2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım valla hiç ıslak yapmıyorum her hafta yapmaktan usta oldum galiba hiç tahriş kanama olmuyor.
Bende kuru alıyorum. Hassas bi cilde sahibim sanirim ondan oldu travozol dir krem varmis onu alicam yarin insallah gecer.
3 bıçaklı güzel bir jilet alırsanız kesip kanatmak zor oluyor. Kaliteli almak lazım. Ben şimdiye kadar hiç kanatmadım. Gillette venus marka olanlardan çok memnunum
Venüs kullaniyorum 3 bıçaklı ama cildim hassas sanirim cok canim yaniyir suan

Ben aslında hiç kanatmam ama jileti tutuş şeklimi bile görememişim o kadar göbeğim önde düşün yanlıs ttuttuğumdan kanattım. Ama artık venüsten almayı düşünüyorum bende
Ben yıllardır onu kullanıyorum, başlığı da döner başlık olduğu için henüz hiç kanatmayı başaramadım :))) ama ben zamanında epilasyon yaptırmıştım zaten fazla çıkmıyor, uzun zamandır da almadığım için şimdi alsam kanatır mıyım bilemedim göbeğim çıktığından beri hiç almadım daha

Normalmiş ağrılar canım ben pek evham yapınca gittim birde cuma günü aşırı temizlik yaptım onun da korkusu sardı daha da tek başıma yapmam temizlik
Aman cnm dikkat et ya ben ayakta kalinca bile kötü oluyorum

Bende bu hafta liste yapicam, haftaya eksiklerimi tamamlicam artık cnm hazır olsun herşey 30 hafta civarı

Kuzum o doğum ağrısı farklı oluyor merak etme bu ufak tefek ağrılar her hamile de olur. Anlarsın yani kesin. Sakin kalalım.
Bende öyle diyorum cnm mutlaka aşırı olur heralde yada Allah korusun kanama falan, 1 kilo olmuştur nerdeyse bebeklerimiz, normal artık baskılar sancılar

Bende geçen sefer cok sıkıntı yaşadım ya korkuyorum kanaticam diye, anlamam da nerden geldigini, giderim doktora kesin

Bende kuru alıyorum. Hassas bi cilde sahibim sanirim ondan oldu travozol dir krem varmis onu alicam yarin insallah gecer.

Venüs kullaniyorum 3 bıçaklı ama cildim hassas sanirim cok canim yaniyir suan
Travazol kortizonlu sanırım canım gebelere oluyor mu

Kizlar ben ocak annelerinde doğum yapan birini göremedim bayada okudum sadece bie kişi suyu azaldi diye hastanede imis ondan mi bahsediyorsunuz?

Bi tane 26 haftalik doğum yapan, 3- 4 kişide doğum yapmak için hazırlanıyor.
Bende göremedim aslında ben basta baya bakıyordum oraya yakın olunca günüm arkadaşların çoğunu hqtirliyorum şimdi bakınca farkettim ama göremedim bende

Bende göremedim aslında ben basta baya bakıyordum oraya yakın olunca günüm arkadaşların çoğunu hqtirliyorum şimdi bakınca farkettim ama göremedim bende
Birisi 26 haftalik doğum yapmış bebeği kuvezde kendi covit ve krantinadaydi en son. Birisi gebelik zehirlenmesi yaşıyor en geç 1 hafta içinde doğum yapacakmış, Birisi hastanede devamlı suyu geliyor herhangi doğumu olabilirmiş daha birkaç tane daha gördüm sancısı olup hastanede olan. Ama ben baya gerilerden okudum

Kuzum sabahları karnımız çok minik oluyor ozaman dene. Akşam en üst seviyeye çıkıyor göbüş ozaman eğilmek çok zor birde yere popo üstü oturup ayna koyarsan daha kolay olur aklında olsun
Evet canım ya normalde öyle yapıyorumda eşim evdeydi utandım görür diye artık denemem öyle bişey

Ben de epilasyonluyum az çıkıyor ama yinede var yani gebelikte coştular resmen venüs alayım ben de. Doğumdan sonra direk gidicem epilasyona

Kızlar öyle şeyler okuyupta gerilmemek elde değil tabiiki ama etkilenmemek lazım. Rutin kontrollerde belli olur neyin ne olacağı.ben de korkuyordum rahim kısalığından doktorum yok öyle birşey dedi. Su gelmeside yok. O yüzden endişelenmeyede gerek yok kendini belli ediyor erken doğumlar. Covid falanda olmadan sağlkla doğum yaparız insallah

Ya evet bin pişman oldum yemin ederim keske yazmasaydım.

Cnm hic yorma , üzme kendini seker ciksa bile cok kolay bir şekilde atlatıyorsun. Sonuç belli oldu mu ? Bebiside gördün mu bugun.
Hayırrr bebeğimi göremedim 9 dan 3 e kadar hastanede olmama rağmen tam sonuçlarımı öğrenip bebeğime bakacakken doktorun acil ameliyata girmesi gerekmiş sonuçlarımıda öğrenemedim yarın doktor arayıp bilgilendirecekmiş. Bugün göremedim yarın gideyim de olmuyor hastane evimizden 2 saat uzaklıkta başka şehirde Artık Aralık’ta görücem oğlumu o zamana kadar bana gene hasret bana gene hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…