2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım gece çalışma imkanın var mı islerini gece yapsan

Merhaba kızlar. Bebeğimin karın kısmı değeri haftasına göre küçük geldi bi hafta sonra tekrar gidicez kontrole ama böyle bi sıkıntı yaşayan var mı benim gibi
Benim kızımın da bacak ve baş 2 hafta önde, karın çevresi 1 hafta geri çıktı. Doktorum bunu çok onemsedi, aslında kilosu da haftasiyla uyumlu hatta 1 gün önde. 10 gün sonraya randevu verdi,günde iki bardak süt, 2 tane muz, bol ceviz badem ye dedi. Çarşamba randevum var bakalım ne oldu,gereksiz strese girdim.

Bilmiyorum ki doktor rakam olarak söylemiyor hiç benimde sormak aklıma gelmiyor ama serviks için 27 mm dedi onun ölçüsünü biliyorum sadece
Canim çekilirken kendinde anlayabilirsin 160 150 olanlar bebeğin kalp atışları diğeri kasılma mesela benim 10 0 devam ediyor arada yükseliyor 50 veya 100 e en son 200 e kadar çıkıyormuş sanırım

Benimki de artık hiç foto vermiyor , çekemiyor doktor . Kızlar çok fena

Canim çekilirken kendinde anlayabilirsin 160 150 olanlar bebeğin kalp atışları diğeri kasılma mesela benim 10 0 devam ediyor arada yükseliyor 50 veya 100 e en son 200 e kadar çıkıyormuş sanırım
Valla kağıda baktım ama göremedim bişey 3 ocakta bir daha gideceğim iyice inceleyeyim ben hastanede Leyla gibi oluyorum nedense resmen nutkum tutuluyor. Ne soru sorabiliyorum ne konuşabiliyorum kuzu kuzu girip çıkıyorum doktorun yanına

Bilmiyorum ki doktor rakam olarak söylemiyor hiç benimde sormak aklıma gelmiyor ama serviks için 27 mm dedi onun ölçüsünü biliyorum sadece
Senin haftalarda kısalmaya başlıyor diye biliyorum ama bilen arkadaşlar vardır belki.

Nst çekildikten sonra kağıt falan veriyorlar dimi ona hiç baktın mi

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım stres yapmamaya çalış bebeğinde strese girer bende kendimi kontrol etmeye çalışıyorum bende dikkat ediyorum besinlere banada doktor bol protein tüket dedi

Tamam canım boyu kilosu normal çünkü ondan bende çok takmamaya çalışıyorum
Canım bizimkinin bir tek bacak boyu iki gun onde kafa iki gun geride mide 1hafta 32+1de 1812 gr 44 cm idi. Zaten herkes aynı ilerlemez bence burda bazıları kilolu mesala her cocuk kendine özel doktor bana sıkıntı yok iyi dedigi icin takılmıyorum

Benim hiçbir şikayetim yoktu canım doktorum alttan muayene etti bebeğin kafasına dokunuyorum şuan dedi rahim çok aşağı inmişti demekki ama sancım yoktu direk yatış verdi nst de sancı da çıkmamıştı aslında rahim aşağıda olduğu için doğuracağım zannetti galiba zaten çok panik bir doktordu eli ayağına dolanıyordu ters birşey farkedince. Ama senin kasılmaların falan oluyor tabi daha dikkatli olmalısın inşallah 40 haftayı bekler miniğin

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım stres yapmamaya çalış bebeğinde strese girer bende kendimi kontrol etmeye çalışıyorum bende dikkat ediyorum besinlere banada doktor bol protein tüket dedi
Peki bu bi sorun muymus bisey dedi mi doktorun sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…