2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cok tesekkur ederim canım

Evet canım kadın doğum doktorum yazdı, acaba ilacın ismi farklı diye mi bilmiyorum, doktorum odasında hastaneye ait yatış kağıdı yazdı içerisine Ferinject diye ilacın ismini yazdı, sonra direk ödeme yaptık odaya çıktım. Serumu hastane verdi ordan satın almış olduk biz eczaneye vs gitmedik.

Ayakta duruyordum böyle bir adet sancısı geldi sonra biraz oturayım dedim. Daha da şiddetlendi uzanayım dedim uzanınca daha da beter oldu. Bir anda belimden kasıklarıma doğru çok yoğun bir sancı girdi bacaklarım uyuştu sancidan. Gittim yatağımda dizimin ve dirseklerimin üzerinde durdum popomu havaya kaldırdım asla geçmedi 3 dakika falan sürdü. Sonra tam geçti galiba diye sol yanıma uzandım anladım tekrar geleceğini geliyor diye bağırdım eşime. Bir daha geldi O da bir 3 dakika falan sürdü. Şimdi geçti şu an böyle hafif bir adet sancım var. Neydi öyle yalancı kasılma mıydı bilmiyorum ama mahvoldum.

Kanunun bu konudaki kısmını attim canim.sen 32 ile 40 arasinda dogum yaptin mesela kendimden ornek vereyim.bebegin doğumu 7 subat dogum iznim 8hafta olunca dogumdan sonra 4 nisan oluyor ben dogum oncesinde 8 haftayi kullanamadim gittim 5 hafta bitti 3 hafta kaldi dogurdum o 3 haftada sonraya ekleniyor izin bitisi olan 4 nisan degismiyor yani.

Eklentiler

• 20211218_173919.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 23
Ee kesilmemis ki canim dogru hesaplanmış. Zaten 37 de isi bırakmak zorundasın 3 hafta kaldi ee sen o 3 haftanin 1hafta 2 gununu dogumdan once kullanmışsın geriye 1 hafta 5 gun kaldi o da 12 gün eder. 5 hafta calistin 8 hafta da hakkin var 13 hafta arti 12 gun vermisler dogru vermisler yani

Ucı açık kalıyor canım o maddenin birebir bna verilen izin süresini yazdım mesela bu şekilde hesaplamışlardı. Evet maddeye göre 2 haftayı kesmeden vermeleri gerekir gibi anlaşılıyor ama vermiyorlar benim 112 gün olması gereken iznimi 6 gün kesip verdiler. Aklıma takılınca tekrar dosyama baktım bu kadardı. Hatta geçen gün arkadaşım doğum yaptı o da 37+ da doğurdu 110 gün vermişler 2 gün yine kesmişler 16 haftadan

Kafalar yandı sen yazdın ya o 3 haftaya tam veriyorlar diye ben onun için yazdım o 3 haftadan kesiyorlar diye mesajlaşmanın azizliği

Bende yalancı sancıda pek ağrım olmuyor ama karnım çok sertleşiyor.
Karnın sert miydi o sıra?
Bence aralıklarını kontrol et sıksa hastaneye bir görün canım

Canim keserler tabi 37den itibaren dogumdan once onu kullanıyorsun çalışmadan.direk tam 37+0 da dogursan iste o zaman sen 8+5+3hafta yani 16 hafta kullanirsin dogumdan sonra.o 3 haftalik cslisamadigin kismi ne kadar kullanirsan keser tabiki cunku istesende çalışamıyorsun

Kuzum dedim ya sen 3 haftayı sonraya tamamen ekleniyor gibi yazmışsın ya da ben öyle anladım o yüzden öyle yazdım tabi hesap böyle yapılıyor

Kafalar yandı sen yazdın ya o 3 haftaya tam veriyorlar diye ben onun için yazdım o 3 haftadan kesiyorlar diye mesajlaşmanın azizliği
Hee oki dedim herhalde ben mi uctum 37den sonra calismioz zati kesmeleri dogal ben çalışamaz aldim 35de dogursam 5 hafta ekleyecekler bana mecbur ama sonuçta izin suren ekstra 5 haftacalismazsan degismiyor

Kuzum dedim ya sen 3 haftayı sonraya tamamen ekleniyor gibi yazmışsın ya da ben öyle anladım o yüzden öyle yazdım tabi hesap böyle yapılıyor
Benim asil merak ettigim 8 hafta gecti dogurmadik ee ne olcak o zaman 9.hafta bitince dogurduk diyelim ee o 8 hafta dogumdan itibaren mi olcak yoksa 7 hafta mi kullancaz kanundan anladigim 8 hafta diyor dogumdan sonrasi icin ama gec dogum demio gec dogum olmuo mu mesela 41+0da

O 8 hafta kesin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…