2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

her cocuk kendi fıtratını kendi belirler, iki kardeşi geç,
aynı anda karında olan tek yumurta ikizleri bile karakter bile aynı olmazken
kimse kimsenin cogunu belli bi kalıba sokamaz.

herkesin yetiştirme disipline etme yöntemi farklıdır,
ben oğluma el kaldırmam , cok sertte bağırmam ama kv laf sokmalı der
bizim torun anasından çok korkar, oğlumdan korkmaz diye

ben bağırmadan dövmeden oğluma yapması yapmaması gerekiği şeyleri
adam gibi anlatıyorsam demek benim oğlumun dili bu, kimse karışmaz.

inşallah kardeşleri ile cok iyi geçinecekler.

geçen instagramdan muhabetimin olmadığı biri mesaj atmış,
normal mi sezaryan mı doğum yapacaksın, bence normal yapmaya çalış
sezaryan çok zor bilioyor musun

aaaa be kadın buna sen mi karar veriyorsun, buna dr bile karar veremiyor
cocuk karar veriyor, bebek ve anne sağlıklı olsunda normal sezaryan kime ne
ki gelip sen mi bakacaksın bana

Yaaaa delimidir nedir soylenirmi öyle şey nasıl ayıp ve kırıcı hem 5 çok iyi canım bende 8 aldım 60 kiloyum şuan ilk başta dört kilo vermiştim zaten bulantidan ama gören nerene aldın kiloyu hiç belli değil diyor bakalım kaç kilo ile kapatacağım bende merak ediyorum öyle çok istahimda yok normal hayatta beslendigimden bile az yiyorum oğullarımda 19 ve 18 kilo almistim bu arada 150 olursan dünya rekoru sende olur şaka bir yanada iyi gidiyorsun çok almazsın sen bence

Sanane ya sanane. Senle ne muhabbetim var ki bana akıl veriyorsun. Tövbe yarabbim. Ben sert mizaçlıyım o yüzden bana sadece yakn olduklarım konusursa konusur onlarada cevabını veririm. Anneme genelde konusuyorlar . Bu insanların işi gücü yok. Sen de baska konuda akıl vermeye calıs

Bende bundan sonra hamilelere sadece ay çok yakışmış hamilelik der geçerim düşünüyorum da acaba hiç karnın küçük yada büyük yada kilo almamissin çok almışsin dediğim kimse varmı acaba olmuşsa hepsinden özür dilerim ki demem demediğimde de eminim ama insan kendi yaşayınca hemen empati yapıyor

her aman gülerek söyler, canım oğulları bununlaf sokması olduğunu anlamazlar
ilk cocukta 10 kilo aldım
bunda da hedefim 10-12 arası almak ama nasip her cocuk bir olmuyor
gündelik hayatta ki gibi beslemiyorum , abartmıyorum ama kısmıyorum da
dr böyle devam edersen yine aynısı olur diyor bakalım

ben hiç umursamam cevap dahi vermem o yüzden bana sinir oluyorlar
kv bile bir şey der, laf sokar bi ton sey , ben bildiğimi okurum çıldırıyor

Evet evet o söyleyenler karar veriyor 8 aylık yaşamaz 7 yaşar nasıl sacmaliktir bu ya Allah'tan başka kim bilebilir bende 7 aylık doğmuşum ablamda öyle hatta ablam keseyle birlikte doğmuş herkes ölü sanmis ama bir bakmışlar gözler kesenin içinde fildir fildir dönüyor canı veren Allah alan da o Allah'ım kimseye evlat acısı göstermesin sağ saglim kavusalim inşallah

Garip cidden herhese hakettigi muameleyi yapacaksin canım agzinla kuş tutsanda olmuyor cunku agzina eden degerli oluyor

B Birmuhendisinruyasi senin verdiğin linkten aldığım banyo seti geldi canım :) çok çok güzel 197 tl ye aldım ben ama değer inşallah sağ salim kullanmayı da nasip eder Allah teşekkür ederim :)
Hayırlı olsun canım demek ki sen alana kadar stok bitmis sınırlı stokta 182 tl idi. Sevindim beğenmene bana nasip olmadı bari size olsun demistim rica ederim canim gule gule kullansın bebiş

İnşallah ne bileyim bebeğe bakamıyomuşum gibi hissettim çok üzüldüm ya Çok sağol yazdığın için
hiç olur mu öyle şey. ilk hamileliğimde o kadar dikkat ederdim ki herşeye yine de idrar yolu enfeksiyonu oldum çok agrım olmustu. doktora gitsem de ilaç vermez diye evde geçirmeyi düşündüm iyi ki yapmamısım zarrlı bebege enfeksiyon hemen antibiyotik kullandım ve geçmişti. senin de gececek.

Garip cidden herhese hakettigi muameleyi yapacaksin canım agzinla kuş tutsanda olmuyor cunku agzina eden degerli oluyor
Ah ah tek gelinim bitane eltim olmasini çok isterdim ama yok anam
Aynen ağzına yapan cok kiymetli oluyor

Desene bi ara şimdi 100 oldum kaldı 50 onu da kalan 5 ayda alırım inşallah diye gerçekten sinir oluyorum hamile insana kilo muhabbeti yapanlardan karnına yorum yapanlardan ben benimkiler böyle bana özel diyip geçiyorum bana da çok büyümüş diyip duruyorlar

Valla ben hiç sert mizacli değildim asla cevap vermez susar içime içime ağlardım böyle dedi diye konuşmayı muhabbeti de kesemezdim cocuk biraz büyümeye başladığında aklim başıma geldi ben sussam o duyuyor onun yanında çocuğuma sıfat yakistiriyorlar bana dedikleri saçma muhabbetler önemli değil ama sırf bu annelik o kadar değiştirdi ki beni şu an hiç tahammülüm yok birine canım sıkılıyorsa ve bu durum evde surat asmama düşünmeme sebep oluyorsa anında ağzıma geleni söyleyip mesafe koyuyorum cocuk oyun oynarken bana anne neden beni duymuyorsun dedi geçen gün hadsizin birine sinirlenmistim dedim ne gerek var çocuğumun zamanından o anından çalmaya hep bu kafadayım

Korkma cnm hepsi ilaçla hallolur Allahın izniyle, cok geçmiş olsun

Aynen cnm en güzeli öyle, bende eşim için arada görüşüyorum,malesef çünkü bizi gelinleri olarak görüyorlar kızları degil

Hayırlı olsun canım demek ki sen alana kadar stok bitmis sınırlı stokta 182 tl idi. Sevindim beğenmene bana nasip olmadı bari size olsun demistim rica ederim canim gule gule kullansın bebiş
Olsun canım ben 250 300 arası favori yapmıştım fiyat düşer diye düşünüyordu 197 iyi geldi yine Amin inşallah hepimizin bebeği alınan her şeyi sağlıkla kullansın bu da benim oğlumun ilk eşyası umarım uğurlu gelir

Hic korkmayın, Allahın izniyle hepsi düzelir,bebisinizede birşey olmaz.2 3 hafta once bende enf.oldum önce korktum da ama burdada birsuru kişide olduğunu gördüm, zaten hamileyken içilebilecek antibiyotik veriyorlar, en az 2 2.5 litre de su için geçer..demirde ilacinizi artırır değiştirir bir şey yaparlar, onu da portakal suyu gibi bir şeyle içersiniz oda düzelir ..Siz bebeginiz için sakin olun, stres yapmayın o da orda mutlu olsun annesi

Cok haklısın canım en iyiisni yapıyorsun. Ne münasebet çocuğuma sıfat takmak. Ben gelemem öyle seylere heralde cok kötü kalp kırarım. Daha doktorum 3. Ayımda bu cocuk tembell olcak galiba papatya dediğinde bile gözlerim dolmustu. Baskası olsa cevabını alırdı

Kızlar bebişin ayakları sol yanıma dayıyor. Yanmı duruyor anlamadım. Sol yanıma yatınca ayaklarıyla debeliyor yatağı resmen elimi koyduğumda ayaklarını hissediyorum yaa çok değişik bişey ilk defa bu kadar elime geldi ayakları

6 haftalıksan daha yeni başlıyor canım bulantılar rahatsızlıklar. 12’ye doğru rahatlayacaksın; 25 ve sonrasında daha reflü tarzı rahatsızlıklar başlayabilir
Eyvah o zaman, sıradan bi bulantı da değil bütün hayatımı etkiledi hiçbişey yapamıyorum bütün gün duruyorum öyle, bidaha dışarı çıkamıcam gibi falan geliyo, midemin içinde bide gaz birikiyo durduğum yerde duramıyorum, şikayetler devam etsede normal hayata geri dönüyoruzdur heralde ya, alışıyomuyuz, çok paniğim şuan acemi hamile olarak
Ara ara hep oldu . Hormonlar mideyi etkiliyor. Suanda tavan yapmıs durumda
Nasıl yemek yiyorsunuz ilerledikçe iştah geri geliyomu ? bnm mide hazmetmiyo şuan resmen, bütün gün iki tas çorba içebiliyorum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…