2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama binadaki kediler yüzünden pirelendiğimizi yazmıştım daha önce, pirelerden kurtulamayınca da annemden uzakta bir ev bulmuştum taşınsam mı falan diyordum. Allah'ım çok şükür sonunda Yeni bir ev buldum Yarın nakliye geliyor taşınıyoruz. Karnım burnumda iken taşınmadım da demem

Bir de geçen hafta doktor kontrolümüz vardı bebiş iyi çok şükür ama kan değerlerim çok düşük çıktı damardan Demir serumu verildi. Daha önce demir serumu alan var mı acaba

aynen canım napalım birgünlük çekecegiz. sagol bu arada anlattıgın için. doktprun cvap azınca bana da yazr mısın

Anneler sleepyden bez alirken 2.inci 1 tl kampanyasında ne kadara almistiniz simdi bana 200 tlye 50 tl indirim verildi 2 paket bez 175 e geldi uygunmu sizce

Muhendisinoglu artık her hediye reklam gelene iyi diyor o adamın içerik okumaları bozuldu artık eskisi kadar tarafsız değil
Bi arkadaşım da öyle dedi inanma su adama dedi, o zaman kendim araştırayım ben cnm

Allah yardımcın olsun cnm cok yormamaya çalış kendini

Bi arkadaşım da öyle dedi inanma su adama dedi, o zaman kendim araştırayım ben cnm
Yeşil anne diye bir marka var, ben alerjim tavan yaptığında araştırıp bulmuştum, tamamen bitkisel, ecocert sertifikasıda var , ben özellikle pijamalar ve nevresimler için kokusuz bebek deterjanını çok kullandım, alerjim artınca hemen ona geçiyorum, mutfak spreyi ile çamaşır suyunu , genel temizlik deterjaninida kullanıyorum. Buna da bakın isterseniz

Onuda kullandim bayaa gerçekten iyi bir marka.

Kızlar bu baby plus reflü yastığı nasıl kullanan var mı? Ya da önereceğiniz başka bi marka var mı memnun kaldığınız?

Eklentiler

• IMG_20211108_211901.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
Bunu yakın arkadaşım kullandı çok memnun kaldı bende almayı düşünüyorum ne kadara aldınız

Kızlar korbel hepsi burada da 103 liraya dusmus 2 saatligine hemen koşun alacaksaniz

Kızlar bu baby plus reflü yastığı nasıl kullanan var mı? Ya da önereceğiniz başka bi marka var mı memnun kaldığınız?
canım markayı bilmiyorum ama ayak bölümünde de minder olanlara baksan daha iyi olur. çocuk egimden kayıyor çünkü orda bir engel olması daha iyi oluyor.

Kizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
Geçmiş olsun canım, benim kv de orda baya sallanmış, Allah korusun bidaha olmaz inş

Bunu yakın arkadaşım kullandı çok memnun kaldı bende almayı düşünüyorum ne kadara aldınız
Trendyolda 399.90dan 339.90 TL'ye düşmüştü öyle aldım canım, evet kullananlar memnun genelde
canım markayı bilmiyorum ama ayak bölümünde de minder olanlara baksan daha iyi olur. çocuk egimden kayıyor çünkü orda bir engel olması daha iyi oluyor.
Tamam canım teşekkürler iyi oldu söylediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…