Sağol cnm bakayım ona daYeşil anne diye bir marka var, ben alerjim tavan yaptığında araştırıp bulmuştum, tamamen bitkisel, ecocert sertifikasıda var , ben özellikle pijamalar ve nevresimler için kokusuz bebek deterjanını çok kullandım, alerjim artınca hemen ona geçiyorum, mutfak spreyi ile çamaşır suyunu , genel temizlik deterjaninida kullanıyorum. Buna da bakın isterseniz
Bak ondan da soğudum şuanSebamed tamamen bitkisel değil, içinde Sodyum lauret sülfat, Benzil Alkol, Sodyum Benzoat gibi kimyasallar var, kendi sitesinde içerik mevcut
Sağol kuzum hepimizin inşallahŞükür cnm diyetle düzelmişsağlıkla gelsin minik
Cok geçmiş olsun cnmKizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
O derece yaniyani herşekilde kayıyo çocuk agırlaştıkça reflu yatagından. engel biraz daha koruyor tabii. ama kalkıp cocugu aradıgımu cok bilirim uyku sersemi
Sen bilirsin tabiki ama özellikle sles maddesi çok zararlı diye okumuştum.Bende ne alsam diye düşünüyorum, az önce biri yazmıştı burda etiket nasıl yapılıyor bilmiyorum ama, siveno ve incia diye onlarda temiz gibi sankiBak ondan da soğudum şuan
Ben kızıma Sebamed kullanıyordumSebamed tamamen bitkisel değil, içinde Sodyum lauret sülfat, Benzil Alkol, Sodyum Benzoat gibi kimyasallar var, kendi sitesinde içerik mevcut
Sen bilirsin tabiki ama özellikle sles maddesi çok zararlı diye okumustumBende ne alsam diye düşünüyorum, az önce biri yazmıştı burda etiket nasıl yapılıyor bilmiyorum ama, siveno ve incia diye onlarda temiz gibi sankiBak ondan da soğudum şuan
Bende kendim sebamedin güneş kremini kullanıyordum normalde ama bebek için baktigim markaların içindekilere özellikle dikkat ediyorum belkide bu kadar da hassas davranmamaliyiz onuda bilmiyorum..sebamedin bebek sampuaninda kendi sitesinde yazıyor yazdıklarım. Daha karar vermedim sonra alırım diye de, Yeşil anne markası bitkisel ama bebek şampuanı varmı henüz bakmadim.az önce bir arkadaş siveno ve incia demişti onlara kısacık baktım temiz gibiler ama tek tek icindekileri okumak gerek markaların, çünkü çoğunda artik şu var, mesela diyorki doğal zeytinyağlı şampuan, içine bakıyorsun elli tane kimyasal birde doğal zeytinyağı koymuşlar sanki yüzde yuz doğal gibi pazarlıyorlar.geçen sene alerjik dermatit oldum ve çok kötüydü, ondan sonra boyle her şeyin içine bakmaya başladımBen kızıma Sebamed kullanıyordumsiz araştırdıniz mi? Hangi markayı kullanacaksınız?
Ben de Ankara’da hissettim canım, mutfak tezgahına eğilmiştim, telim şarjdaydı, bir şeye bakıyordum telde , önce başım döndü sandım sonra tezgahın gidip geldiğini hissettim hafiften ve uzun sürdü sanki, çok korktum, 11.kat olduğu için sanırım bu kadar hissettim..Insallah canim artcilar oluyor ama çok küçük inşallah büyük olmaz bide 9. Kattayiz çok kötü oluyor
Hatırlamaz olur muyuz canım, işte bu güzel bir haber, çok sevindim senin adınaKızlar merhaba beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama binadaki kediler yüzünden pirelendiğimizi yazmıştım daha önce, pirelerden kurtulamayınca da annemden uzakta bir ev bulmuştum taşınsam mı falan diyordum. Allah'ım çok şükür sonunda Yeni bir ev buldum Yarın nakliye geliyor taşınıyoruz. Karnım burnumda iken taşınmadım da demem
Cok geçmiş olsun canım, en cok korktuğum şey rabbim beterinden koorusunKizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
Geçmiş olsun insallah bidaha yasanmasın canımBen de Ankara’da hissettim canım, mutfak tezgahına eğilmiştim, telim şarjdaydı, bir şeye bakıyordum telde , önce başım döndü sandım sonra tezgahın gidip geldiğini hissettim hafiften ve uzun sürdü sanki, çok korktum, 11.kat olduğu için sanırım bu kadar hissettim..eşime seslendim sonra deprem oluyor diye..kızımla oturma odasındalardı, işin komik tarafı onlar hissetmemiş benim başımın döndüğünü düşündü eşim hamilelikten…sonra haklı olduğumu gördü ama ..ben burda böyle korkmuşken seni düşünemedim canım, çok geçmiş olsun…
Teşekkür ederim canım. Bu bahsettiklerinin hepsi var ama çok şiddetli değil. Ama illa ki kendini hissettiriyorBenim karnımı sırtımı kasıklarımı kapsayan ağrılarım oluyordu. Aralıklarla sancım vardı.
En son da kanamam oldu.
Çok teşekkür ederim.
Senin neyin var canım?
Geçmiş olsun. Panik hiç çözüm değil bu konularda. Sakin olmak işe yarıyorCok geçmiş olsun canım, en cok korktuğum şey rabbim beterinden koorusun
Geçmiş olsun canim. 5 yil konya da yaşadım hic depreme denk gelmedim korkarım baya bi.simdi ise gölcükte yaşıyorum en korkulu rüyam sırf bu yüzden evi tepelerden tuttum tusunami falan olur diye Allah korusun cidden herkesi yasatmasin bur dahaKizlar 1 saat önce deprem oldu ama baya sallandık 5 siddetinde oyle kötüydü ki üstelik eşim yeni gelmişti eve 10 dk önce falan eğer o olmasaydı napardim bilmiyorum hala nefesim normale dönmedi o kadar etkiledi
Evet doğru , küçükken 99 depreminden cok fazla etkilendim ondan fobi oldu artık bende. Aşırı tepki veriyorum. Bu konya depremini hissetmedim ama anlayabiliyorumGeçmiş olsun. Panik hiç çözüm değil bu konularda. Sakin olmak işe yarıyor
Evet canım uzun sürdü gerçekten gece yine olmuş allahtan hissetmedim uykuda bakalım inşallah devam etmezBen de Ankara’da hissettim canım, mutfak tezgahına eğilmiştim, telim şarjdaydı, bir şeye bakıyordum telde , önce başım döndü sandım sonra tezgahın gidip geldiğini hissettim hafiften ve uzun sürdü sanki, çok korktum, 11.kat olduğu için sanırım bu kadar hissettim..eşime seslendim sonra deprem oluyor diye..kızımla oturma odasındalardı, işin komik tarafı onlar hissetmemiş benim başımın döndüğünü düşündü eşim hamilelikten…sonra haklı olduğumu gördü ama ..ben burda böyle korkmuşken seni düşünemedim canım, çok geçmiş olsun…
geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasınEvet canım uzun sürdü gerçekten gece yine olmuş allahtan hissetmedim uykuda bakalım inşallah devam etmez
İhmal etme doktor mutlaka her şeyi kontrol etsinTeşekkür ederim canım. Bu bahsettiklerinin hepsi var ama çok şiddetli değil. Ama illa ki kendini hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?