2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun

canım markayı bilmiyorum ama ayak bölümünde de minder olanlara baksan daha iyi olur. çocuk egimden kayıyor çünkü orda bir engel olması daha iyi oluyor.
Yine kayarsa ayağı mindere baskı yapıp rahatsız olmaz degilmi, misafirliğe falan gidince kanepede koltukta yatınca o kanepe kollarına sinir olurumda ayağım çarpıyor diye

Anneler sleepyden bez alirken 2.inci 1 tl kampanyasında ne kadara almistiniz simdi bana 200 tlye 50 tl indirim verildi 2 paket bez 175 e geldi uygunmu sizce

ben sleepy bio natural almıştım
1 numara 194 adet - 2 numara 204 adet
200 TL olmuştu, tanesi 0.5 tl geliyor.

Kizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
Geçmiş olsun cnm hangi şehir?

Canım hemşire bana 9da burda ol kahvaltı yap ama tatlı birşey yeme dedi en fazla 1 saatlik işin var dedi sanırım 1 kez kan vereceğim detaylı istemedi doktor. İlk gebeliğimde akşama kadar kaç kez kan vermiştim zordu

Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın

Benim kızım 3.5 ay anne sütü aldı malesef o yüzden emzik çok çok iyi olmuştu 15. Ay da bıraktık uyurken ve kriz anlarında kullandık hep günlük hayatta değil. İnşallah oğullarda tutar da yine rHat ederiz

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun cnm rabbim bir daha yaşatmasin

Kızlar ben hiç kilo almadım 26. Haftadayım ama geçen hafta şeker yüklemem yüksek çıktı diyete başladım . Ailede şeker hastalığı var ne yapalım dikkat edeceğiz

Valla ben 50 lik istedim 3 kez vermeyeyim diye zaten tokluk şekeri yüksek çıktı hemen diyete başladık şimdi evde kendim ölçüp yazıyorum takip ediyorum şimdi düzeldi diyetle

Yine kayarsa ayağı mindere baskı yapıp rahatsız olmaz degilmi, misafirliğe falan gidince kanepede koltukta yatınca o kanepe kollarına sinir olurumda ayağım çarpıyor diye
yani herşekilde kayıyo çocuk agırlaştıkça reflu yatagından. engel biraz daha koruyor tabii. ama kalkıp cocugu aradıgımu cok bilirim uyku sersemi

Valla ben 50 lik istedim 3 kez vermeyeyim diye zaten tokluk şekeri yüksek çıktı hemen diyete başladık şimdi evde kendim ölçüp yazıyorum takip ediyorum şimdi düzeldi diyetle
Geçmiş olsun 50lik yapıldıgı zaman seker yuksek çıkabiliyormuş doktorum soylemisti
Ve kizimda 50lik yaptirmistim.sinirda çıkıp tekrar 100luk yaptirmistim benim icin çok cok zor olmustu tekrardan içmek
Şimdi ki doktorum 75lik yaptiracak

Tabiki en sağlıklısı 75 lik ben yüksek kiloda hamile kaldım bir de ailede grip gibi herkeste şeker var canım biliyordum yani çıkar diye yüksek yaptırmadım şimdi günde 3-4 kez şeker bakıyorum evde cihazla şimdi normale döndü şükür diyetle

Şükür cnm diyetle düzelmiş sağlıkla gelsin minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…