- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Baktım canım da sayı falan görmemiştim dikkatli bakmamış olabilirim bi dahaki sefer bakarım artık iyiceSenin haftalarda kısalmaya başlıyor diye biliyorum ama bilen arkadaşlar vardır belki.
Nst çekildikten sonra kağıt falan veriyorlar dimi ona hiç baktın mi
Hahah valla ben bişey olduğunda mesaj atmayada çekiniyorum hayır normalde bıcır bıcır bi insanım niye öyle oluyorum doktor karşısında anlamıyorumBende ya ultrasona girince özellikle ne varsa aklimda safa bağlıyorum yazıyorum önceden soracaklarimi sıram gelmeden okuyup üzerinden ezber geçiyorum bide resmen
Aral beye giden sen miydin canım başkasıyla mı karıştırıyorum benAy ne güzel cnm şanslısın, benim doktorumda sağlık sigortası geçerli degil, olsa hemen yapicaktik, sorma ya bizimki de 350 ydi 500 olmuş ocaktan itibaren, zaten nilüferde 10 bin civariydi 15 bine çıkmış en az doğum
Ahhahqh bu kadar olur ya 4 kişi olduk hadi bakalım ben 36 olacağım o hafta ben dogururum inşallah dermisimAa benimde 4 ocakay kızlar aman bide kontrole gidip o gün doğurmayalim hepimiz baya entrika olur
Bende de var ayni heyecanlar en cok emzirmek hissini özlemişim ben yaa diyorum bi 36 olayim doğsun saglikla kucağımda emzireyim surekliCok merak ediyorum göz rengini saç rengini yüzünü az çok gördüğüme göre tahmin edebiliyorum ama huyunu bunlar 1 2 sene geçmeden anlayamayacgimiz şeyler ama yeni bir dünya keşfedecegiz bunun heyecanı bile yetiyor
Cnm masalllah senin bebisde kilolu ve bnmki gibi rahme baski yapiyor doktorun erken doğum olur demiyir mu .?benim doktor biraz pimpirikli mi acaba ya surekli erken dogum riskin var diyorKafasını dayamış rahmin kemiğine ayakları dikmiş mideme paşam2800 kg olmuş dayan diyor ben diyorum oturup kalkamıyorum o diyor dayan.benim dr da illa 39 u beklicek bari dedim sömestir tatilinde alın en fazla 5 şubatta alabilirim diyor.
İnşlh dayanabilirim hiç güvenmiyorum kendime artık çok yıprandım.
Ayy benden bi tane daha bende 36+ larda doğursam diyorumAhhahqh bu kadar olur ya 4 kişi olduk hadi bakalım ben 36 olacağım o hafta ben dogururum inşallah dermisim
Cok merak ediyorum göz rengini saç rengini yüzünü az çok gördüğüme göre tahmin edebiliyorum ama huyunu bunlar 1 2 sene geçmeden anlayamayacgimiz şeyler ama yeni bir dünya keşfedecegiz bunun heyecanı bile yetiyor
Benim cnm aral hocaya gidiyorum cok memnunum ama cok pahalı ya doğum ücretleriAral beye giden sen miydin canım başkasıyla mı karıştırıyorum ben
Evet canım çalışıyorum izne ayrıldımCanım sen calisiyormuydun bilmiyordum bol bol dinlen bundan sonra aynı gün kontrollerimiz benimde 4 ocak ogluslarin kiloları da çok yakın hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız ikimizde ocakta
Yok cnm ben erken olsun diye mesaj veriyorum adamda tık yok.bebek sağlıklı sende biraz dayancan diyo.Bende de var ayni heyecanlar en cok emzirmek hissini özlemişim ben yaa diyorum bi 36 olayim doğsun saglikla kucağımda emzireyim surekli
Cnm masalllah senin bebisde kilolu ve bnmki gibi rahme baski yapiyor doktorun erken doğum olur demiyir mu .?benim doktor biraz pimpirikli mi acaba ya surekli erken dogum riskin var diyor
Benimde agrisiz ne gecem var ne gündüzüm diyorum.insallah 36 yi gorelim alsin doktor sağlıkla.Yok cnm ben erken olsun diye mesaj veriyorum adamda tık yok.bebek sağlıklı sende biraz dayancan diyo.
Ama bence o beni germek istemiyor çünkü laf arasında 34 ü bir görelim gerisi kolay dedi.
Erken alcaksa bile beni telaşlandırmıyo.
Bebeğin gelişimi önde gitse bile anne karnında geçirdiği süre çok önemli kalabildiği kadar kalmalı dedi.haklı aslında ama çektiğim acıyı ben biliyorum
Bu arada boyle giderse kilolari sanmiyorum 38 , 39 u bekleyelim bakalim sağlıkla gelirler insallah.Yok cnm ben erken olsun diye mesaj veriyorum adamda tık yok.bebek sağlıklı sende biraz dayancan diyo.
Ama bence o beni germek istemiyor çünkü laf arasında 34 ü bir görelim gerisi kolay dedi.
Erken alcaksa bile beni telaşlandırmıyo.
Bebeğin gelişimi önde gitse bile anne karnında geçirdiği süre çok önemli kalabildiği kadar kalmalı dedi.haklı aslında ama çektiğim acıyı ben biliyorum
Şifa olsun inşallah hiçbir sorun olmaz Allahın izniyleKızlar 3. Doz aşımı oldum 3 saat oldu inşallah sorun yaşaman
Şifa olsun canımKızlar 3. Doz aşımı oldum 3 saat oldu inşallah sorun yaşaman
Yaa ben de bu konuyu araştırıorum benim bebişte kilosu boyu falan önde gidiyor haftasına göre acaba erken olur mı doğum diye korkuyorum doktor bişi demedi deBenimde agrisiz ne gecem var ne gündüzüm diyorum.insallah 36 yi gorelim alsin doktor sağlıkla.
Benim doktor diyorki bebek suan 33 ama kilosundan dolayi kendini 35, 36 sanip doğum icin acele eder bebekler belli kilodan sonra doğum için hazırlanıyormus
İnşallah kuzumŞifa olsun inşallah hiçbir sorun olmaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?