2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın, bebeğin pozisyonuna bağlı olarak arada oluyor sonra geçiyor . Ağrılı oluyor tuvaletim o zamanlama enfeksiyona bağlı değil baskıya bağlı.

Bi de benim bebiş iki hafta kadar önde. Baya büyüğüz şimdi. Ama sanırım benim kendi içimde problem
Canim karanlik olan oda da yatmayi dene cunku ışık düştüğü zaman uykuda kaciyor zaten daha yolumuz var uykusuz kalma uykusuzluk çok zor
Geçmiş olsun canım. Umarım çektiğimiz kadar tadını da çıkarabiliriz
Saol cnm kramp giriyor bacaklarima hemen soğuk su tutuyorum yoksa sabaha kadar aci veriyor
Amin cnm insllah sağlıkla gelsinler yavru kuşlar

Her şeyi denedim ama bu gece başaramadım. Allah sana da kolaylık versin

benim 50 ml idi
bildiğin teneke kola kutusunda, elmalı soda gibi
ben aşırı zorlanmadım,
140 çıkması gereken değer 158 çıktı, dr gitmedim daha o yüzden
iyi mi orta mı kötü mü bilmiyorum.
Teneke kutuda nasıl 50 gr oluyor içindeki glukoz miktarı 50 ozaman canım demi. Yine fazla içmiş oluyoruz ay hiç istemiyorum doktor çok ısrar etti

Magnezyum alıyorsun demi canım. Ben de 2 kez krampla uyandım çok can yakıcı hemen doktor Magnezyum başladı geçti benim ağrılar

Teneke kutuda nasıl 50 gr oluyor içindeki glukoz miktarı 50 ozaman canım demi. Yine fazla içmiş oluyoruz ay hiç istemiyorum doktor çok ısrar etti

glukoz değerli 50g canım, dr normal baklava da cok var dedi diye yaptırdım

Eklentiler

• C1535C9D-1166-4EE5-802E-8D0FC80C509F.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar günaydın. Şeker yüklemesine geldim 75 lik yapıyor. 4 kere kan alıyormuş, 3. Yü alıyor şuan bayılıcam galiba açlıktan çok zormuş aç kalmak
Bu arada dün bebek 1 kere hareket etti ve acile gidiyordum azdaha , bugün muayenem olduğu için bekledim. Ultrasonda da resmen uyuyo gibi bişeydi çok sakindi ama normal dedi doktor. Gerçekten stresli

Benden de 75 likte 3 defa aldılar fenalık geçirecektim.

Ben daha hiç kıyafet almadım son anda iki ayağım bir pabuca girecek burdan paylaşılanlara bakıyorum fikir olsun diye şimdilik bilgi topluyorum takım güzel alırsan güle güle kullansın bebeğin
Bak suan e bebek trendyolda 100 tl üstüne yuzde 25 indirim var birde kupon kullaniyorsun cok uyguna geliyor bu kampanyalardan al istersen

Bu taytı bi instagrammer paylaşmış, ilk kez instagramda bi linke tıkladım. Yorumları çok güzel, yüzlerce kişi oylamış. Ben sipariş verdim bakalım umarım memnun kalırım :)

Bende vaR cnm oglumldada olurdu bundada resmen bacak arami ayiriyolar gibi kemik ağrısı yasiyorum doktorum nornal diyor.

Maşallah erken doğmasına rağmen ne kadar kilolu doğmuş demekki 40.haftada doğsa 4.500 falan doğardı
Kesin kesin , benim annem, teyzemler filan hep kilolu bebek doguruyorlarmjs teyzem normal doğumla 4500 üstü bebek dogurmus hep masallah.

Magnezyum alıyorsun demi canım. Ben de 2 kez krampla uyandım çok can yakıcı hemen doktor Magnezyum başladı geçti benim ağrılar
Aliyorum kuzumda yetersiz geliyor galiba gunde 1 sefer haftaya kontrolum var bakalim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…