Günaydın, bebeğin pozisyonuna bağlı olarak arada oluyor sonra geçiyor . Ağrılı oluyor tuvaletim o zamanlama enfeksiyona bağlı değil baskıya bağlı.Kızlar günaydın. İdrar torbası baskısı yüzünden ağrı yaşayan var mı gece tuvalete sıkıştığımda dönerken vajinada ağrı hissediyorum tuvalete gidince geçiyor deli olcam. Bayadır böyle Dr a gitti enfeksiyon yok idrar kültürü baktırdım şükür bir şey yok. Bu hamilelikte çok farklı şeyler yaşıyorum
Canim karanlik olan oda da yatmayi dene cunku ışık düştüğü zaman uykuda kaciyor zaten daha yolumuz var uykusuz kalma uykusuzluk çok zorBi de benim bebiş iki hafta kadar önde. Baya büyüğüz şimdi. Ama sanırım benim kendi içimde problem
Saol cnm kramp giriyor bacaklarima hemen soğuk su tutuyorum yoksa sabaha kadar aci veriyorGeçmiş olsun canım. Umarım çektiğimiz kadar tadını da çıkarabiliriz
Her şeyi denedim ama bu gece başaramadım. Allah sana da kolaylık versinCanim karanlik olan oda da yatmayi dene cunku ışık düştüğü zaman uykuda kaciyor zaten daha yolumuz var uykusuz kalma uykusuzluk çok zor
Saol cnm kramp giriyor bacaklarima hemen soğuk su tutuyorum yoksa sabaha kadar aci veriyor
Amin cnm insllah sağlıkla gelsinler yavru kuşlar
Teneke kutuda nasıl 50 gr oluyor içindeki glukoz miktarı 50 ozaman canım demi. Yine fazla içmiş oluyoruz ay hiç istemiyorum doktor çok ısrar ettibenim 50 ml idi
bildiğin teneke kola kutusunda, elmalı soda gibi
ben aşırı zorlanmadım,
140 çıkması gereken değer 158 çıktı, dr gitmedim daha o yüzden
iyi mi orta mı kötü mü bilmiyorum.
Magnezyum alıyorsun demi canım. Ben de 2 kez krampla uyandım çok can yakıcı hemen doktor Magnezyum başladı geçti benim ağrılarCanim karanlik olan oda da yatmayi dene cunku ışık düştüğü zaman uykuda kaciyor zaten daha yolumuz var uykusuz kalma uykusuzluk çok zor
Saol cnm kramp giriyor bacaklarima hemen soğuk su tutuyorum yoksa sabaha kadar aci veriyor
Amin cnm insllah sağlıkla gelsinler yavru kuşlar
Deneyeyim canım ama çok sağolGünaydın. Bende de ağrı var ama bakteri de var. Sen sıcak pamuklu Bez koy ara sıra
Ay sağ taraftan baskılıyor beni de dönerken resmen acı çekiyorum tuvalete gidince geçiyorGünaydın, bebeğin pozisyonuna bağlı olarak arada oluyor sonra geçiyor . Ağrılı oluyor tuvaletim o zamanlama enfeksiyona bağlı değil baskıya bağlı.
Teneke kutuda nasıl 50 gr oluyor içindeki glukoz miktarı 50 ozaman canım demi. Yine fazla içmiş oluyoruz ay hiç istemiyorum doktor çok ısrar etti
Benden de 75 likte 3 defa aldılar fenalık geçirecektim.Kızlar günaydın. Şeker yüklemesine geldim 75 lik yapıyor. 4 kere kan alıyormuş, 3. Yü alıyor şuan bayılıcam galiba açlıktan çok zormuş aç kalmak
Bu arada dün bebek 1 kere hareket etti ve acile gidiyordum azdaha , bugün muayenem olduğu için bekledim. Ultrasonda da resmen uyuyo gibi bişeydi çok sakindi ama normal dedi doktor. Gerçekten stresli
Bak suan e bebek trendyolda 100 tl üstüne yuzde 25 indirim var birde kupon kullaniyorsun cok uyguna geliyor bu kampanyalardan al istersenBen daha hiç kıyafet almadımson anda iki ayağım bir pabuca girecek burdan paylaşılanlara bakıyorum fikir olsun diye şimdilik bilgi topluyorum takım güzel alırsan güle güle kullansın bebeğin
Bende vaR cnm oglumldada olurdu bundada resmen bacak arami ayiriyolar gibi kemik ağrısı yasiyorum doktorum nornal diyor.Kızlar günaydın. İdrar torbası baskısı yüzünden ağrı yaşayan var mı gece tuvalete sıkıştığımda dönerken vajinada ağrı hissediyorum tuvalete gidince geçiyor deli olcam. Bayadır böyle Dr a gitti enfeksiyon yok idrar kültürü baktırdım şükür bir şey yok. Bu hamilelikte çok farklı şeyler yaşıyorum
bakayım canım çok sağol :) almaya başlamam lazım ufak ufak artık eşimde bu ayın sonuna artık yaparız falan diyor bakalımBak suan e bebek trendyolda 100 tl üstüne yuzde 25 indirim var birde kupon kullaniyorsun cok uyguna geliyor bu kampanyalardan al istersen
bende her şeye baktırdım dr um bana da normal dedi ama yine de korku oluyor içimdeBende vaR cnm oglumldada olurdu bundada resmen bacak arami ayiriyolar gibi kemik ağrısı yasiyorum doktorum nornal diyor.
Kesin kesin , benim annem, teyzemler filan hep kilolu bebek doguruyorlarmjs teyzem normal doğumla 4500 üstü bebek dogurmus hep masallah.Maşallah erken doğmasına rağmen ne kadar kilolu doğmuşdemekki 40.haftada doğsa 4.500 falan doğardı
Canim kasilmalar, koyu renk agrilar olmadığı surece sıkıntı yapma insallah kemik ağrısı olmasi cok normal.bende her şeye baktırdım dr um bana da normal dedi ama yine de korku oluyor içimde
Aliyorum kuzumda yetersiz geliyor galiba gunde 1 sefer haftaya kontrolum var bakalim ne diyecekMagnezyum alıyorsun demi canım. Ben de 2 kez krampla uyandım çok can yakıcı hemen doktor Magnezyum başladı geçti benim ağrılar
Aynen canım harika bir renk olduGünaydın canımO rengi çok severim, buz mavisi çok hoş olur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?