2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Erkek anneleri hastane çıkışı ne aldiniz ben 10 lu tercih etmedim oglumdan var diyede ilk dogdugunda bu kadife takimimi kullansam diyorum.
Ben hep böyle takım aldim canım hatta bazılarında eldiven yoktu eldiven ve onluk olan kutulu 5 li takımın fiyati 70 civari şapka alt üst olanın fiyati 40 liraydı e bebekte ben zaten eldiven çok giydirmem onlukte takmam diye 3 lu aldım iki parça için o kadar fiyat vermek istemedim evde olanlardan uydururum giydirecek olsam eldiven diye düşündüm kadife bende oglumdan kalma bi tulum var hiç kullanmadım şimdi deneyeceğim bilemiyorum o yüzden sıcak olur mu diye soruyorsan

Benim ablam sezeryandan sonra kullanmış cok rahat kullan at demişti ben her ihtimale karşı kanamam cok olursa diye iki paket aldim birde surekli degistiririm diye

Canim bugünlerde benimde yine baş ağrım oluyor ama şükür ilaçsız geçiriyorum havadanda olabilir çok dert etme takmada geçer inşallah migren tutmasinda hafif ağrılar sıkıntı degil

hastanede onu kullandım ben 1 ya da 2 paket yeterli olur. ilk 2 3 gün çok rahat oluyo canım kanama için.

Benim ablam sezeryandan sonra kullanmış cok rahat kullan at demişti ben her ihtimale karşı kanamam cok olursa diye iki paket aldim birde surekli degistiririm diye
Kızlar çok teşekkürler fikir verdiğiniz için, ben 2 paket alıyım dursun madem ne demişler eksik olmasın fazla olsun, böyle diye diye batıcaz zaten hayırlısı

Geçmiş olsun canım. Belirtilerin nelerdi? Ben de bir haftadır bir sürü şey yaşadım. Çözüm yok

Kızlar bu gece de uyku tutmadı. Bu gebeliğimde uyku sorunu var. Daha önce bu kadar yaşayan var mı ya da ben mi aşırı stresliyim

Kızlar bu gece de uyku tutmadı. Bu gebeliğimde uyku sorunu var. Daha önce bu kadar yaşayan var mı ya da ben mi aşırı stresliyim
Cnm bende uyumustum bacağıma bir agri girdi uykumdan etti simdide uyku gelmiyor tabi gun gune karnimiz buyudukce yatakta sag sola donmekte zorlaştı birde hormonlarin etkisi var diye düşünüyorum

Çok teşekkürler kızlar peki sezaryen de olsa o kanama oluyor mu? Bi de mesela benim regl kanamam fazla oluyo biraz, onla alakası olabilir mi o kanamanın?
Canim benim sezeryan normelde adet kanamam az olur sezeryanda çok az olmuştu

Erkek anneleri hastane çıkışı ne aldiniz ben 10 lu tercih etmedim oglumdan var diyede ilk dogdugunda bu kadife takimimi kullansam diyorum.
Ben daha hiç kıyafet almadım son anda iki ayağım bir pabuca girecek burdan paylaşılanlara bakıyorum fikir olsun diye şimdilik bilgi topluyorum takım güzel alırsan güle güle kullansın bebeğin

Kızlar 50 gr şeker yüklemesi yaptıran var mı. Ben dr a istemiyorum dedim sana tok karnına 1 sefer yapalım az olandan dedi 50 ml miş.. miktar olarak yine fazla mı olur acaba
Ben 75 lik yaptırdım kesin olsun diye ama ağırdı ya kızda 50 lik yaptırmıştım bu kadar zor gelmemişti belki o zaman yaş daha küçüktü onun etkisi mi bilmiyorum ama

Yaa bende kızıma hamileyken çok güzel uyurdum geceleri falan oğlumda uyuyamıyorum çok fazla kalkıyorum geceleri cinsiyet etkisi mi nedir bilemiyorum

Cnm bende uyumustum bacağıma bir agri girdi uykumdan etti simdide uyku gelmiyor tabi gun gune karnimiz buyudukce yatakta sag sola donmekte zorlaştı birde hormonlarin etkisi var diye düşünüyorum
Bi de benim bebiş iki hafta kadar önde. Baya büyüğüz şimdi. Ama sanırım benim kendi içimde problem

Ben 75 lik yaptırdım kesin olsun diye ama ağırdı ya kızda 50 lik yaptırmıştım bu kadar zor gelmemişti belki o zaman yaş daha küçüktü onun etkisi mi bilmiyorum ama
Ben de ilk kızımda yaptırmadım ama bu kızımdaki gebeliğimde başıma gelmeyen kalmadı. Kesin şeker de vardır ve önlem alayım diye yaptırmıştı. Bişey çıkmadı. Çok şaşırdım

Kızlar günaydın. İdrar torbası baskısı yüzünden ağrı yaşayan var mı gece tuvalete sıkıştığımda dönerken vajinada ağrı hissediyorum tuvalete gidince geçiyor deli olcam. Bayadır böyle Dr a gitti enfeksiyon yok idrar kültürü baktırdım şükür bir şey yok. Bu hamilelikte çok farklı şeyler yaşıyorum

Günaydın. Bende de ağrı var ama bakteri de var. Sen sıcak pamuklu Bez koy ara sıra

gece idrar torbam patlayacak gibi oluyor kalkıp tuvalete gidiyorum
yaptığım minicik bir şey ama o bile rahatlatıyor beni, kanımda bir şey çıkmamıştı

Bende 176 yim ailem hep uzun doktor kg ve boyu önde gidicne genetikdir dedi yinede açlık tokluk baktik iyi cıktı şükür. Oğlum 36 haftalikken 52 cm 3500 kg dogdu
Maşallah erken doğmasına rağmen ne kadar kilolu doğmuş demekki 40.haftada doğsa 4.500 falan doğardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…