Bende o takip olayı sıfır işte eşim çok takip eder topu ona atayım ben gördüğümde alırım çok kötü bir huyKızlar idrar olayi bende de oluyor tuvalete gidip az bisi yapiyorum sonra dışarı çıkıyorum o da ne bebek bi bastiriyor idrar torbama vajinadan hissediyorum çişim geliyor dışarıda çok duramiyorum.gece surekli uyaninca dun cok bas agrisi cektim akillandim aksam suyu kestim gündüz cok iciyorum gece 12 de yattim 6 dan sonra uyandım suan iyiyim suyu kesin aksama dogru yoksa gece kabus oluyor.
Bebegin eksikliklerini ben nerdeyse tamamladim. Sleepy ıslak mendil alcam 2.si 1 tlye dusunce, konak köpük sampuan mustela ve otribebe nazal burun aspiratoru eksikliklerim bunlar. Her aldigimi da takip edip uyguna aldim anlik azalip artiyor. Akakce indirin telefona takibe alin arttigina indiginde bildirim geliyor.dun buraya yazdigim duru granul matik 3 kg 75e aldim aldiktan sonra 89a çıkmış en iyisi takip etmek bilginize
Sudocream bende almak istiyorum ama emin olamadım kutularin gramajindan çok büyük gibi geldi sen kaç mg lik alacaksınBakayım canım birde sudocream önerdiler pişik kremi ona bakcam. Açıkçası şampuanda unıbaby den devam ederim dedim ablada da aynısını kullandım şimdi de beraber kullanırlartasarruf lazım
Ya insan kullanmadan bilemiyor gerçekten geçen hafta lohusa pijamasi almaya gittim kadın ayak üstü bana başladı doğum sonrasına özel camasirlarimiz var fiyati su an indirimde 40 tl diyor teşekkürler ihtiyacım yok ben normal camasirdan kullanmak istiyorum dedim kadın anında gülmeye başladı abla senin 2. Mi diye evet dedim yoksa yolacaktin beni bu olmazsa olmaz diye dedim içimdenbide ürün çok çeşit çok şimdi hepimiz bi fikir söylesek yine aklına yatanı yap bak bakalım canım olmazsa internetten aldığın bile iade yaparsin
Küçük kutuları var onu alayım denerim diyorum gramajına bakmadım. Eczacı ciltte oluşan yara ve yanıklar ile lekelere de iyi geldiğini söyledi ama tabi kullanmadan bilemiyorum.Sudocream bende almak istiyorum ama emin olamadım kutularin gramajindan çok büyük gibi geldi sen kaç mg lik alacaksın
Canim benimde eşim takip etmezBende o takip olayı sıfır işte eşim çok takip eder topu ona atayım ben gördüğümde alırım çok kötü bir huy
huy canım bu benim eşimde çok yoğun çalışıyor ama adam seviyor. Allahtan evde birisi seviyor böyle şeyleri dengeleniyor hayatCanim benimde eşim takip etmezbirde zaten akşama kadar yoruluyor ben evdeyim hallediyorum ona biraksam gider en pahalisini alır
Hahha haklisin bizde de bizimki hic ugrasmaz üşenirhuy canım bu benim eşimde çok yoğun çalışıyor ama adam seviyor. Allahtan evde birisi seviyor böyle şeyleri dengeleniyor hayatyoksa kesin batardık
Benim karnımı sırtımı kasıklarımı kapsayan ağrılarım oluyordu. Aralıklarla sancım vardı.Geçmiş olsun canım. Belirtilerin nelerdi? Ben de bir haftadır bir sürü şey yaşadım. Çözüm yok
Canim benim küçük kiz tutmamisti bende wee almistim onu tutmustu ben doğum yaptirdiktan sonra emzigi hemen vermeyi düşünüyorum emzik büyük bir rahatlik annem diyor ki ben vermem sonra veririz diyor hee anne dedim sonrasini sen çekmeyeceksin dedimKızlar Emzik almayi düşünenleriniz var mı ne alacaksiniz oğlum aventin emzigini tutmuştu sadece alsam mi diyorum beklemeden malum fiyatlar artıyor 2. Aydan sonra vermek istiyorum ben yada başka damaksiz Emzik muadili bileniniz var mı acaba fiyati yinede çok pahalı 2li 90 lira
Cnm köpük sampuan kullaniyorum oğluma. Kendimde kepek sampuanini kullaniyorim memnenunum. Deterjan hem kendimize hem oğluma naturalive kullaniyorum bebisede onu kullanicam insallah.Siveno ne kullanıyorsun canım masaj yağı mi şampuan mi bende deterjanı aldım ama denemek istiyorum
Oglum acaip pisik olmuştu mersine gitmistik yazin o sıcağında maf oldu yavrum e bebege gittim hic unutmuyorum 4 aene once 60 tl verdim sudocrem aldim cokda faydasi oldu uzun surede kullandim ama bir kac arastirma sonucu iceriainde cilde zarar veren kimyasallar oldugunu öğrendim bu bebekde araştırdım ve naturalive alicam .Sudocream bende almak istiyorum ama emin olamadım kutularin gramajindan çok büyük gibi geldi sen kaç mg lik alacaksın
Ben bebek arabasıyla beşiği öyle aldım cnm fikir aldım gezdim, bakım ürünleri konusunda da öyle yapicam, ay sonu doktor Randevumuz var çıkışında diyorum gideriz alırız, kıyafet o kadar sıkıntı değil 3 5 bişey aldım zaten, cok da almicam ya kis bebeği olucak büyüme hızı nasıl olucak bilmiyorum ki şimdilik yenidogan ve 3 aylık alicam, doğunca duruma göre bakarım belki 6 aylik da bi kac tane alırımBende bu ay sonunu bekleyip farklı mağazalara gitcem canım. Hiç stres yapma kızımda 28 den sonra yapmıştım alış verişi görüp baktıkça ne alcağını daha iyi anlıyorsun tavsiyem mağazadan bakman emin ol fiyatlar çok değişmiyor. Hatta fikir alıyorsun çalışanlardan vs den. Hangi şampuan iyi hangi pompa daha kullanışlı hiç aklında olmayan şeyleri görüp alıyorsun iyi oluyor
Ya tecrübeli olunca belli oluyor hemenYa insan kullanmadan bilemiyor gerçekten geçen hafta lohusa pijamasi almaya gittim kadın ayak üstü bana başladı doğum sonrasına özel camasirlarimiz var fiyati su an indirimde 40 tl diyor teşekkürler ihtiyacım yok ben normal camasirdan kullanmak istiyorum dedim kadın anında gülmeye başladı abla senin 2. Mi diye evet dedim yoksa yolacaktin beni bu olmazsa olmaz diye dedim içimdenbide ürün çok çeşit çok şimdi hepimiz bi fikir söylesek yine aklına yatanı yap bak bakalım canım olmazsa internetten aldığın bile iade yaparsin
Bebeğin kilo durumuna göre 6 aylık al canım. Bende yeni doğan bir kaç parça alıp 0-3 ay alcam ki ondan bile kızıma 1 ay sonra olmayan şeyler oldu. ilk 1 ay giyeceği kıyafet olsun gerisini almak kolay oluyor. Mesela 6 aylıkken 1 yaş giyebiliyor kilolu bebekse. Çok güzel ya 2 yaşındayken de 1 yaş giydirmiştim evde olanlardan tombiş diye büyük almıştım 2 yaşında zayıflayınca da olmuştuBen bebek arabasıyla beşiği öyle aldım cnm fikir aldım gezdim, bakım ürünleri konusunda da öyle yapicam, ay sonu doktor Randevumuz var çıkışında diyorum gideriz alırız, kıyafet o kadar sıkıntı değil 3 5 bişey aldım zaten, cok da almicam ya kis bebeği olucak büyüme hızı nasıl olucak bilmiyorum ki şimdilik yenidogan ve 3 aylık alicam, doğunca duruma göre bakarım belki 6 aylik da bi kac tane alırım
Benim doktorumda şeker yapalım illa dedi ben hayır hocam icemem ben o şeyi kusarim dedim o zman açlık tokluk yaptır mutlaka getir dedi tamam dedim sağlık ocağına gidip yaptiracagim bu hafta içiTeneke kutuda nasıl 50 gr oluyor içindeki glukoz miktarı 50 ozaman canım demi. Yine fazla içmiş oluyoruz ay hiç istemiyorum doktor çok ısrar etti
Kızlar Emzik almayi düşünenleriniz var mı ne alacaksiniz oğlum aventin emzigini tutmuştu sadece alsam mi diyorum beklemeden malum fiyatlar artıyor 2. Aydan sonra vermek istiyorum ben yada başka damaksiz Emzik muadili bileniniz var mı acaba fiyati yinede çok pahalı 2li 90 lira
Bendede bundan var oglum hic kullanmadi 25 tlye almistim 4 sene once simdi bebege denicem insallah tutar emzik kullanan bir bebek istiyorum.Ben oğluma 10 gün sonra vermiştim
Aventin smoothie modeliydi , o dönemden kalma açılmamış 3 paket var ama pembe (fazladan alıp satmıştım kız renkleri kaldı) benim bebek erkek
Valla gidip para veremeyeceğim 2li olmuş 170 TL
Çaktırmadan kullanacağım artıkhttps://www.hepsiburada.com/philips...lLXXYbJVyDPQVGtO6nsaAlJ5EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Bendede bundan var oglum hic kullanmadi 25 tlye almistim 4 sene once simdi bebege denicem insallah tutar emzik kullanan bir bebek istiyorum.
Ben de cinsiyet belli olduğunda ilk hevesle Avent'in ikili gece parlayan emziklerinden almıştım, o zaman indirimden 73tlye almıştım, çok şekerlerKızlar Emzik almayi düşünenleriniz var mı ne alacaksiniz oğlum aventin emzigini tutmuştu sadece alsam mi diyorum beklemeden malum fiyatlar artıyor 2. Aydan sonra vermek istiyorum ben yada başka damaksiz Emzik muadili bileniniz var mı acaba fiyati yinede çok pahalı 2li 90 lira
Wee almayı düşünen hemen vereceğim büyük kolaylık. Deneme yanılma yaparım uygundan başlayıp tutmazsa öyle daha iyi bisey alırım, oğlum hep wee kullanmıştı.Kızlar Emzik almayi düşünenleriniz var mı ne alacaksiniz oğlum aventin emzigini tutmuştu sadece alsam mi diyorum beklemeden malum fiyatlar artıyor 2. Aydan sonra vermek istiyorum ben yada başka damaksiz Emzik muadili bileniniz var mı acaba fiyati yinede çok pahalı 2li 90 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?