2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende o takip olayı sıfır işte eşim çok takip eder topu ona atayım ben gördüğümde alırım çok kötü bir huy

Bakayım canım birde sudocream önerdiler pişik kremi ona bakcam. Açıkçası şampuanda unıbaby den devam ederim dedim ablada da aynısını kullandım şimdi de beraber kullanırlar tasarruf lazım
Sudocream bende almak istiyorum ama emin olamadım kutularin gramajindan çok büyük gibi geldi sen kaç mg lik alacaksın

valla satıcılar fena kız kardeşime satmışlar bir sürü şey bende üzülmesin diye söylemedim almış artık ama akıllanmış daha kimseyi dinlemiyor.

Sudocream bende almak istiyorum ama emin olamadım kutularin gramajindan çok büyük gibi geldi sen kaç mg lik alacaksın
Küçük kutuları var onu alayım denerim diyorum gramajına bakmadım. Eczacı ciltte oluşan yara ve yanıklar ile lekelere de iyi geldiğini söyledi ama tabi kullanmadan bilemiyorum.

Geçmiş olsun canım. Belirtilerin nelerdi? Ben de bir haftadır bir sürü şey yaşadım. Çözüm yok
Benim karnımı sırtımı kasıklarımı kapsayan ağrılarım oluyordu. Aralıklarla sancım vardı.
En son da kanamam oldu.
Çok teşekkür ederim.
Senin neyin var canım?

Canim benim küçük kiz tutmamisti bende wee almistim onu tutmustu ben doğum yaptirdiktan sonra emzigi hemen vermeyi düşünüyorum emzik büyük bir rahatlik annem diyor ki ben vermem sonra veririz diyor hee anne dedim sonrasini sen çekmeyeceksin dedimdisarida falan cok rahatlik oluyor buyuk kizimda cok çektim disarida devamli aglardi meme diye

Siveno ne kullanıyorsun canım masaj yağı mi şampuan mi bende deterjanı aldım ama denemek istiyorum
Cnm köpük sampuan kullaniyorum oğluma. Kendimde kepek sampuanini kullaniyorim memnenunum. Deterjan hem kendimize hem oğluma naturalive kullaniyorum bebisede onu kullanicam insallah.
Oglum acaip pisik olmuştu mersine gitmistik yazin o sıcağında maf oldu yavrum e bebege gittim hic unutmuyorum 4 aene once 60 tl verdim sudocrem aldim cokda faydasi oldu uzun surede kullandim ama bir kac arastirma sonucu iceriainde cilde zarar veren kimyasallar oldugunu öğrendim bu bebekde araştırdım ve naturalive alicam .

Ben bebek arabasıyla beşiği öyle aldım cnm fikir aldım gezdim, bakım ürünleri konusunda da öyle yapicam, ay sonu doktor Randevumuz var çıkışında diyorum gideriz alırız, kıyafet o kadar sıkıntı değil 3 5 bişey aldım zaten, cok da almicam ya kis bebeği olucak büyüme hızı nasıl olucak bilmiyorum ki şimdilik yenidogan ve 3 aylık alicam, doğunca duruma göre bakarım belki 6 aylik da bi kac tane alırım

Ya tecrübeli olunca belli oluyor hemen öyle yapicam cnm gidip bakicam içime sineni alırım

Bebeğin kilo durumuna göre 6 aylık al canım. Bende yeni doğan bir kaç parça alıp 0-3 ay alcam ki ondan bile kızıma 1 ay sonra olmayan şeyler oldu. ilk 1 ay giyeceği kıyafet olsun gerisini almak kolay oluyor. Mesela 6 aylıkken 1 yaş giyebiliyor kilolu bebekse. Çok güzel ya 2 yaşındayken de 1 yaş giydirmiştim evde olanlardan tombiş diye büyük almıştım 2 yaşında zayıflayınca da olmuştu

Teneke kutuda nasıl 50 gr oluyor içindeki glukoz miktarı 50 ozaman canım demi. Yine fazla içmiş oluyoruz ay hiç istemiyorum doktor çok ısrar etti
Benim doktorumda şeker yapalım illa dedi ben hayır hocam icemem ben o şeyi kusarim dedim o zman açlık tokluk yaptır mutlaka getir dedi tamam dedim sağlık ocağına gidip yaptiracagim bu hafta içi

Ben oğluma 10 gün sonra vermiştim
Aventin smoothie modeliydi , o dönemden kalma açılmamış 3 paket var ama pembe (fazladan alıp satmıştım kız renkleri kaldı) benim bebek erkek
Valla gidip para veremeyeceğim 2li olmuş 170 TL
Çaktırmadan kullanacağım artıkhttps://www.hepsiburada.com/philips...lLXXYbJVyDPQVGtO6nsaAlJ5EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Son düzenleme:
Bendede bundan var oglum hic kullanmadi 25 tlye almistim 4 sene once simdi bebege denicem insallah tutar emzik kullanan bir bebek istiyorum.

Bendede bundan var oglum hic kullanmadi 25 tlye almistim 4 sene once simdi bebege denicem insallah tutar emzik kullanan bir bebek istiyorum.

benimki çok şükür hemen tutmuştu
6 sene önce aliekspresten almıştım
13 liraydı, o zaman e bebekte tek vardı 40 liraya satıyorlardı
bende koca koli almıştım her evde yedeğim vardı

şimdilik bunu deneyeceğim pembe - mor farketmez, tutmazsa başka modele geçerim artık

Ben de cinsiyet belli olduğunda ilk hevesle Avent'in ikili gece parlayan emziklerinden almıştım, o zaman indirimden 73tlye almıştım, çok şekerler

Wee almayı düşünen hemen vereceğim büyük kolaylık. Deneme yanılma yaparım uygundan başlayıp tutmazsa öyle daha iyi bisey alırım, oğlum hep wee kullanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…