2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar oğlum diyir anne hauvanat bahcesine gidelim bahar gelince dedim gideriz kardesini de kanguraya koyariz rahat ederiz dedim annee bende ata binebilir miyim dedi
Tam bir hayaller hayatlar olmus kanguru kardeş sen bebeği tut biraz biz gezip geleceğiz

bakayım canım çok sağol :) almaya başlamam lazım ufak ufak artık eşimde bu ayın sonuna artık yaparız falan diyor bakalım
Bende almadım doğru düzgün bişey cnm, geçen bebek arabası ve beşik aldik e bebekten 650 liralık cek verdiler, oraya bakayim diyorum sonra trendyola hepsi burada ya falan bakicam su sıra indirimler var

Kızlar Emzik almayi düşünenleriniz var mı ne alacaksiniz oğlum aventin emzigini tutmuştu sadece alsam mi diyorum beklemeden malum fiyatlar artıyor 2. Aydan sonra vermek istiyorum ben yada başka damaksiz Emzik muadili bileniniz var mı acaba fiyati yinede çok pahalı 2li 90 lira

Bende almadım doğru düzgün bişey cnm, geçen bebek arabası ve beşik aldik e bebekten 650 liralık cek verdiler, oraya bakayim diyorum sonra trendyola hepsi burada ya falan bakicam su sıra indirimler var
Ben kıyafet işini tamamladim kızlar sadece araç gereç kaldı bir kaç tane ivir zivir bizimki araç gereç bile sayılmaz bakalım onuda bu hafta indirimde halletmek istiyorum

Baktım ben trendyol indirimlerine şimdi geçen hafta 55 tl ye favladığım 5 li hastane çıkışı bu hafta 61 tl olmuş 71 e yükseltip 61 e düşürmüşler ben yine sanırım mağaza mağaza gezip bakcam sadece 3 lü tulum buldum 63 tl ye onu aldım

Ben kıyafet işini tamamladim kızlar sadece araç gereç kaldı bir kaç tane ivir zivir bizimki araç gereç bile sayılmaz bakalım onuda bu hafta indirimde halletmek istiyorum
Bizde de abladan kalan beşik bebek arabası hamak bir kaç battaniye falan var. Onlar olduğu için rahatım çünkü pahalılar şu an bizde kıyafet, biberon ve bakım ürünleri falan alınacak bakım ürünü de bir pişik kremi ve şampuan almayı planlıyorum kızımda da öyle yağlar kremler kullanmamıştım

Ay benımde psikolojim bozuluyor yavrumun kıyafeti yok diye eşim de sanki dogucak hemen acele etme diyo ama ben bu ay sonuna kadar hepsini tamamlamak istiyorum herşeyi ama hala kafamda bi sürü soru var ya şampuan ne marka almaliyim, hani setler var ya tırnak makasi falan alsam mi, kendim için göğüs kalkanı mi alsam sadece krem mi, e gecelik ne beden alicam, daha bi sürü şey var aklımda ya

Ya hayal kırıklığına uğradım suan neyse alicaz artık yapçak bişey yok yada ay sonu indirimleri mi beklesem

Bende banyo sonrası için krem alacağım sadece bakım ürünü şampuan hala devam zaten abiden kıyafet kolaymış gerçekten ya ebebekten aldim cesit vardi hemen tek seferde bitti gerçekten Allah kolaylık versin ilk cocugu olacaklara zaten asıl tutan onlar bi korbel almayı istiyorum çöp kovası ilkinde her bezi çöpe cikarirken kendime kızıyordjm almadığım için küçükken çok etkilemiyor ama 1 yaşından sonra işler kötü oluyor bundan sonrada almayayım demistim bunda baştan alacağım tedbirimi bakalım

Ya hayal kırıklığına uğradım suan neyse alicaz artık yapçak bişey yok yada ay sonu indirimleri mi beklesem
Bende bu ay sonunu bekleyip farklı mağazalara gitcem canım. Hiç stres yapma kızımda 28 den sonra yapmıştım alış verişi görüp baktıkça ne alcağını daha iyi anlıyorsun tavsiyem mağazadan bakman emin ol fiyatlar çok değişmiyor. Hatta fikir alıyorsun çalışanlardan vs den. Hangi şampuan iyi hangi pompa daha kullanışlı hiç aklında olmayan şeyleri görüp alıyorsun iyi oluyor

Ay sorma dün buraya da atmıştım organizer 31 tl idi simdi 37 tl olmuş sok oldum.

Bizde abla olunca kıyafetler olmuyor gerçi 7 sene geçti ben her şeyi dağıttım kıyafet anlamında zıbın bile bırakmamışım bari onlar kalsaydı dedim kendi kendime ama gitti artık kullananlara iyi olmuştur umarım gerçekten büyük araç gereçler çok pahalı olmuş kardeşim yeni yakın zamanda doğum yaptı ben şok oldum fiyatlara Allah ilk bebeği olanların yardımcısı olsun

Ben siveno kullaniyorum oğluma bebisede ona devam ederim.
Pisik kremi naturalive alicam mutlaka bak hem uygun fiyatlı hem icerik temiz hemde etkili.

Kızlar idrar olayi bende de oluyor tuvalete gidip az bisi yapiyorum sonra dışarı çıkıyorum o da ne bebek bi bastiriyor idrar torbama vajinadan hissediyorum çişim geliyor dışarıda çok duramiyorum.gece surekli uyaninca dun cok bas agrisi cektim akillandim aksam suyu kestim gündüz cok iciyorum gece 12 de yattim 6 dan sonra uyandım suan iyiyim suyu kesin aksama dogru yoksa gece kabus oluyor.
Bebegin eksikliklerini ben nerdeyse tamamladim. Sleepy ıslak mendil alcam 2.si 1 tlye dusunce, konak köpük sampuan mustela ve otribebe nazal burun aspiratoru eksikliklerim bunlar. Her aldigimi da takip edip uyguna aldim anlik azalip artiyor. Akakce indirin telefona takibe alin arttigina indiginde bildirim geliyor.dun buraya yazdigim duru granul matik 3 kg 75e aldim aldiktan sonra 89a çıkmış en iyisi takip etmek bilginize

Pisik kremi naturalive alicam mutlaka bak hem uygun fiyatlı hem icerik temiz hemde etkili.
Bakayım canım birde sudocream önerdiler pişik kremi ona bakcam. Açıkçası şampuanda unıbaby den devam ederim dedim ablada da aynısını kullandım şimdi de beraber kullanırlar tasarruf lazım

Ya insan kullanmadan bilemiyor gerçekten geçen hafta lohusa pijamasi almaya gittim kadın ayak üstü bana başladı doğum sonrasına özel camasirlarimiz var fiyati su an indirimde 40 tl diyor teşekkürler ihtiyacım yok ben normal camasirdan kullanmak istiyorum dedim kadın anında gülmeye başladı abla senin 2. Mi diye evet dedim yoksa yolacaktin beni bu olmazsa olmaz diye dedim içimden bide ürün çok çeşit çok şimdi hepimiz bi fikir söylesek yine aklına yatanı yap bak bakalım canım olmazsa internetten aldığın bile iade yaparsin

Siveno ne kullanıyorsun canım masaj yağı mi şampuan mi bende deterjanı aldım ama denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…