2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım tam tanı koyabilmek için 100’lükle tekrar test yaptırmanı öneririm dedi doktorum, istersen evde de ölçebilirsin ama o zaman doğuma kadar evde hep takip etmen gerekicek dedi. O yüzden 100’lük yaptırıp duruma göre evde takibe devam edebilirim.

Canım benim dr um kabızlık yapınca ilacı değiştirdi birde böyle denicez o kadar lifli de besleniyorum bana mısın demedi ilk defa kan ilacında böyle bir etki yaşadım

Biraz yüksek çıkmış. Sağlıklı beslen iyi toparlarsın

kızlar sabah çok ağrım vardı dr a gittim şükür bir şey yok bebek büyüdüğü için alt kısma baskı yapıyor her şey normal görünüyor dedi boşuna telaş yaptım iş yerinden koş koş hastaneye şimdi tekrar iş yerine bu erken doğum olaylarına gerilmeye başladım. Gece uyuyamamakta sanırım telaşı besliyor kızıma hamileyken sürekli uyurdum bunda tam tersi. Bugün ilk defa yüzünü de görebildim şükür :) poz verdi bana kuzum birde sürekli idrar torbamı tekmelemese daha çok mutlu olcam

Aynen cnm ara verme bence benimkilerin arasi 6 yas simdiki aklim olsa arka arakaya doğurdum simdi sar bbastan ayni seyleri yaşayacağım
Tamamdır aldım gazıinsalalh oğlum cok yaramaz olmaz da bu dusuncemden vazgeçmem, bu arada ben ilk 3 4 ay asla bidaha çocuk yapmam bulantı çekemem diye kızıyordum eşime

Bi yanım benim de oyle diyor cnm oğluma ya yeterince ilgi gösteremezsem diye ama dedim ya erken menapoz durumu var ailemde, ondan korkuyorum acikcasi.. Nasip bakalım ya önce su yakışıklım doğsun

Bencede cnm zorlanıriz diye düşünüyolar, gerçi benimki ben çalıştığım için o bakicak, biraz da kendini düşünüyor belki yaşım 20lerde olsa ara vermek isterdim ama sanki cok nesil farkı olucak ara verince gibi hissediyorum

Oyle cnm bi doğsun bakalım oğlum duruma göre karar veririm

Ah o erken dohum korkusu su sıra bende de oluştu ama diyorum Allah korusun kötü bişey olsa hani cok belirti verir, benimde oluyor ağrılarım normal diye düşünüyorum, randevum da haftaya cumartesi

Bende ve uyku düzenim o kadar bozuldu ki gündüz buldgujm yerde siziyorum ilk aylar gibi bakalım diyorum az kaldı zaten asker düzenine döneceğiz 2 aya diye hiç düzeltmek istemiyorum ama
Benim de öyle, bazen geç yatıyorum geç kahvaltı yapıyorum, akşam yemeği geçe sarkıyor falan annem kızıyor bebek doğunca zorlanacaksın bi düzene sok kendini diyo ama ben de tam tersi nasıl olsa mecburen o düzene giricez, şimdi canımın istediği gibi takılayım bırak keyif yapayım diyorum

Ah o erken dohum korkusu su sıra bende de oluştu ama diyorum Allah korusun kötü bişey olsa hani cok belirti verir, benimde oluyor ağrılarım normal diye düşünüyorum, randevum da haftaya cumartesi
Normalmiş ağrılar canım ben pek evham yapınca gittim birde cuma günü aşırı temizlik yaptım onun da korkusu sardı daha da tek başıma yapmam temizlik

Canım benim dr um kabızlık yapınca ilacı değiştirdi birde böyle denicez o kadar lifli de besleniyorum bana mısın demedi ilk defa kan ilacında böyle bir etki yaşadım
Bende hep oluyor canım, daha önce başka demir ilaçları içtim onlarda aynısını yapıyordu ama dr a soyleyim bakalim

Okudum canım. Şimdiki çocukların sorunu bu ,gece emmesiyle alakalı mı bilmiyorum. Bizde de 3 yaşında başladı dis problemi ne yazikki
Gece emmesiyle alakalı olduğunu sanmıyorum canım. Benim kızım da 2 yaşına kadar emdi ve maşallah 4,5 yaşında daha hiç çürüğü yok, her gün olmasa da dişlerini de fırçalar. Bence genetik bir durum bu Benim eşimin annanesi 80 yaşında vefat etmiş ve dişleri inci gibi sapasağlammış, eşimin de öyledir ki kendisi çay ve kahve sevmez , bu yüzden bembeyaz ve çok düzgün..benim de öyledir ama eşime göre ne kadar fırçalasam da bir tık sarı diş rengim. Çay kahve severim ve diş yapısından kaynaklı…

Bende ayni şeyi diyorum son zamanlarimz oğlumda çok geç kalkuyor hiç dokunmuyorum 2 ay sonra sabah 6 da dikilecegiz ayağa bosver yayılmaya devam

Vallahi ben anlam.veremedim doktor küçük aylarda demir ilaci alincada oluyor dedi.
Benimde esiminde disleri cok düzgün.
3 yasına kadar ogluma şekerli besin vermedim kekini pastasini hep pekmezle meyveyle yaptim.
Ama ilk çıktığında çürük cıktı dişler cok ilginç sekilde.
Simdi cocugun disini yaptirdik deyince ayy cok mu seker yedi diyolar ya cok üzülüyorum.
Hergun duzenli disini fircaliyir yavrum, asitli icecek icmiyoruz ailece filan.
Şaşkınım neden boyle oldu diye insallah asıl dişleri çürük olmaz yavrumun.

İnşallah canım aminnn, valla ben kızımda yaptırmıştım ama böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden hem çok yoruldum şuan hemde kafa olarak büyük stres yaşıyorum..
Cnm hic yorma , üzme kendini seker ciksa bile cok kolay bir şekilde atlatıyorsun. Sonuç belli oldu mu ? Bebiside gördün mu bugun.

Hiç üzmeyin kendinizi. Bazen elde olmuyor ne kadar önlem alınsa da. Arkadaşımın kızının bütün ön dişleri 2 yaş civarı çürüdü, çektiler. Doktor genetik, yapacak bir şey yok demiş.

Ben de normalde sakin olurum ama okudukça endişelerim arttı. Üstelik ikinci hamileliğim, tecrübeliyim sözde.
Hazırlık yapmadım diye de içimi sıkıntı basıyordu. Haftasonu ufak tefek eksikler hariç alışverişini yaptım.

Hiç üzmeyin kendinizi. Bazen elde olmuyor ne kadar önlem alınsa da. Arkadaşımın kızının bütün ön dişleri 2 yaş civarı çürüdü, çektiler. Doktor genetik, yapacak bir şey yok demiş.
Evet öyle yapcak bisey yok.
Oğlum diyor anne dislerimi hep fircaliyorum neden böyle oldu.üzülüyorum öyle deyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…