- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Güle güle takın canım, birde trendyola bakayım bari.. İnsta butikleri durumu bayağı abartmış durumdaBen trendyoldan şunu aldım canım sade olması hoşuma gitti
Saglikla gülücükler içinde giysin inşallah annesiBizim hastane çıkışımız hazır
Taç alacağım ama 160-200 tl arası hep taçlar. Niye öyle ya.. Alt tarafı bir defa takacağızAlan var mı nereden aldınız söyler misiniz banada bi inceleyeyim bende
Cok güzel cnm güle güle giysin insallahBizim hastane çıkışımız hazır
Taç alacağım ama 160-200 tl arası hep taçlar. Niye öyle ya.. Alt tarafı bir defa takacağızAlan var mı nereden aldınız söyler misiniz banada bi inceleyeyim bende
Valla ondan sordum canim doktorun ne dedi diye pazartesi artik mecburGeciktirmeyelim canım valla daha da sonra alamayız bir de
Kuzum açalım da yapabilen biri varsa ona devredeyim ben yapamadım gittiMavi ayy canım tabloya bebeklerin isim butonu açalım mı?
Instagram da sekertadinda tasarımlar diye bı sayfa var canim bak istersenBizim hastane çıkışımız hazır
Canim cok hoslar nerde yaptirdin hastane cikisini saglicakla giymeyi nasip etsin rabbim birde yanlis anlamassan bilal kayinpederinin mi ismiBizim hastane çıkışımız hazır
Sağol kuzum. Sende güzel günlerde kullan inşallah. Ya valla çok pahalı diyorlar ınsta da her şeye bende sade şeyleri sevdiğimden bunu aldım bir tane de kırmızı alcam güzel bulabilirsemGüle güle takın canım, birde trendyola bakayım bari.. İnsta butikleri durumu bayağı abartmış durumda
Cok guzel olmus canım Allah zamanında doldursun içini inşallah ben bu tarz eklemistim favorilerime beyaz fiyonk olanı aldım taç değilde toka gibi gelmedi daha yeni aldım ama bitanede tacim vardi evde puantiyeli bakalım görecek mi gözüm onlarıBizim hastane çıkışımız hazır
Canım bu pijama takımından ben de almıştım.Kumaşı çok güzel gerçekten inşallah sağlıkla giyerizKızlar bunlarda kızımla benim giyceklerimiz. Rabbim ikimizede giymeyi nasip etsin inşaallah. Ektsra Bir pijama takimi daha almayi düşünüyorum.
Evet canim gerçekten harika bir kumaşı var. Amin inşaallahCanım bu pijama takımından ben de almıştım.Kumaşı çok güzel gerçekten inşallah sağlıkla giyeriz
günümüz aynı canım. sezeryan günümüzü de aynı söylemiş doktor. saglıkla gelsinler inşallah.Kızlar merhaba bugün kontrolüm varsı pozisyonu dışında herşey yolunda 43 cm olmuşuz. Kilomuz da 2018 gr olmuş. Ancak pozisyon değişmezse değişmesi zor gibi dedi sezaryen olacak o da 24-25 ocak olur büyük ihtimalle dedi. Normal istiyodum hep ama sağlıkla gelsin de sezaryen de olur artık.
@SiyahPapatyaa canım sen üzülme sen kafana takıp üzülürsen bebişi de etkiler. 32 den sonrası artık normal doğuma giriyo. Benim arkadaşım 35in sonu 36nın başında doğum yaptı çok şükür ikisi de iyi. Bol dua et ve iyi düşün
Bende trendyoldan almıştım.evde yoktuk kargoyu kapıya bırakmışlar kapıcıda çöp toplarken poşeti çöp sanıp atmışCok guzel olmus canım Allah zamanında doldursun içini inşallah ben bu tarz eklemistim favorilerime beyaz fiyonk olanı aldım taç değilde toka gibi gelmedi daha yeni aldım ama bitanede tacim vardi evde puantiyeli bakalım görecek mi gözüm onları
Ben şöyle bir şey aldım, süslü püslü taç gibi değil ama sadeliği seviyorum zaten, kibar ve sade olsun istedim. Güzel çıktı. Trendyoldaki bu sayfaya bakabilirsinben de anne kız ve bebek takım taç arıyorum. gören var mı kızlar. çok pahalı bişey istemiyorum birgün kullanılacak. 2 kızım ve benim için
Ben de yaşadım ve çok kötü bir sancı. Doktora gittim bebek makat geliş pozisyonu almış o anda ama ağrısı tarifsizAyakta duruyordum böyle bir adet sancısı geldi sonra biraz oturayım dedim. Daha da şiddetlendi uzanayım dedim uzanınca daha da beter oldu. Bir anda belimden kasıklarıma doğru çok yoğun bir sancı girdi bacaklarım uyuştu sancidan. Gittim yatağımda dizimin ve dirseklerimin üzerinde durdum popomu havaya kaldırdım asla geçmedi 3 dakika falan sürdü. Sonra tam geçti galiba diye sol yanıma uzandım anladım tekrar geleceğini geliyor diye bağırdım eşime. Bir daha geldi O da bir 3 dakika falan sürdü. Şimdi geçti şu an böyle hafif bir adet sancım var. Neydi öyle yalancı kasılma mıydı bilmiyorum ama mahvoldum.
Az önce bende de oldu ama bebek hiç hareket etmedi kasılma vardi ara ara çok şiddetli değildi bi anda şiddetlendi 1 dk yi geçti sanırım kendime gelemedim soğuk soğuk ter döktüm geçtiğinde yüzün bembeyazdi dedi eşim ama çok kötüydü gerçekten gözlerimden yaş geldi yine hafif hafif kasılma devam etti sonraBen de yaşadım ve çok kötü bir sancı. Doktora gittim bebek makat geliş pozisyonu almış o anda ama ağrısı tarifsiz
Valla denerim canım şarjlı süpürge var onunla denerim. Zaten hep sola doğru yatıyorum hatta kolum uyuşmuş kalkıyorum sabah. Bakalım 2 hafta sonra çağırdı tekrar bakıcaz döner inşallah. Bu arada toparlanmana ve aramıza dönmene çok sevindim canımBenimki kontrole gittiğim günün sabahı döndü hemde patır kütür vallahi. 31+5 de 2.600 gr olmasına rağmen . Ama hep sol tarafına yatıp birde yeri gırgırlaman lazım. O şekilde dönüyor. Ben gırgır yapmadım ama banyoları süpürmek için şarjlı el süpürgesine gırgır muamelesi çekip gırgırlar gibi çektirdim hep günlerce banyoyu. Ve sonuç döndüsende yapabilirsin canım dönsün istiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?