Ben hep böyle takım aldim canım hatta bazılarında eldiven yoktu eldiven ve onluk olan kutulu 5 li takımın fiyati 70 civari şapka alt üst olanın fiyati 40 liraydı e bebekte ben zaten eldiven çok giydirmem onlukte takmam diye 3 lu aldım iki parça için o kadar fiyat vermek istemedim evde olanlardan uydururum giydirecek olsam eldiven diye düşündüm kadife bende oglumdan kalma bi tulum var hiç kullanmadım şimdi deneyeceğim bilemiyorum o yüzden sıcak olur mu diye soruyorsanErkek anneleri hastane çıkışı ne aldiniz ben 10 lu tercih etmedim oglumdan var diyede ilk dogdugunda bu kadife takimimi kullansam diyorum.
Benim ablam sezeryandan sonra kullanmış cok rahat kullan at demişti ben her ihtimale karşı kanamam cok olursa diye iki paket aldim birde surekli degistiririm diyeKızlar bişey sorucam, depend külot var ya mutlaka alınmalı yazmıştınız daha önce, onun paketinde 9 tane var sanırım, biz onu ne kadar kullanırız tahmini? Ne için kullanılıyor onu bile bilmiyorum gerçi dekaç paket almak lazım?
Canim bugünlerde benimde yine baş ağrım oluyor ama şükür ilaçsız geçiriyorum havadanda olabilir çok dert etme takmada geçer inşallah migren tutmasinda hafif ağrılar sıkıntı degilYükleme yapmadi doktor canım. Açlık 78 tokluk 1 saat 147 ve 2 saat 110 çıktı. Birde hb1ac degerim de normal çıkınca Doktor iyi dedi yediklerine dikkat et dedi. Ama ben hafifte yesem başım ağrıyor anlamıyorum.bende aksam yürüyüşe çıktım ama şimdi aksam yemeği yedim yedigimde 3 minik kofte bir kuru patlican dolmasi bir dilim tam buğday ekmeği birde salata yani cok degil diye düşünüyorum.basim yine ağrıyor.3.trimestera girdim acaba migren agrilarim geri mi geldiki ya
hastanede onu kullandım ben 1 ya da 2 paket yeterli olur. ilk 2 3 gün çok rahat oluyo canım kanama için.
Ben depend hiç kullanmadım normalde ped bile çok tahriş ediyor beni adetken o yüzden eczaneden gazlı bez ve pamuk almıştım pamuğu ped şeklinde büyük koparıp etrafına gazlı bez sarıp oyle kullanıyordum ped olarak gerçekten çok rahat ettim yumusacikti ama hazırlaması uzun sürüyor tabiki kilot olduğu için dar gelirse sezeryan yarasına baskı yapar mı diye düşünüyorum bilmiyorum içeriğini kullanan arkadaşlar yorum yapsa daha sağlıklı olur
Kızlar çok teşekkürler fikir verdiğiniz için, ben 2 paket alıyım dursun mademBenim ablam sezeryandan sonra kullanmış cok rahat kullan at demişti ben her ihtimale karşı kanamam cok olursa diye iki paket aldim birde surekli degistiririm diye
Geçmiş olsun canım. Belirtilerin nelerdi? Ben de bir haftadır bir sürü şey yaşadım. Çözüm yokMerhaba kızlar acilen bugün serklaj yapıldı bana.
Kaç gündür çektiğim doğum sancısıymış sanırım. Bugün de kanamam olunca hastaneye geldik hemen
Ucundan döndük dedi doktor.
Lütfen hiçbir belirtinizi ihmal etmeyin.
Ben umursamayıp evde dursam belki de bebeğim bu haftada dogacakti ve kaybedecektim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cnm bende uyumustum bacağıma bir agri girdi uykumdan etti simdide uyku gelmiyor tabi gun gune karnimiz buyudukce yatakta sag sola donmekte zorlaştı birde hormonlarin etkisi var diye düşünüyorumKızlar bu gece de uyku tutmadı. Bu gebeliğimde uyku sorunu var. Daha önce bu kadar yaşayan var mı ya da ben mi aşırı stresliyim
Canim benim sezeryan normelde adet kanamam az olur sezeryanda çok az olmuştuÇok teşekkürler kızlarpeki sezaryen de olsa o kanama oluyor mu? Bi de mesela benim regl kanamam fazla oluyo biraz, onla alakası olabilir mi o kanamanın?
Ben daha hiç kıyafet almadımErkek anneleri hastane çıkışı ne aldiniz ben 10 lu tercih etmedim oglumdan var diyede ilk dogdugunda bu kadife takimimi kullansam diyorum.
Ben 75 lik yaptırdım kesin olsun diye ama ağırdı ya kızda 50 lik yaptırmıştım bu kadar zor gelmemişti belki o zaman yaş daha küçüktü onun etkisi mi bilmiyorum amaKızlar 50 gr şeker yüklemesi yaptıran var mı. Ben dr a istemiyorum dedim sana tok karnına 1 sefer yapalım az olandan dedi 50 ml miş.. miktar olarak yine fazla mı olur acaba
Yaa bende kızıma hamileyken çok güzel uyurdum geceleri falan oğlumda uyuyamıyorum çok fazla kalkıyorum geceleriKızlar bu gece de uyku tutmadı. Bu gebeliğimde uyku sorunu var. Daha önce bu kadar yaşayan var mı ya da ben mi aşırı stresliyim
Benim kızYaa bende kızıma hamileyken çok güzel uyurdum geceleri falan oğlumda uyuyamıyorum çok fazla kalkıyorum gecelericinsiyet etkisi mi nedir bilemiyorum
Bi de benim bebiş iki hafta kadar önde. Baya büyüğüz şimdi. Ama sanırım benim kendi içimde problemCnm bende uyumustum bacağıma bir agri girdi uykumdan etti simdide uyku gelmiyor tabi gun gune karnimiz buyudukce yatakta sag sola donmekte zorlaştı birde hormonlarin etkisi var diye düşünüyorum
Ben de ilk kızımda yaptırmadım ama bu kızımdaki gebeliğimde başıma gelmeyen kalmadı. Kesin şeker de vardır ve önlem alayım diye yaptırmıştı. Bişey çıkmadı. Çok şaşırdımBen 75 lik yaptırdım kesin olsun diye ama ağırdı ya kızda 50 lik yaptırmıştım bu kadar zor gelmemişti belki o zaman yaş daha küçüktü onun etkisi mi bilmiyorum ama
Geçmiş olsun canım. Umarım çektiğimiz kadar tadını da çıkarabilirizCnm bende uyumustum bacağıma bir agri girdi uykumdan etti simdide uyku gelmiyor tabi gun gune karnimiz buyudukce yatakta sag sola donmekte zorlaştı birde hormonlarin etkisi var diye düşünüyorum
Günaydın. Bende de ağrı var ama bakteri de var. Sen sıcak pamuklu Bez koy ara sıraKızlar günaydın. İdrar torbası baskısı yüzünden ağrı yaşayan var mı gece tuvalete sıkıştığımda dönerken vajinada ağrı hissediyorum tuvalete gidince geçiyor deli olcam. Bayadır böyle Dr a gitti enfeksiyon yok idrar kültürü baktırdım şükür bir şey yok. Bu hamilelikte çok farklı şeyler yaşıyorum
Kızlar günaydın. İdrar torbası baskısı yüzünden ağrı yaşayan var mı gece tuvalete sıkıştığımda dönerken vajinada ağrı hissediyorum tuvalete gidince geçiyor deli olcam. Bayadır böyle Dr a gitti enfeksiyon yok idrar kültürü baktırdım şükür bir şey yok. Bu hamilelikte çok farklı şeyler yaşıyorum
Günaydın canımGünaydın kızlarbiz bugun bebişin odasını boyatıyoruz. Buz mavisi bi renk seçtim çok güzel oluyor. Daha önce çingene pembesi yapmıslar bizden önceki oturanlar onu hiç kullanamazdım
Maşallah erken doğmasına rağmen ne kadar kilolu doğmuşBende 176 yim ailem hep uzun doktor kg ve boyu önde gidicne genetikdir dedi yinede açlık tokluk baktik iyi cıktı şükür. Oğlum 36 haftalikken 52 cm 3500 kg dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?