2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Saglikla gülücükler içinde giysin inşallah annesi

Cok güzel cnm güle güle giysin insallah
Bizimde buna benzer bir model ocak basında gelicek insallah

Instagram da sekertadinda tasarımlar diye bı sayfa var canim bak istersen

Canim cok hoslar nerde yaptirdin hastane cikisini saglicakla giymeyi nasip etsin rabbim birde yanlis anlamassan bilal kayinpederinin mi ismi

Güle güle takın canım, birde trendyola bakayım bari.. İnsta butikleri durumu bayağı abartmış durumda
Sağol kuzum. Sende güzel günlerde kullan inşallah. Ya valla çok pahalı diyorlar ınsta da her şeye bende sade şeyleri sevdiğimden bunu aldım bir tane de kırmızı alcam güzel bulabilirsem

Cok guzel olmus canım Allah zamanında doldursun içini inşallah ben bu tarz eklemistim favorilerime beyaz fiyonk olanı aldım taç değilde toka gibi gelmedi daha yeni aldım ama bitanede tacim vardi evde puantiyeli bakalım görecek mi gözüm onları

Eklentiler

• Screenshot_20211218-221413_Trendyol.webp
    23 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20211218-221406_Trendyol.webp
    23 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bunlarda kızımla benim giyceklerimiz. Rabbim ikimizede giymeyi nasip etsin inşaallah. Ektsra Bir pijama takimi daha almayi düşünüyorum.

Eklentiler

• C336E663-1FDA-42C2-949A-2C4E59E6749B.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 451EA3ED-2105-41EB-9647-E0FB25D7DA53.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 81
  • FD404AF7-70AD-43AE-B458-88B267ECD8E5.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 77
  • F81882FF-711F-48D6-99ED-590ED53B7560.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 82
  • A7FEED18-FFCF-4BA6-9738-3A3757C11F36.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar bunlarda kızımla benim giyceklerimiz. Rabbim ikimizede giymeyi nasip etsin inşaallah. Ektsra Bir pijama takimi daha almayi düşünüyorum.
Canım bu pijama takımından ben de almıştım.Kumaşı çok güzel gerçekten inşallah sağlıkla giyeriz

günümüz aynı canım. sezeryan günümüzü de aynı söylemiş doktor. saglıkla gelsinler inşallah.

ben de anne kız ve bebek takım taç arıyorum. gören var mı kızlar. çok pahalı bişey istemiyorum birgün kullanılacak. 2 kızım ve benim için

Bende trendyoldan almıştım.evde yoktuk kargoyu kapıya bırakmışlar kapıcıda çöp toplarken poşeti çöp sanıp atmış bi daha da almadım.hemen bundan ilahi bir ders çıkarıp demekki takmamam gerekiyormuş dedim

ben de anne kız ve bebek takım taç arıyorum. gören var mı kızlar. çok pahalı bişey istemiyorum birgün kullanılacak. 2 kızım ve benim için
Ben şöyle bir şey aldım, süslü püslü taç gibi değil ama sadeliği seviyorum zaten, kibar ve sade olsun istedim. Güzel çıktı. Trendyoldaki bu sayfaya bakabilirsin

Eklentiler

• 3F0BC957-FA07-4A51-947F-225E50E30819.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 94
Ben de yaşadım ve çok kötü bir sancı. Doktora gittim bebek makat geliş pozisyonu almış o anda ama ağrısı tarifsiz

Ben de yaşadım ve çok kötü bir sancı. Doktora gittim bebek makat geliş pozisyonu almış o anda ama ağrısı tarifsiz
Az önce bende de oldu ama bebek hiç hareket etmedi kasılma vardi ara ara çok şiddetli değildi bi anda şiddetlendi 1 dk yi geçti sanırım kendime gelemedim soğuk soğuk ter döktüm geçtiğinde yüzün bembeyazdi dedi eşim ama çok kötüydü gerçekten gözlerimden yaş geldi yine hafif hafif kasılma devam etti sonra

Valla denerim canım şarjlı süpürge var onunla denerim. Zaten hep sola doğru yatıyorum hatta kolum uyuşmuş kalkıyorum sabah. Bakalım 2 hafta sonra çağırdı tekrar bakıcaz döner inşallah. Bu arada toparlanmana ve aramıza dönmene çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…