Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusunKizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
Yine kayarsa ayağı mindere baskı yapıp rahatsız olmaz degilmi, misafirliğe falan gidince kanepede koltukta yatınca o kanepe kollarına sinir olurumda ayağım çarpıyor diyecanım markayı bilmiyorum ama ayak bölümünde de minder olanlara baksan daha iyi olur. çocuk egimden kayıyor çünkü orda bir engel olması daha iyi oluyor.
Anneler sleepyden bez alirken 2.inci 1 tl kampanyasında ne kadara almistiniz simdi bana 200 tlye 50 tl indirim verildi 2 paket bez 175 e geldi uygunmu sizce
Geçmiş olsun cnm hangi şehir?Kizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
Canım hemşire bana 9da burda ol kahvaltı yap ama tatlı birşey yeme dedi en fazla 1 saatlik işin var dedi sanırım 1 kez kan vereceğim detaylı istemedi doktor. İlk gebeliğimde akşama kadar kaç kez kan vermiştim zorduAçlık 98 tokluk 155 biraz tedbir istiyor yani benim sonuçlarım dikkat edicem meyveye falan. Yazdım ama daha görmedi bakalım. Gece 12 den sonra hiçbirşey yiyip içmiyorsun su da dahil. Sabah önce gidip kan veriyorsun sonra onu içip 1 saat sonra gene kan veriyorsun. Benim midemi alt üst etti sabah sabah baklava şerbeti içmiş kadar oldum ama yapacak bişey yok maalesef
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasınKizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
Insallah canim artcilar oluyor ama çok küçük inşallah büyük olmaz bide 9. Kattayiz çok kötü oluyorGeçmiş olsun canım, benim kv de orda baya sallanmış, Allah korusun bidaha olmaz inş
Konyadayiz canımGeçmiş olsun cnm hangi şehir?
Rabbim bidaha yaşatmasın kuzum,dikkat edin.Konyadayiz canım
Benim kızım 3.5 ay anne sütü aldı malesef o yüzden emzik çok çok iyi olmuştuEmzik kesinlikle kurtarıcı bir şey canım…benim kızım ne yazıkki alt dişleri 5 aylıkken çıkmaya başlayınca bıraktı, sakinleşmesi için gerçek meme istedi hepAğlarken bir yandan homurdanıp bir yandan emmesi dün gibi ama şu an 4,5 yaşında prensesim, içeride evcilik oynuyor umarım oğlumda daha şanslı olurum emziği en azından 1 yaşına kadar kullanır da benim memeler rahat eder
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunKizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
Geçmiş olsun cnm rabbim bir daha yaşatmasinKizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
Valla ben 50 lik istedim 3 kez vermeyeyim diye zaten tokluk şekeri yüksek çıktı hemen diyete başladık şimdi evde kendim ölçüp yazıyorum takip ediyorum şimdi düzeldi diyetleOnu sordum canım 50 lik kesin tanı vermiyormuş yüksek çıktığında bir daha 75 lik ve 100 lük yapılması gerekiyormuş bu aralarda beklemediğim gebelerimde şeker çıkıyor dedi. 75 lik ve 100 lük kesin tanı olduğu için onu yapıyorum dedi.
yani herşekilde kayıyo çocuk agırlaştıkça reflu yatagından. engel biraz daha koruyor tabii. ama kalkıp cocugu aradıgımu cok bilirim uyku sersemiYine kayarsa ayağı mindere baskı yapıp rahatsız olmaz degilmi, misafirliğe falan gidince kanepede koltukta yatınca o kanepe kollarına sinir olurumda ayağım çarpıyor diye
Geçmiş olsun 50lik yapıldıgı zaman seker yuksek çıkabiliyormuş doktorum soylemistiValla ben 50 lik istedim 3 kez vermeyeyim diye zaten tokluk şekeri yüksek çıktı hemen diyete başladık şimdi evde kendim ölçüp yazıyorum takip ediyorum şimdi düzeldi diyetle
Tabiki en sağlıklısı 75 lik ben yüksek kiloda hamile kaldım bir de ailede grip gibi herkeste şeker var canım biliyordum yani çıkar diye yüksek yaptırmadım şimdi günde 3-4 kez şeker bakıyorum evde cihazla şimdi normale döndü şükür diyetleGeçmiş olsun 50lik yapıldıgı zaman seker yuksek çıkabiliyormuş doktorum soylemisti
Ve kizimda 50lik yaptirmistim.sinirda çıkıp tekrar 100luk yaptirmistim benim icin çok cok zor olmustu tekrardan içmek
Şimdi ki doktorum 75lik yaptiracak
Kaclisi canim?Anneler sleepyden bez alirken 2.inci 1 tl kampanyasında ne kadara almistiniz simdi bana 200 tlye 50 tl indirim verildi 2 paket bez 175 e geldi uygunmu sizce
Şükür cnm diyetle düzelmişTabiki en sağlıklısı 75 lik ben yüksek kiloda hamile kaldım bir de ailede grip gibi herkeste şeker var canım biliyordum yani çıkar diye yüksek yaptırmadım şimdi günde 3-4 kez şeker bakıyorum evde cihazla şimdi normale döndü şükür diyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?