2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım vallahi hiç canını sıkma. Ben de merakımdan eşime sordum acaba doğum hediyesi bir şey getirecekler mi veya doğumdan sonra KV yardıma gelecek mi diye. Sonuçta ilk kez babaanne ve dede oluyorlar. KV demiş ki hastanede doğum parasını biz ödeyelim bir şey takmayalım. Ben de çok bozuldum insan hiç olmazsa küçük bir künye getirmez mi komşu çocuğu olsa götürüyoruz yani. Ama baktım bir iki gün bunu kafama çok takıyorum karnım ağrımaya başladı. Amaan dedim. Bir de İSMEK kurslarına falan gidiyor metrobüse biniyor yeni doğan bebek için iyi olmaz diye kursu bitirebilir mi diye sorduk. Ay sizde ne pimpiriklisiniz O zaman ben de gelmem bir kez hastanede görürüm sonra kırkı çıkana kadar daha da gelmem dedi. Zaten hamileliğimde iki zıbın bir mont hediye getirdi torununa, doğumdan sonra bakmaya yardıma da gelmeyecekmiş, bir şeyde takmayacak mış. Ah ahh

Kızlar buraya yazmıştım hafta sonu hastane çantamı yapacağım fikirlerinizi alayım diye. Bir baktım Ben ütü yapmamışım, emzigi pompayi sterilize etmemişim, ütülemeden nasıl çantaya hazırlayacağım dedim. 6 zıbın 1 hastane çıkışı ütüledim sırtım ağrıdı hemen yattım nasıl ütüleyeceğim kısa bir yolu yok mu bunları üst üste koysak veya ütülemezsek olmaz mı ya

Benim kayinvalidem sadece kafasını yıkamışti diye hatırlıyorum eve gelir gelmez 2 günlüktu saçları vardi saçlarına baya pislik kurumuş kalmis onlardan rahatlamisti sonra zaten kuvoze yatti göbek düşene kadar öyle bi imkanda olmamıştı

Amin canım Mantar için fitil koymustum o yaptı bence de . Fitili koyduktan sonra oldu çünkü. Keseye zarar verdi diye korktum. Normalde fitilden sonra böyle su gibi olmazdı. Öyle böyle geçecek işte günler
Canım bide sürekli oturuyor yatıyorsan terliyorda olabilirsin bazen öyle oluyor benim uzun süre ayağa kalkmayinca korkma hemen bisey olmayacak inşallah

Söyle animizda insanların dusundurdukleri şeye bak ya gerçekten bu zihniyete sinir oluyorum lohusa olan biziz nasıl rahat ediyorsak oyle olmalı güç yarısına girilecek zaman değil ki eşin söylemez mi canım annesi kalacak oyle rahat eder diye anneni gerçekten ayırma hiç yanından benim annemde kv yanında çok çekingen bisey demez benimkiler ama annem öyle kızdım bu defa öyle yapmayacksin sen gelmeyince onlar bütün sülale eve dolusuyor diye gelip kalacaksınızda gitmeyeceksinde dedim bakalım inşallah uygulayabilir takmasın annen hiç nasıl rahat ediyorsan öyle yapmak lazım bu zamanda yaşanan zorluk üzüntü gerçekten unutulmuyor ben hala ilk lohusaligimdaki gibi problem yasayacakmisim gibi üzülüyorum eşimi tembihljyorum onu bile atlatamamisim hala

Ben diyorum ki bu durumda bazı ebelerde sorun varmış göbek bağlarını kesememisler guzelce hala bağlılar göbekten analarına kendi babamda bu yaşta olmasına rağmen hala aynı kafada annelerde hic yadirgamiyor işlerine getirip bunu kullanıyor çok ilginç şekilde inşallah biz oyle annelerden olmayız

Ben oturarak yaptım canım valla olmuyor baska türlü göbeğim zaten ütüyle kardes tutup elini yakacak cocuk içeriden ona ayrı tedirgin oldum

görmeye gelmeain takmazsa da takmasın ya o ne demek. Allah kolaylık versin sana canım bunlarla. Altın için isim koycan sanki.

Ben emzigi ve biberon hastaneye almayayım diyorum kızlar bi yerde de okudum yeni meme reddi olabilir ilk günlerde diye
İlk oğlumda ben de almamıştım yanıma hemen emziririm diyordum 3 gün sütüm gelmedi malesef, ilk gece çok zordu hemşireler emzirmen gerek dedi mama vermediler, oğlum ağlıyo durmadan, serçe parmağımı verdim cöp cöp bi emmeye başladı yavrum aç, biberon mama hiç bişi yok, ertesi sabah hemen mama alıp yaptık bi güzel içti uyudu oğluşum. Aç kalırsa bir de sarılık olma ihtimali var, ben her ihtimale göre mama ve biberon emzik alıcam. İnşallah bol sütlerimiz olur.

Eşinin dayısına ne oluyor acaba
Hakikaten tuhaf tuhaf hareketler ya insanları ni rahat bırakın. İsim koyma hakkı önce annenindir. Her ne olursa olsun.
İnşallah bu kez içine sinen isim okur.
Oturarak yap ,utu masasını kanepeye göre ayarla öyle çok rahat oldu benim.

Cinsiyeti öğrenir öğrenmez ismini buldum kızımın, herkese de söyledim Alina olacak diye. Diğer türlü sürekli arayarak bana isim önerisinde bulunuyorlardi eşimin tarafı. Aylardır herkes bebek napiyo degil, Alina napiyo diyor. Ben rahat onlar rahat

Bana da 27 mm deyince doktor bi araştırma yaptım canım. Birkaç sene önce arkadaşın biri 13 mm yani yaklaşık 1 cm iken yatarak ve ilaçlarla 20’li haftalarından 38 e kadar gitmiş. Doktorlar bizi korkutuyor biraz her ihtimali söyledikleri için eğer dikkat edebilirsek daha uzun süre içeride tutabileceğimize inanıyorum ben

İste lohusaligin bi yönü çok kötü. Yanında kalacak kişi hayatını kolaylaştırmali, stres yaratmak değil. Aralarında halletsinler bir araya gelirlerse sen takma cnm bebegine odaklan sadece.

Benim annem vefat etti,kardeşim hamile,teyzemde ananeme bakıyor gelemez. Başka da kimsem yok,mecbur k.validem gelecek. Aramız iyi kendisiyle, uzun süre kalmazsa sorun yaşamayız diye umut ediyorum. 15 gün durursun yeter diyorum hep

Kuzum oğlumda ben de 34 haftalıkken 2 gün hastanede yattım erken doğum riskinden dolayı ilaç tedavisi gördüm çok şükür tam 40 haftayı bekledi. İstersen başka bir doktora görün emin ol ona göre bekle. Böyle her an doğacak diye de panik halinde olursun belki için rahatlar

ben de sinir olurum. kimseye koydugu isim için bişey demem sevmesem bile ne güzel derim ki bana ne. insanlar çok rahat dangalak diyorum ben böylelerine.

kız hastane parasını ödeyecek daha ne olsun. bunu yapmayanlar da var bir zıbın almayanlar
bizim doğum parasını ödeseler ben göbek atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…