim benim ailemi bana dolduruon der ama bana genelde hak verir ondanhatta sen gelmek istemezsen gelme ben gider gelirim bile dedi beni hic zorlamio gel die yani ama ben gidiyorum kv elimi biseye sürdürmez yaşlı diye ben biseyler yapmaya calisirim bazi seylere sinir olurum daha da yapmicam derim yine dayanamam ama kizlar size oyle diyorlarsa sizde onlarin yaptigi gibi yapacaksiniz bakin bakalim daha yapiyorlar mi
Of cok zor valla. Kv kişisi torunu görmeye gelmem demiş zaten hayırlı olsun falan diyede aramadılar. Eşim arayı bulmaya calısıyor kendince ama boş yani. Çok kötü bi ailesi var. Adım atarlarsa ben de senin gibi arada görüşürüm ama hiç adım atan yokbende 2 sene gmrüşmedim, kocam efendi her memlekete annesine gittiğinde dolup geliyordu
sonra annem bana kızdı, kaynananı bende sevmem ama kocanla huzurun bozuluyor değmez ona
arada git gel dedi, öyle gittim. annemle annesi asla görüşmüyorlar.
Ayy bu kıyaslaamalar hiç bitmez takma kafana he de geç canımAyy ne iyisin ozaman cnm ne güzel
Benimkide hep kiziyla kiyasliyor beni kizim kilo almadi sen aldi mi ayy hic bitmiyor laflari dinlememk en iyisi
Of cok zor valla. Kv kişisi torunu görmeye gelmem demiş zaten hayırlı olsun falan diyede aramadılar. Eşim arayı bulmaya calısıyor kendince ama boş yani. Çok kötü bi ailesi var. Adım atarlarsa ben de senin gibi arada görüşürüm ama hiç adım atan yok
Aman gelmesin daha hayırlı olur seninn için. Gelipte laf sokuşturup lohusa psikolojini alt üst etceğinetorunda cok hevesliydi sana peeeehh,
benimki de ilk doğuma inekler var kalamam demişti ne hamilelikte ne doğumda yanımda olmadı
şimdide "ben o tarihlerde almanyaya ikinci geline tatile gideceğim, zaten annesi var o bakar demiş
her zaman yapmadıkları daha iyi, en azından üste çıkan ben oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?