2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende arada onları okuyorum heyecan basıyor bu sefer

Ya Aralık var daha çok erken değil mi ocak basladiysa sıra bize gelecek gibi düşünüyordum ben
Evet çok erken ,o grupta ilk aylarda bebegin kalbi duran çok hamile oldu. Şanssızlık mi desem nasip mi bilemiyorum var onlar da bisey Allah korusun.
Aynen cnm ara verme bence benimkilerin arasi 6 yas simdiki aklim olsa arka arakaya doğurdum simdi sar bbastan ayni seyleri yaşayacağım
Benimkilerin 7 yaş olacak nasipse ve iyi ki bu kadar ara vermişim diyorum. Oğlumun bana hiç zarari yok kişisel bakımını kendi hallediyor bana bile yardım ediyor maşallah. Daha rahat büyüyeceğiz ikinciyi inşallah.
Çok geçmiş olsun, o baskı bende de var ve artık normal 1 kilo oldular neredeyse. O panik bende de var maalesef korkuyorum erken doğumdan.

Ah o erken dohum korkusu su sıra bende de oluştu ama diyorum Allah korusun kötü bişey olsa hani cok belirti verir, benimde oluyor ağrılarım normal diye düşünüyorum, randevum da haftaya cumartesi
Kuzum o doğum ağrısı farklı oluyor merak etme bu ufak tefek ağrılar her hamile de olur. Anlarsın yani kesin. Sakin kalalım.

Kizlar bugun burda okuyunca ocak hamileleri erken doğurmuş bende korku vardi iyicene bastı. Kilosuda dusuk benimkinin 1,5 kgma gelse rahatlicam biraz daha. Suanda 900 gram falandir. Benim basindan beri sıkıntılı diye hamileligim herseyini hazir ettik gecen hafta tamamladık. Önümüzdeki ayda ütüsüne valizine baslariz diyorum. 32. Haftayi bir gorsek hayırlısıyla baya rahatlicam. Bugun teyzemle konustum yegenim 27 haftalik dogmus ama 1.700 gram dogmus. Benim ufaklik 26 haftalik ama 900 gram zayıf biraz.

Canım onu ben yazdım ama siz böyle panik yapınca pişman oldum. Çoğumuz o gruba da göz gezdiriyoruz hani biliyorsunuzdur okudunuz belki diye rahat yazdım. Lütfen her hamilelik farklı.

Kizlar vajinal temizlik sorunu yasiyorum.
Agda yapamıyorum goremiyorum diye
Bu kez pembe jilet ile yaptim ve bin pisman oldum kasintidan yara olmus durumda az önce çamaşırim hep kandi kantaron sürdüm, baska napabilirim ki doktora gitmeme var daha arayip sormaya da cekiniyorum. Kaşıntıdan nasil kurtulcam.

Bence 3 sene ideal canım sonra hamile kal doğur derken 4 yaşında olur benim ilk oğlum on aylıkken sürpriz olarak küçüğe Hamile kaldim çok zorlanmadım bakımlarında ama büyüğü küçüğü aşırı kıskandı hep halada kıskanır ama yaş olursa biraz kıskanma cok olmaz diye düşünüyorum o yüzden 3 yada 4yas olmalı bence

Selamlar :) stres panik yapmayın lütfen :) sağlıkla ve zamanında gelicek tüm bebişler inşallah. Doktorum bana evden çalışma raporu verdi ve yürüyüşü yasakladı ona rağmen negatif olmamaya çalışıyorum. O kadar çok örnek var ki zamanında doğum yapan riskli olsa bile.
Neden bizimkisi de öyle olmasın
Benim de işyerinde mobbing başladı hamilelikten dolayı ve ev sahibimiz evden çıkmamızı istiyor :) hayırlısı diyorum sadece, şükür ki herkes sağlıklı sıhhatli,birbirmize dua edelim hep hamişlerin duası kabul olur

Ah canim allah yardimcin olsun insallah. Cok şükür bu topikdr hamilelik basinda bebegini kaybeden cok az oldu inanıyorum hepimiz vaktinde saglikla kucağımiza alicaz bebislerimizi ❤

Bende Aynı durumdayım. Göbeğim çok çıktı. İmkanı yok göremiyorum. Jiletten baska çarem yok geçen banyo da kanattım o kadar korktum ki kanamam açıldı diye. Kesmişim meğersem. Artık yatak odasında ayna karsısında yapıcam uzanıp. Olmuyor yani. Kısaltıcı makinelerde işe yarıyor

Şu ev sahiplerine patronlara Allah içlerine vicdan versin. Yani hiç allahtan korkuları yok. Bende diken üstündeyim ev konusunda. Ev sahibi her an çıkın diyecek diye. Bebişin odasını boyatttık falan. İnsallah uzun oturabilirizde odayı kullanabilir bebeğim diyorum. Üzülme canım herseyde bi hayır vardır

Canım ben de tıraş yapıyorum ağda zaten çok acıtıyor son 2 ay kala kuaförde ağda yaptırmayı düşünüyorum. Tıraş bıçağı ile kuru yapıyorum ben sıkıntı yaşamadım kaşıntı anlamında

Aminnnnn insaAllah

Kuru kuru nasıl alıyorsun ? Islatmadan köpüklemeden olmuyor ya

3 bıçaklı güzel bir jilet alırsanız kesip kanatmak zor oluyor. Kaliteli almak lazım. Ben şimdiye kadar hiç kanatmadım. Gillette venus marka olanlardan çok memnunum

Ayy ben de ocak annelerine bakayım dedim hemen çıktım geri erken doğumlar olmuş önemli olan sağlıkla doğmaları tabi 30. Haftada çantamızı hazırlarız inşallah. Tek eksiğim lohusa pijaması ve hastane çıkışı. Ben henüz hiçbirşey almadım bebeğe kıyafet zaten almayacağım ama biberon emzik alacağım. Birde oğlumda emzirirken aşırı çatlak olduğu için silikon meme ucu kullanmıştım inşallah bu sefer gerek kalmaz

3 bıçaklı güzel bir jilet alırsanız kesip kanatmak zor oluyor. Kaliteli almak lazım. Ben şimdiye kadar hiç kanatmadım. Gillette venus marka olanlardan çok memnunum
Ben aslında hiç kanatmam ama jileti tutuş şeklimi bile görememişim o kadar göbeğim önde düşün yanlıs ttuttuğumdan kanattım. Ama artık venüsten almayı düşünüyorum bende

Canım valla hiç ıslak yapmıyorum her hafta yapmaktan usta oldum galiba hiç tahriş kanama olmuyor.
İyi bari bravo ben kısaltma makinesiyle yapıyordum ama o da sıfıra sıfır almıyor azıcık ucundan bırakıyor. Doktora giderken jilet vuruyorum nolur nolmaz diye

Ben aslında hiç kanatmam ama jileti tutuş şeklimi bile görememişim o kadar göbeğim önde düşün yanlıs ttuttuğumdan kanattım. Ama artık venüsten almayı düşünüyorum bende
Kuzum sabahları karnımız çok minik oluyor ozaman dene. Akşam en üst seviyeye çıkıyor göbüş ozaman eğilmek çok zor birde yere popo üstü oturup ayna koyarsan daha kolay olur aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…