Tam bir hayaller hayatlar olmusKizlar oğlum diyir anne hauvanat bahcesine gidelim bahar gelince dedim gideriz kardesini de kanguraya koyariz rahat ederiz dedim annee bende ata binebilir miyim dedi
Diyor anne kangurunun kesesi varya kardeşimi düşürmez babasina diyor sende eşşeğe binersin baya güldükTam bir hayaller hayatlar olmuskanguru kardeş sen bebeği tut biraz biz gezip geleceğiz
Allahim ya çok tatlılar ama bu kardesle ilgili hayalleri çok hoşuma gidiyor benimDiyor anne kangurunun kesesi varya kardeşimi düşürmez babasina diyor sende eşşeğe binersin baya güldük
Bende almadım doğru düzgün bişey cnm, geçen bebek arabası ve beşik aldik e bebekten 650 liralık cek verdiler, oraya bakayim diyorum sonra trendyola hepsi burada ya falan bakicam su sıra indirimler varbakayım canım çok sağol :) almaya başlamam lazım ufak ufak artık eşimde bu ayın sonuna artık yaparız falan diyor bakalım
Ben kıyafet işini tamamladim kızlar sadece araç gereç kaldı bir kaç tane ivir zivir bizimki araç gereç bile sayılmaz bakalım onuda bu hafta indirimde halletmek istiyorumBende almadım doğru düzgün bişey cnm, geçen bebek arabası ve beşik aldik e bebekten 650 liralık cek verdiler, oraya bakayim diyorum sonra trendyola hepsi burada ya falan bakicam su sıra indirimler var
Baktım ben trendyol indirimlerine şimdi geçen hafta 55 tl ye favladığım 5 li hastane çıkışı bu hafta 61 tl olmuşBende almadım doğru düzgün bişey cnm, geçen bebek arabası ve beşik aldik e bebekten 650 liralık cek verdiler, oraya bakayim diyorum sonra trendyola hepsi burada ya falan bakicam su sıra indirimler var
Bizde de abladan kalan beşik bebek arabası hamak bir kaç battaniye falan var. Onlar olduğu için rahatım çünkü pahalılar şu anBen kıyafet işini tamamladim kızlar sadece araç gereç kaldı bir kaç tane ivir zivir bizimki araç gereç bile sayılmaz bakalım onuda bu hafta indirimde halletmek istiyorum
Ay benımde psikolojim bozuluyor yavrumun kıyafeti yok diyeBen kıyafet işini tamamladim kızlar sadece araç gereç kaldı bir kaç tane ivir zivir bizimki araç gereç bile sayılmaz bakalım onuda bu hafta indirimde halletmek istiyorum
Ya hayal kırıklığına uğradım suanBaktım ben trendyol indirimlerine şimdi geçen hafta 55 tl ye favladığım 5 li hastane çıkışı bu hafta 61 tl olmuş71 e yükseltip 61 e düşürmüşler ben yine sanırım mağaza mağaza gezip bakcam sadece 3 lü tulum buldum 63 tl ye onu aldım
Bende banyo sonrası için krem alacağım sadece bakım ürünü şampuan hala devam zaten abiden kıyafet kolaymış gerçekten ya ebebekten aldim cesit vardi hemen tek seferde bitti gerçekten Allah kolaylık versin ilk cocugu olacaklara zaten asıl tutan onlar bi korbel almayı istiyorum çöp kovası ilkinde her bezi çöpe cikarirken kendime kızıyordjm almadığım için küçükken çok etkilemiyor ama 1 yaşından sonra işler kötü oluyor bundan sonrada almayayım demistim bunda baştan alacağım tedbirimi bakalımBizde de abladan kalan beşik bebek arabası hamak bir kaç battaniye falan var. Onlar olduğu için rahatım çünkü pahalılar şu anbizde kıyafet, biberon ve bakım ürünleri falan alınacak bakım ürünü de bir pişik kremi ve şampuan almayı planlıyorum kızımda da öyle yağlar kremler kullanmamıştım
Bende bu ay sonunu bekleyip farklı mağazalara gitcem canım. Hiç stres yapma kızımda 28 den sonra yapmıştım alış verişi görüp baktıkça ne alcağını daha iyi anlıyorsun tavsiyem mağazadan bakman emin ol fiyatlar çok değişmiyor. Hatta fikir alıyorsun çalışanlardan vs den. Hangi şampuan iyi hangi pompa daha kullanışlı hiç aklında olmayan şeyleri görüp alıyorsun iyi oluyorYa hayal kırıklığına uğradım suanneyse alicaz artık yapçak bişey yok yada ay sonu indirimleri mi beklesem
Ay sorma dün buraya da atmıştım organizer 31 tl idi simdi 37 tl olmuş sok oldum.Baktım ben trendyol indirimlerine şimdi geçen hafta 55 tl ye favladığım 5 li hastane çıkışı bu hafta 61 tl olmuş71 e yükseltip 61 e düşürmüşler ben yine sanırım mağaza mağaza gezip bakcam sadece 3 lü tulum buldum 63 tl ye onu aldım
Bizde abla olunca kıyafetler olmuyorBende banyo sonrası için krem alacağım sadece bakım ürünü şampuan hala devam zaten abiden kıyafet kolaymış gerçekten ya ebebekten aldim cesit vardi hemen tek seferde bitti gerçekten Allah kolaylık versin ilk cocugu olacaklara zaten asıl tutan onlar bi korbel almayı istiyorum çöp kovası ilkinde her bezi çöpe cikarirken kendime kızıyordjm almadığım için küçükken çok etkilemiyor ama 1 yaşından sonra işler kötü oluyor bundan sonrada almayayım demistim bunda baştan alacağım tedbirimi bakalım
Ben siveno kullaniyorum oğluma bebisede ona devam ederim.Bizde de abladan kalan beşik bebek arabası hamak bir kaç battaniye falan var. Onlar olduğu için rahatım çünkü pahalılar şu anbizde kıyafet, biberon ve bakım ürünleri falan alınacak bakım ürünü de bir pişik kremi ve şampuan almayı planlıyorum kızımda da öyle yağlar kremler kullanmamıştım
Ayy takip etmesek kazıklancazAy sorma dün buraya da atmıştım organizer 31 tl idi simdi 37 tl olmuş sok oldum.
Bakayım canım birde sudocream önerdiler pişik kremi ona bakcam. Açıkçası şampuanda unıbaby den devam ederim dedim ablada da aynısını kullandım şimdi de beraber kullanırlarBen siveno kullaniyorum oğluma bebisede ona devam ederim.
Pisik kremi naturalive alicam mutlaka bak hem uygun fiyatlı hem icerik temiz hemde etkili.
Ya insan kullanmadan bilemiyor gerçekten geçen hafta lohusa pijamasi almaya gittim kadın ayak üstü bana başladı doğum sonrasına özel camasirlarimiz var fiyati su an indirimde 40 tl diyor teşekkürler ihtiyacım yok ben normal camasirdan kullanmak istiyorum dedim kadın anında gülmeye başladı abla senin 2. Mi diye evet dedim yoksa yolacaktin beni bu olmazsa olmaz diye dedim içimdenAy benımde psikolojim bozuluyor yavrumun kıyafeti yok diyeeşim de sanki dogucak hemen acele etme diyo ama ben bu ay sonuna kadar hepsini tamamlamak istiyorum herşeyi ama hala kafamda bi sürü soru var ya şampuan ne marka almaliyim, hani setler var ya tırnak makasi falan alsam mi, kendim için göğüs kalkanı mi alsam sadece krem mi, e gecelik ne beden alicam, daha bi sürü şey var aklımda ya
Siveno ne kullanıyorsun canım masaj yağı mi şampuan mi bende deterjanı aldım ama denemek istiyorumBen siveno kullaniyorum oğluma bebisede ona devam ederim.
Pisik kremi naturalive alicam mutlaka bak hem uygun fiyatlı hem icerik temiz hemde etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?