Muhendisinoglu artık her hediye reklam gelene iyi diyorHamile bedeni mi aldın peki cnm? Bende su detarjan, şampuan pişik kremi bakım yağı konusunda hala karar veremedim ya, mühendisoglu baby me ye iyi demiş ama fiyat olarak cok uygun ama fazla kullanan yok, mustela da açıkçası cok pahalı geliyor bana ya
Bende guvenmiyorum.o sayfaya artik suan premanin anneliği die bi sayfya bakiyorum daha güvenilir gelioMuhendisinoglu artık her hediye reklam gelene iyi diyoro adamın içerik okumaları bozuldu artık eskisi kadar tarafsız değil
Bende ona bakıyorum ama yinede tedbirli olmakta fayda var o yeni açtı zaten hemen muhendisinoglu çamur attı falan adam resmen tanindiktan sonra 180 derece dönüş yaptı tavırlarındaBende guvenmiyorum.o sayfaya artik suan premanin anneliği die bi sayfya bakiyorum daha güvenilir gelio
Onun paylaştığı içerik sayfalarina da bakiyorum ben dogru mu diye. Ben baya takıntı yaptim dogallik konusunda ben kendim alerjik oglan alerjik olunca daha da dikkat ediyorumBende ona bakıyorum ama yinede tedbirli olmakta fayda var o yeni açtı zaten hemen muhendisinoglu çamur attı falan adam resmen tanindiktan sonra 180 derece dönüş yaptı tavırlarında
Hareket çok fazla sabah 8 den beri şimdi oturdum daha da doktor acil çağırdı 100 mg yükleme yapıp tanı koyacağız dedi üzüldüm ya bakalım artık inşallah kötü bişey çıkmazCnm gecmis olsun meyveye cok dikkat et kuru meyve filan da baya arttitiyor bol hareket dicem ama senin ev dubleksdi kesin hareket boldur :)
Canım araştırdım biraz da damaksız anne memesine daha cok benziyormus. Damaksız mı almam gerekiyor sencede?Siveno aldım ben canım Deterjan ama çok küçük geldi bidaha alacağım emzikte bence damaksiz küçükken damakli Emzik tutamıyorla oğlum çok zor almisti memeye karsitiriyorlar damaksiz ama iki tarafida aynı olan damaksizlar bence yuvarlak olanı da tutamamistj hic
Benim oğlum çok alerjik eşimde oyle kendi deterjanlarimizda henüz öyle bi idealistljge girmedim ama yapmak istiyorum açıkçası eşim çok rahatsız oluyor cunku bazen kaşıntı tutuyor yazık adamı ben temizlenmiyor gibi guvenemedigimden cesaret edemiyorum ama ilkinde 1 yasindan sonraya kadar hep dikkat etmiştim bunada aynı şeyi yapmak istiyorumOnun paylaştığı içerik sayfalarina da bakiyorum ben dogru mu diye. Ben baya takıntı yaptim dogallik konusunda ben kendim alerjik oglan alerjik olunca daha da dikkat ediyorum
Tuh ya ayrı ayrı Allah kolaylık versin inşallah çıkmaz canım şekerHareket çok fazla sabah 8 den beri şimdi oturdum daha da doktor acil çağırdı 100 mg yükleme yapıp tanı koyacağız dedi üzüldüm ya bakalım artık inşallah kötü bişey çıkmaz
Evet canım damakli o yüzden ememiyor benimkinin resmini atayım nette görünür varsa da birde mesela ultra air benim baktığım model emzigin yanları hava alıyor ağzına almayan kısım oda çok farketti benceCanım araştırdım biraz da damaksız anne memesine daha cok benziyormus. Damaksız mı almam gerekiyor sencede?
Bak canım hem ağzına alınan kısma hemde ağzının etrafına oturacak kisim çok açık görünüyor o ise yaramıştı benimkindeCanım araştırdım biraz da damaksız anne memesine daha cok benziyormus. Damaksız mı almam gerekiyor sencede?
Tahmin ettim 100 mg icin çağıracağını benim oglumda da oyle olmustu 100 mg korktugum gibi cok yuksek cikmamisti canim inan diyetle hemen dengeleniyor şeker.Hareket çok fazla sabah 8 den beri şimdi oturdum daha da doktor acil çağırdı 100 mg yükleme yapıp tanı koyacağız dedi üzüldüm ya bakalım artık inşallah kötü bişey çıkmaz
Cnm benden sana tavsiye hemeen naturalive camasir deterjani al yaninda naturalive leke çıkarıcı leke olan çamaşırları once leke cikarici dokersin tertemiz oluyor bak ben kullanıyorum cok memnunum yorumları okursan görürsun herkes memnun ve tertemiz icerikBenim oğlum çok alerjik eşimde oyle kendi deterjanlarimizda henüz öyle bi idealistljge girmedim ama yapmak istiyorum açıkçası eşim çok rahatsız oluyor cunku bazen kaşıntı tutuyor yazık adamı ben temizlenmiyor gibi guvenemedigimden cesaret edemiyorum ama ilkinde 1 yasindan sonraya kadar hep dikkat etmiştim bunada aynı şeyi yapmak istiyorum
216 değerlendirme yapılmış canım ve yıldızları yüksek, kötü olduğunu düşünmüyorum, iyi yapmışsınKızlar bi çılgınlık yaptım hiç duymadığım bi markanın göğüs pompasını aldım, birkaç sitede araştırdım yorumları çok çok iyiydi, trendyolda güzel de bi indirimi vardı, hayırlısı bakalım
Adini kaydettim canım evdeki perwolleri bitirene kadar idare edeyim alayım sonraCnm benden sana tavsiye hemeen naturalive camasir deterjani al yaninda naturalive leke çıkarıcı leke olan çamaşırları once leke cikarici dokersin tertemiz oluyor bak ben kullanıyorum cok memnunum yorumları okursan görürsun herkes memnun ve tertemiz icerik
Senin eşinin pastanesi vardı canım, yüksek çıkması normal…Hareket çok fazla sabah 8 den beri şimdi oturdum daha da doktor acil çağırdı 100 mg yükleme yapıp tanı koyacağız dedi üzüldüm ya bakalım artık inşallah kötü bişey çıkmaz
Ben de öyle düşündüm canım, inşallah memnun kalırım bakalım216 değerlendirme yapılmış canım ve yıldızları yüksek, kötü olduğunu düşünmüyorum, iyi yapmışsın
Emzik kesinlikle kurtarıcı bir şey canım…benim kızım ne yazıkki alt dişleri 5 aylıkken çıkmaya başlayınca bıraktı, sakinleşmesi için gerçek meme istedi hepBen emzik kullanıcam tabi minnoşum tutarsa kızım hemen tutmuştu :) büyük kolaylık olmuştu evde olmadığım zaman ya da dışarı çıktığımızda kriz anında çok iyiydi :) dr a sormuştum 2 yaşına kadar emzik damak yapısında sıkıntıya sebep olmuyormuş parmak emmesi de 3 yaşına kadar bizimki parmak emmedi ama anlatmıştı. Zaten 15 aylıkkende bıraktık emziği
Evet hatırlıyorum, fotosunu paylaşmıştın çok güzeldi annesiBen de cinsiyet belli olduğunda ilk hevesle Avent'in ikili gece parlayan emziklerinden almıştım, o zaman indirimden 73tlye almıştım, çok şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?