2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Senin haftalarda kısalmaya başlıyor diye biliyorum ama bilen arkadaşlar vardır belki.

Nst çekildikten sonra kağıt falan veriyorlar dimi ona hiç baktın mi
Baktım canım da sayı falan görmemiştim dikkatli bakmamış olabilirim bi dahaki sefer bakarım artık iyice

Ay nasıl sinirliyim bu sabah, uyuyamadım ondan gece kız bizim yatağa geçmişti, benim hamile yastığına yatmış, odaya bir girdim nasıl güzel uyuyor, hiç ellemedim dedim ben 1-2 yastık alıp onun yatağına yatayım zira o kadar yastığın bizim yatağa sığması imkansız :) ama gram rahat edemedim, bir türlü uykuya dalamadım. Zaten çok yorucu bir hafta sonu geçirmiştim bir de üstüne dinlenemedim. Bugun de bir sürü iş var, umarım yarın çıkmayacağım evden, tüm gün popiş büyütp keyif yapmak istiyorum.

Bende ya ultrasona girince özellikle ne varsa aklimda safa bağlıyorum yazıyorum önceden soracaklarimi sıram gelmeden okuyup üzerinden ezber geçiyorum bide resmen
Hahah valla ben bişey olduğunda mesaj atmayada çekiniyorum hayır normalde bıcır bıcır bi insanım niye öyle oluyorum doktor karşısında anlamıyorum

Aral beye giden sen miydin canım başkasıyla mı karıştırıyorum ben

Bende de var ayni heyecanlar en cok emzirmek hissini özlemişim ben yaa diyorum bi 36 olayim doğsun saglikla kucağımda emzireyim surekli
Cnm masalllah senin bebisde kilolu ve bnmki gibi rahme baski yapiyor doktorun erken doğum olur demiyir mu .?benim doktor biraz pimpirikli mi acaba ya surekli erken dogum riskin var diyor

Az kaldı bari hepimizin , öyle avunalım Tek istediğim bana yada babasına benzemesi . Öyle taaaa gerilerden büyük büyük hala , dayı , amca vb. hiç birine hiç bir yeri benzemesin

Yok cnm ben erken olsun diye mesaj veriyorum adamda tık yok.bebek sağlıklı sende biraz dayancan diyo.
Ama bence o beni germek istemiyor çünkü laf arasında 34 ü bir görelim gerisi kolay dedi.
Erken alcaksa bile beni telaşlandırmıyo.
Bebeğin gelişimi önde gitse bile anne karnında geçirdiği süre çok önemli kalabildiği kadar kalmalı dedi.haklı aslında ama çektiğim acıyı ben biliyorum

Benimde agrisiz ne gecem var ne gündüzüm diyorum.insallah 36 yi gorelim alsin doktor sağlıkla.
Benim doktor diyorki bebek suan 33 ama kilosundan dolayi kendini 35, 36 sanip doğum icin acele eder bebekler belli kilodan sonra doğum için hazırlanıyormus

Bu arada boyle giderse kilolari sanmiyorum 38 , 39 u bekleyelim bakalim sağlıkla gelirler insallah.

Yaa ben de bu konuyu araştırıorum benim bebişte kilosu boyu falan önde gidiyor haftasına göre acaba erken olur mı doğum diye korkuyorum doktor bişi demedi de ultrason ölçülerine göre doğum tarihi 19 şubat çıkıo, sat a göre ise 26 şubat. yani sizce ben de erken gelebilir diye bekliim mi

Kizlar doğumdan konuşmuşsunuz. Dogum korkum basladi benim. Sezeryan olsun diyordum korkudan ondanda korkmaya başladım. Normal olursa dikis kesi olurmu. Sezeryan olursa sonda takilirken acirmi. Belden asaya hic uyusturulsun istemiyorum ya oyle olursa. Genel anesteziden kendime gelmem zor olup cocugumu hemen emziremezsem.(oda sütüm gelirse tabi) normalmi bu süreç bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…