2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar yeni market fiyatlarını gördünüz mü ya dolar yükseldikçe resmen market fiyatları da yükseliyor kotex 51 TL olmuş şok oldum
Bebek bezleri, mamaları da artıcak o zaman daha da Allah sonumuzu hayretsin gerçekten temel ihtiyaçlar bile lüks(!) oldu…

gıda zammın üzerine az önce çalıştığım firma baskı için yüzde 50 zam yaptı
aşırı büyük zarara girdim
doğuma bu kadar kısa bi süre kalmışken, çok kötü oldu bu

Ayy görelim artık çok merak ediyorum
Cok merak ediyorum göz rengini saç rengini yüzünü az çok gördüğüme göre tahmin edebiliyorum ama huyunu bunlar 1 2 sene geçmeden anlayamayacgimiz şeyler ama yeni bir dünya keşfedecegiz bunun heyecanı bile yetiyor

Simdi sende en az %50 zam yapmak zorundasın. Zincirleme İşte hepsi

durumuma yazdım, herkes bana ne biz anlaşmıştık
beni zam ilgilendirmez diyor, ama zam yansıtmazsam
benim cebimden +500 tl kişi başı çıkacak
şimdi iki ucu sıkıntılı değnek

çok gerginim ya

Bende ya ultrasona girince özellikle ne varsa aklimda safa bağlıyorum yazıyorum önceden soracaklarimi sıram gelmeden okuyup üzerinden ezber geçiyorum bide resmen

Merhaba kızlar. Bebeğimin karın kısmı değeri haftasına göre küçük geldi bi hafta sonra tekrar gidicez kontrole ama böyle bi sıkıntı yaşayan var mı benim gibi
Evet canim. 2 ay once geriydi midesi düzelmisti. Ctesi gittigimizde yine geriden geliyor dedi. Cok sorun etme beslenmene dikkat et. 2 haftaya kadar normal dedi doktor. Niye böyle oluyor anlamiyorum.

Maşaallah canim. Bizimde ctesi boyu 44 cm(boyunu ilk defa sordum bu arada babaya cekmis dedi) cikti kilosuda 1790 demisti sanirim. 2000 kg mi gecse bende bir oh cekecegim Boy uzun ama kg düşük minnakın.

Kafasını dayamış rahmin kemiğine ayakları dikmiş mideme paşam 2800 kg olmuş dayan diyor ben diyorum oturup kalkamıyorum o diyor dayan.benim dr da illa 39 u beklicek bari dedim sömestir tatilinde alın en fazla 5 şubatta alabilirim diyor.
İnşlh dayanabilirim hiç güvenmiyorum kendime artık çok yıprandım.

Ay ne güzel cnm şanslısın, benim doktorumda sağlık sigortası geçerli degil, olsa hemen yapicaktik, sorma ya bizimki de 350 ydi 500 olmuş ocaktan itibaren, zaten nilüferde 10 bin civariydi 15 bine çıkmış en az doğum

Maşaallah canim. Bizimde ctesi boyu 44 cm(boyunu ilk defa sordum bu arada babaya cekmis dedi) cikti kilosuda 1790 demisti sanirim. 2000 kg mi gecse bende bir oh cekecegim Boy uzun ama kg düşük minnakın.
Benim paşam da tam tersi boyu geriden geliyor hep kilosu iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…