2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay nasıl söylemiyorsunuz gizleniyor mu karnınız mesela? benim kız karnımdan bir adım öteye gitmiyor kardeşim aşağı kardeşim yukarı.. üstelik tesadüfen herkesten önce öğrendi kuzum kist için muayeneye gittiğim sıralarda onuda götürmüştük sonrasında hayvanat bahçesine falan götürürüz diye şak diye öğrendi herkesten önce yani ama şikayetim yok çok alıştı ve benimsedi kreşte öğretmenine bile söylemiş kardeşim olacak onu çok sevicem biliyor musunuz diye

Öff bunu mu takıyorsun kafana kuzum ya biz kadınlar hayatımız boyunca zaten hep bişeylerimize dikkat ediyoruz. Fiziğimiz olsun saçımız makyajımız olsun bakımımız olsun.. Ama hamilelikte bari vücuduna bir es vermelisin o kilolar kalıcı değil çünkü. Ben kızımda hiiç kafama takmadım 35 kilo aldım ve hepsini verdim sonrasında biraz çaba ve dikkatle. Şimdi gene takmıyorum 11-12 kg aldım umrumda mı hayır değil. Çünkü biliyorum ki doğum sonrasını hepsini vereceğim diyestisyen destekli bir rejim ve ev içindeki işlerimi hallederken işi bir yandan da spora dökerek hoppp kızımın 1 yaş doğum gününde eskisi gibi zayıftım Dikkat edin tabiki ama buna üzülecek kadar kafaya takmamalısınız bence

Çok alakasız ben hep soluma yatıyorum ve oğlum ters kafası yukarda hemde benim şuanlık mevzu değil yani hamile olduğumu öğrendiğimden beri soluma yatarım ama gel gör ki evladım kafasını midemin altına dayamış sen tabiki soluna yat kan akışı güzel olsun bebeğine ama düzelme kısmı tamamen bebeklere kalmış canları isterse dönerler ancak onuda bekleyip göreceğiz

Ablayı kırmayın

şimdilik herşey toz pembe. ama ortada aglayan emzirilen sürekli ilgi gösterilen bir bebek yokken herşey güzel olabilir de doğumdan sonra neyle karşılaşacagız merak ediyorum. abla olma fikrini çok seviyor. sürekli oyuncak alalım kardeşime hediye yapalım kardeşime. bunu kardeşime veririm ben altını degiştiririm kardeşimin diyor. bakalım 3 ay sonra nasıl olacak.
göbeğini nasıl fark etmiyor. maşallah nasıl gizleyebildin bu kadar.

ilkinde onların istediği isim mi oldu. eger öyleyse abinin adı ve yanına kendi begendiğin bir adı koyabilirsin canım. üzgünüm de kocanın tarafı hakkını fazlasıyka kullanmıs. gerçi onlara neyse

taam canım yarın gidip sorucam inşallah olur valla çok sevinirim

Güle güle güzel günlerde sağlıkla oturun canım yeni evinizde

İki ismi de çok severim, ama Melisa diyorum

Haklısın canım fiziki kafama takmıyorumda benm boyum kısa nefes darlıgından normal doğuma kadar etkilenicem o moralimi bozuyor. Bu mide yanmalarım şikayetlerimde kilodan kesinlikle. Bi aralar şişmanken de bu şkayetlerim vardı. Doğumdan sonra da vereceğimi hiiiç sanmıyorum hantalın tekiyim ben neyse bebişler sağlıklı olsunda

Cnm gecmiis olsun moralini hic bozma bol bol dinlen is yapma bol bol su icmekte iyi olduğunu duymuştum ikiz bebek bekleyenler topiginde
Saglikla kavuşacaksın kizina hep olumlu düşün cnm moral önemli biliyorsun
Zaten taş ve enfeksiyon ağrısı da başladı gece acile gittim sancıdan. Onlar için de bol su içmem gerek. neler yaşayacağım bilmiyorum beni çok zor günler bekliyor gibi Allah yardımcımız olsun

Dikiş atıldı bana acilen, sonrasında hep istirahat ve progestan böyle devam edicez. İnşallah sağsalim zamanında kavuşalım yavrularımıza
Amin inşallah sana da çok geçmiş olsun. bir çabuk geçsin istiyorum bu birkaç ay.

Şubat ayından sonra yaklaşık 15 kilo vermiştim. Yani çocuk kilolu olmama alışkın. Tabi şu an farklı bir göbek yapısı ama ne bilsin yavrum :)

Şu sıra yeni okula başladı, ilk kez günde 6 saat okula gidiyor. O nedenle mi bilmiyorum, okul yeni diye mi, son günlerde çok mutsuz okuldan alınca. Hep negatif bir şeye kanalize oluyor. Mesela yarın kütüphane günü, bugun kitabını çantana koyalım yarın istersen yeni kitap al dedim, ne ağlamak ben o kitabı vermek istemiyorum diye. Tamam dedim vermek zorunda değilsin, yine durup durup ağlıyor ben kitabı geri vermek istemiyorum diye. Son 6 ayda hayatımızda büyük değişiklikler oldu ve ben değiştim, çocuk da beni aynalıyor sanırım. O nedenle çok üzülüyorum. Mesela son zamanlarda kimse ile görüşesim yok, bir nevi evimizde sessiz sakin oturabilirken oturuyoruz gözü ile bakıyordum ama şimdi acaba çocugu cok mu asosyal bıraktık diye endişeleniyorum.

Amin inşallah sana da çok geçmiş olsun. bir çabuk geçsin istiyorum bu birkaç ay.
Çok teşekkürler, inşallah güzel olucak her şey canını sıkma, haftaya kendi doktorundan güzel haberler alırsın inşallah. Progestan tedavisiyle rahim boyu uzayan çok insan okudum, bizimkiler de uzayacak inşallah

Çok geçmiş olsun canım tabii dua ederiz. Şikayetlerin var mıydı peki

okula gidiyor en azından canım bu dönemde pandemi zamanı zaten çok insanla görüşwmedik hiçbirimiz kensini eksik hissetme o konuda. umarım söylediğin zaman çok sevinir kızın.

okula gidiyor en azından canım bu dönemde pandemi zamanı zaten çok insanla görüşwmedik hiçbirimiz kensini eksik hissetme o konuda. umarım söylediğin zaman çok sevinir kızın.
Evet o konuda cok haklisiniz, yani turkiyedeki cocuklara nazaran cok sansli oldu burada. Pandemi basladigindan beri sadece 2 ay okulu kapandi. Geri kalan zamanlarda okula gitti, okuldan cikinca parkta oynadilar falan o bakima cok sansli oldular. Ama simdi oyle degil ve ben klasik anne suclulugu yasayip hatayi kendimde ariyorum. Gercekten su surecte tek hatamin yeteri kadar sosyallesmemek oldugunu dusunup kendimi sucluyorum cunku hata bende olmali bu ruh halimde. Bilmiyorum cok duygusal oldu bu ara. Bugun okuldan aldim agliyor; neden; 3 kurusluk yuzuk kirilmis, butun gun aglamis, aglamaktan yemek yiyememis. Gozunun yasi ile agliyor. Boyle olunca cocugun psikolojisi bozuldu ve daha biz bebegi bile soylemedik diye dusunuyorum. Cok mu karisik yazdim bilemedim :) kusura bakmayin

o yaştaki çocuklarım hepsi gelgitli. canım senle ne alakası var. kızım usludur ama sakız ya da toka herhangi birşey alınca ambalajını yırtarsan evi ayaga kaldırır. düşmanı olursun. yani demem o ki hepsi böyle. senle ilgili hiçbirşey yok. bir de çocugun huyu öyleyse anne babanın çok da etkileyebilecegine inanmıyorum ben sonucta aynı ailenin içinde yetişen çocukların hepsinin huyları birbirindrn apayrı.
hem belki de kardeş haberi kötü degil iyi etkiler düşündüğün gibi olmaz. bizimki haberi almafan kardeş konusu açılınca pencereden aşagı atarım istemem diyordu. bir anda degişti. bunlara akıl sır ermiyo

Günaydın kızlar, açlık şekerim 74 çıkmış bugun de tokluk verdim sağlık ocağında. Kanım bi miktar düşük çıkmış ama cook değil. Doktorum şurubumu 2 ye çıkarır büyük ihtimalle. Bu cumartesi muayenemiz var 1 aydır görmüyorum bebeğimi 7. Aya da girmiş bulunuyorum

Canım şimdiden söylesen alışması açısından iyi olmazmı? Son 3 aylık döneme girdik artık anca alışır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…