2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Mrb herkese, bu araba hakkinda bilgi sahibi olan varmı acaba, cevrenizde kullanan bilen varmi? Hic bir sitede yorum bulamadim o yuzden sizede sormak istedim.

Geçmiş olsun cnm bende oldum igneleri kanama oldu diye

Canım şuan nasılsın, geçmiştir inşallah.benim ebe belinde adet ağrısı gibi olup kasıklarına ağrı inerse ya da bacak aranda sanki top tutuyormuşsun gibi olursa ya da bacak içlerinden ari sokmuş gibi olursa, peceteye silmeyle gelen kan olursa, bunlardan biri olursa hemen haber ver, önce konuşuruz duruma gore hastaneye cagiririm bu durumlarda nst gerekir dedi. İhmal etme sende

Kizlar emzirme atleti ne aldınız, lcw nin kaplisini aldım ama sert olduğu için iyi açılmıyor gibi

Herkese iyi aksamlar guzel Annisler. Uzun zaman sonra yavvuslarimla disarda vakit gecirdik. Oglene kadar etkinlikle geciyo zaten. Tvde animasyon sinema keyfi hikaye okuma meyve yeme oyun oynama derken ogleden sonra bi migros yaptik. Oyun salonunda cok guzel vakit gecirdiler. Sansimiza kimse yoktu taki biz cikana kadar millet dolustu birden yinede cikmadan terlediler ustlerini degistirdim kolonyayi bosalttim ustumuze( gulben gibi hissettim kendimi bian ) biz cikarken millet dolustu. 1 saatten fazla durduk. Sansli gunumuzdeymisiz. Rahatca oynadilar kimse olmayinca koca dukkan bize kalmisti. Sonra birseyler yedik. En son kuafore gittim. Simdi eve geldim. Eskiden sık yaptigimiz seyler uzuuuuun zaman aradan sonra yapinca bi iyi geldi valla.
Sizlerinde gununuz coooook guzel gecmistir insaAllah. Ballikko ve diger agrisi olan tum arkadaslarim hepinizin agrisi gecmistir insaAllah

NedirYani karar veremedim yaptirsamm mi diye yaptirisan baykus craft diye bir sayfa var ordan yaptiricam insallah arkadaşın kardeşi.
Ben normalde diğer şeyleri hiç yaptırmadım geçen eşime iyi olsaydım bir şeyler yapmak istiyordum kendim kapı süsü demiştim o da araştır yaptıralım dedi.
Sonradan sürekli kullanılır ya o yüzden çok mantıklı geliyor kapı süsü. Baş ucuna asabiliriz

Ona da bakayım hemen

Canım şimdi ekran görüntüsü aldım. Buraya yazdıktan sonra bir daha öyle bir şey yaşamadım eğer tekrar olsaydı direk gidecektim hastaneye. Çok şükür durdu şuan iyiyim. Anlamadım neden oldu tek seferlik oldu

Cnm yaptırırsan mutlaka ledli yaptir kendileri tek yatmaya baslayinca bayiliyolar led ışığa.

Benimki kontrole gittiğim günün sabahı döndü hemde patır kütür vallahi. 31+5 de 2.600 gr olmasına rağmen . Ama hep sol tarafına yatıp birde yeri gırgırlaman lazım. O şekilde dönüyor. Ben gırgır yapmadım ama banyoları süpürmek için şarjlı el süpürgesine gırgır muamelesi çekip gırgırlar gibi çektirdim hep günlerce banyoyu. Ve sonuç döndü sende yapabilirsin canım dönsün istiyorsan

Bizim hastane çıkışımız hazır
Taç alacağım ama 160-200 tl arası hep taçlar. Niye öyle ya.. Alt tarafı bir defa takacağız Alan var mı nereden aldınız söyler misiniz banada bi inceleyeyim bende

Eklentiler

• B9D18807-F5C1-49AA-8001-F686F9CDCE34.webp
    37 KB · Görüntüleme: 76
Ben trendyoldan şunu aldım canım sade olması hoşuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20211218_210048_trendyol.com.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…